Dark Elf'ler zaten doğuştan sadist barbarlar gibi. Aradaki tek fark siz işinizi hödö hödö diye oratlığı yıka saça yapıyorsunuz biz sessizce. Aslında deli gibi anlaşıyoruz baksana :):)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Yalnız biz büyüden pek haz almayız. şamanlarımızın olduğu doğru hatta gerçekten kuvvetlidirler fakat drowlarla kıyaslanamaz elbette... Yine de bizim "doğal olmayan" her türlü şeye karşı korkunç bir nefretimiz var ve bildiğim kadarıyla drowlar tam tersine bu doğal olmayan şeyleri avantajlarına kullanmak gibi bir özelliğe de sahipler. Ayrıca bize sizin bir zebani olmadığınızı garanti edecek bir lider barbar lazım görmüş geçirmiş... (Benim gibi)
Demekki neymiş? Drizzt'in o arkadaşı barbar kralı'nın süresi dolmuş artık. Devrim vakti gelmiş...
Yoo zaten erkek bir drowun fazla büyüsü olmaz. Asıl büyüler dişi drowlardadır ki hiç sorma (40 metrelik devasa bir metal kapı düşürme bunların en basiti... Ama erkek drowlarında en iyi özelliği darkness'tır ki düşmanı afallatır bize avantaj sağlar (özellikle gündüzleri...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Barbarların da hisleri inanılmaz gelişmiştir ve yerde basılan bir yaprağı bile duyabilirler. Sizde darkness'da öremediğinize göre büyülü karanlığın size kaçmaktan daha fazla bir avantaj sağladığını zannetmiyorum...
Biz darkness'ta göremez olur muyuz? Tam tersine düşmanı göremez yapmak bizim için ise ortamı daha rahat görülür hale getirmek için yaparız bu büyüyü... (yani kaçamak yerine dalarız çatır çutur...)
Yo yo hiç bir varlık darkness büyüsünün içinde göremez. Darkness doğal olmayan bir karanlıktır bu yüzden ancak True Seeing gibi bir büyü sayesinde içinde görülebilir ya da daylight gibi bir büyü yapılarak darkness iptal edilebilir. Drowlar karanlıkta görebilir evet fakat darkness'da göremezler... Öünkü kimse göremez...
Yalnız bu darkness tüm alanı etkileyen bir büyü değil. Drowların yaptığı darkness karanlık topu dediğimiz şey. İçine aldığı adamı karanlığa boğan bir küre. Evet drowlar içindeyken göremezler ama dışarıdayken içeridekileri görebiliyorlar...
A darkness'ın içi asla görülemez ve zaten darkness büyüsü bir küre halindedir. Darkness bir objeye yapılır ve o objenin etrafında 30 ft. yarı çapındaki bir küre darknessla kapanır ve bu obje fırlatılır. Darkness'in içinde ya da dışında olmak bir avantaj sağlamaz ama drowların kulakları iyi duyar (büyük kulakları var ya ) bu yüzden darkness'in içinde iyi dövüşürler
Evet 41 listen'ı var, uçan sineğin yaşını bile anlayabilir
Barbarlarımda bu skill'i her zaman top tutarım çünkü duymak benim içgüdülerimle çok iyi bağdaşıyor... Her zaman ilk ben duyarım fighterlar aval aval etrafa bakarlar
Bir de spotu yüksektir, cross class olmasına rağmen hep arttırırım... Malum tuzaklar filan sakat...
Yok be tuzaklarla hiç uğraşmam. Yanımda her zaman yedek bir silah ya da sopa taşırım ve şüphelendiğim yerlerde önümü sopayla sürekli kör bir adam gibi yoklayarak ilerlerim... Tuzak bulmada gerçekten yarıdme der... Tabii keskin gözlerim de bana yardımcı olur...