sohbetteki zar sistemi değissin mi?
-
siatias
- Kullanıcı

sohbetteki zar sistemi değissin mi?
sohbetteki zar sistemini herkesin atılan zarı görebilecegi bi hale getirsek oyunlar için daha hayırlı olmaz mı?
-
The_Exile
- Kullanıcı

Nasıl önemli değil?
Yazdığım mesaj 6-7 saniye sonra herkes tarafından görülüyor.
Özellikle online frp oynanırken bu sebep yüzünden çok uzar.
Zaten normaldeki 10 dakikalık powerplay onlineda yarım saate eşit oluyor.
Tabii önce zar problemini çözebilirsiniz zira benim söylediğim ufak gibi görünen problem aslında uzun oyunlarda saç baş yoldurabiliyor.
Söyliyeyim dedim.
Yazdığım mesaj 6-7 saniye sonra herkes tarafından görülüyor.
Özellikle online frp oynanırken bu sebep yüzünden çok uzar.
Zaten normaldeki 10 dakikalık powerplay onlineda yarım saate eşit oluyor.
Tabii önce zar problemini çözebilirsiniz zira benim söylediğim ufak gibi görünen problem aslında uzun oyunlarda saç baş yoldurabiliyor.
Söyliyeyim dedim.
-
Just_wiN
- Kullanıcı

arkadaşlar peki ya dmin bonus olarak eklediği şeyleri nası anlatacağız oyunculara çünkü bilirsiniz frpworld sakinleri pek de böle anlayışlı sayılmaz sen nie bana eksi ceza werdiiinnn ulaaaann diye başın etini yiyen çok kişi olur bence gizli kalmalı bu we de benim nie o kadar bonusum yok dm amca diyenlere sen de bonus premiuma geç senin de olsun mu dicez ne dicez nası kurtulacağız böle kafamızın etini nası yedirtmicez
uzun sözün kısası bence zar sistemi aynen kalmalı ama chat modülü mutlaka daha hızlı olmalı
uzun sözün kısası bence zar sistemi aynen kalmalı ama chat modülü mutlaka daha hızlı olmalı
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
feverbeast
- Kullanıcı

Ya ben irc'de seçenekli zar sistemi gördüydüm. Dm istediği gibi sergileyebiliyor ya da gizli tutabiliyordu. Html (vs vs) olarak var mı bilmiyorum ama zaten denildiği gibi site çok yavaş.
Server'ı yazardım ama reklam olur.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
-
Just_wiN
- Kullanıcı

sen bana bi yazsana özel msjla canım kardeşim...feverbeast wrote:Ya ben irc'de seçenekli zar sistemi gördüydüm. Dm istediği gibi sergileyebiliyor ya da gizli tutabiliyordu. Html (vs vs) olarak var mı bilmiyorum ama zaten denildiği gibi site çok yavaş.
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
feryat
- Kullanıcı

İlk başta just ı bonus esprisi için kutluyorum sonra da fever a abi eğer herşeyi halletçekse sen şu server ı just a yazsana diyom .
bide nie frp world tayfası anlayışsız oluyomuş. ben gayet anlayışlıyım bak sia da öle...
mi?
bide nie frp world tayfası anlayışsız oluyomuş. ben gayet anlayışlıyım bak sia da öle...
mi?
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
-
siatias
- Kullanıcı

anlayışlı olmayanın keyfibilir.. oyuna baslayan dmin hertürlü yargısını kabul etmiştir bastan.. dogru, yada yanlış.. begenmeyen varsada oyundan cıkar olur biter..Just_wiN wrote:arkadaşlar peki ya dmin bonus olarak eklediği şeyleri nası anlatacağız oyunculara çünkü bilirsiniz frpworld sakinleri pek de böle anlayışlı sayılmaz sen nie bana eksi ceza werdiiinnn ulaaaann diye başın etini yiyen çok kişi olur bence gizli kalmalı bu we de benim nie o kadar bonusum yok dm amca diyenlere sen de bonus premiuma geç senin de olsun mu dicez ne dicez nası kurtulacağız böle kafamızın etini nası yedirtmicez
basit bir sorun bu ya.. çözümü zor degil bence..
-
siatias
- Kullanıcı

banada banada..Just_wiN wrote:sen bana bi yazsana özel msjla canım kardeşim...feverbeast wrote:Ya ben irc'de seçenekli zar sistemi gördüydüm. Dm istediği gibi sergileyebiliyor ya da gizli tutabiliyordu. Html (vs vs) olarak var mı bilmiyorum ama zaten denildiği gibi site çok yavaş.
secenekli zar sistemi hoşmuş yaw buarada..