olay çıkıp gitmekle olmuyo işte oyunu sabote etmeye başlıyor başka pencere geçince de bişeykilde tekrar çağırılıyor we sabotaj tekrar başlıyor anladın mı?
Ya bilmiyorum sorun cıkabilir tabi.. Ama ben sallamazdım acıkcası..
Ama tabi kişiden kişiye degişir..
Oyunu sabote edeni fark eden dm onuda cıkarır oyundan..
kaldıki bir kişi bir oyunu dmle anlasamadı diye niye sabote etsin?.. bu mantık bana cok uzak oldugu için belkide gercekten buyuk bir sorunu göremiyorumdur.. olabilir..
Galiba en iyisi o sacenekli zar sistemi gibi..
abicim bu arada bahsettiğimiz ortam chat ortamı nası sana gıcıklık yapan sabote eden oyuncuyu çıkarıcaksın onu merak ettim yoksa bizim de adminler gibi kick ban özelliklerimiz mi war da bilmiyoruz
Soyle bir durum var... Bize gelip "Ben oyun oynatacagim" diyen kullaniciya bir odada yoneticilik yetkileri veriyoruz. O da odasini oyun zamaninda istedigi gibi yonetebiliyor...
Just_wiN wrote:arkadaşlar peki ya dmin bonus olarak eklediği şeyleri nası anlatacağız oyunculara çünkü bilirsiniz frpworld sakinleri pek de böle anlayışlı sayılmaz sen nie bana eksi ceza werdiiinnn ulaaaann diye başın etini yiyen çok kişi olur bence gizli kalmalı bu we de benim nie o kadar bonusum yok dm amca diyenlere sen de bonus premiuma geç senin de olsun mu dicez ne dicez nası kurtulacağız böle kafamızın etini nası yedirtmicez
uzun sözün kısası bence zar sistemi aynen kalmalı ama chat modülü mutlaka daha hızlı olmalı
abi sana aynen katılıorum sadece chat hızlansın yeter
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
o zaman ben şu chat hızlandıktan sonra oyun 1 ya da 2 de o yetkiden talep edeyim çünkü eğer ki hızlanırsa oranın 1 numaralı dmi olmak arzusundayım (tabii ki 1 numara olamam ama olduğum kadar artık ne yapalım)