Büyü Tanrıları
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

- s_e_f_t_a_l_i
- Kullanıcı

-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Diye bit msg atmıştım gördüğünüz gibi ama huma destanını okuduktan sonra bu bu fikirim değişti bence herşeyde eşit olunmalı tani tarafsız olunmalı dengede olunmalı bu yüzdende lunitari işene nasıl gelirse ölyle olan bir tanrı en iyisi ne iyi ne kötü..green_eye_of_devil wrote:bende tremour katılıyorum engüzeli nuitari çünkü kötüler görüyonuhahahah nekadar güzel yaşasın evil'lik
![]()
![]()
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

(none)
Bence Nuitari çünkü çok karizmatik.Ayrıca en sevdiğim renk siyahtır ama parlak bi siyah olcak.Nuitari de tıpkısının aynısı yani.Ayrıca kara büyülere özellikle de instant kill büyülerine de bayılırm.Hadi kalın sağlıcakla ve Nuitari yolunuzu aydınlatsın(ya da karartsın ne biliim ben
)
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Ã?ööle tanrıya felan tapmam çekerim büyü gücümü nuitariden işim biter bu tanrıylada aramdaki tek ilişki budur..[/quote]
Ona inanmıyorsan biraz zor çekersin o sadece kendisine kayıtsız şartsız inanalara büyü gücü verir.[/quote]
Tapınmakla inanmak arasında fark var nuitari kutsaldır eğer kara cübbeli bir büyücüysen zaten inanıyorsun demektir ama tapınma olayı daha farklı bu şunun gibi etraftaki bir çok kişi belki tanrıya inanıyo ama kaçı namaz kılıp oruç tutuo bu onun gibi bişi işte.(biraz denyo bi örnek oldu galiba
)
Ona inanmıyorsan biraz zor çekersin o sadece kendisine kayıtsız şartsız inanalara büyü gücü verir.[/quote]
Tapınmakla inanmak arasında fark var nuitari kutsaldır eğer kara cübbeli bir büyücüysen zaten inanıyorsun demektir ama tapınma olayı daha farklı bu şunun gibi etraftaki bir çok kişi belki tanrıya inanıyo ama kaçı namaz kılıp oruç tutuo bu onun gibi bişi işte.(biraz denyo bi örnek oldu galiba
Lunitari's idish, shirak, damen du!
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

valla ne desem.normal şartlarda lunitari derdim ama yaz alevinde bayaa bi gözümden düştü şu daha küçük tanrılar(Reorx,Takhisis,Paladine dışındakiler):P.
bu durumda Mystra diyorum.kendileri zaten Greater Deity sınıfında binlerce inananı var.
yani Mystra,yine Mystra,herzaman Mystra
...
bu durumda Mystra diyorum.kendileri zaten Greater Deity sınıfında binlerce inananı var.
yani Mystra,yine Mystra,herzaman Mystra
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı