Konsey oylaması

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Bir zamanlar sende acemiydin.Asıl konumuza gelerim bence starfall konseye çıkartalım efendi Yemineri hangi güçten yardım alarak onu yendiğini öğrenirim. :!:
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"doğru bende acemiydim ama senin gibi efendilerime hiç saygısızlık yapmadım şu anda nefes almanı konsey in bir üyesi olmana borçlusun "dedi ve ekledi "starfall ın konseye çıkmasına gerek yok efendi erethan kendisi ile görüştü gerekli bilgiyi almıştır "dedi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Saygısızlık mı?Sen öyle diyorsan öyle olsun Efendi Findor.Bence biz burda Efendi Yeminere saygısızlık yapıyoruz.Bu olayı kısa zamanda artık çözmemiz lazım efendi Yemineri kim yokketmisse(Black_Rider yutkundu)kim olursa olsun efendi yeminerin intikamı alınmalı.Unutmayalım ki efendi yeminer bizi buraya topladı ona borcumuzu ödemeliyiz.İntikam alınmalı
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin hışımla black rider a döndü.
''zihnini kullanabilen hiçbir canlı büyü malzemesi olarak kullanılmamalıdır.burada konsey adına karar veriyoruz.bu anlamda kendi kaotik fikirlerini konseyin ilerisini şekillendirme adına kullanmamanı öneririm.''
Ardından başbüyücü erethan a döndü:
''galiba bir yanlış anlaşılma oldu lord erethan.ben de starfall ın yargılanmasına karşıyım.ondan sadece bir daha sebebini öğrenmeden saldırmaması hakkında bir söz almamız yeterlidir.benim yapmamızı istediğim artık konseyin bu tür olayları önlemesi için kendi güç birliğini ve komuta yetkisini kullanmasıdır.bu konuyu tartışmaya sunuyorum.''
Eldarin in e belirgin bir artış oldu:
''bize saldıran kimse olmasa da insiyatifimizi kullanmalıyız.ve bunun diyarlarda hoşnutsuzluk yaratacağını düşünmüyorum.bu sadece _eğer varsa_ düşmanlarımız arasında hoşnutsuzlukla karşılanır.diyeceklerim bunlar.''
Eldarin saygı gereği yeniden koltuğuna oturur ve gözlerini black rider a dikmiştir.parıldayan alevler bir süre onu içine hapseder ardından Eldarin başını diğer yana çevirir.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Findor'un dediği gibi Leydi Starfall'la bizzat görüştüm ve görüşlerini size başta anlattım,kendisinin buraya çıkarılmasına gerek yok çünkü anlatacak başka birşeyide yok..."
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"görüldüğü gibi her şey açık ve net bence yine söylemek gerekirse yeminer in oraya gidişinin amacı bizim için önemli idi buda anladığımız kadarı ile şahsi bir konu gibi gözüküyor bu yüzden intikam diye ortada bier şey yok ama diyarda kulenin saygınlığı ne durumda tartışılır bence bu konu üzerine yoğunlaşalım"
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Büyücü bunca şeyi dinledikten sonra artık bir söz söylemeye karar verdi.
Ayağa kalktı ve konseye baktı. Bir süre hi ses çıkarmadı. Konuşup konuşmayacağı merak edilirken sözlerine başladı:
"Üstad Yeminer'in öldüğünü mü düşünüyoruz? Ölü biri ne kadar ölebilir ki. Belki bir süreliğine bedeninden vazgeçti desek doğru olur bence. Ben bunun yeminerin kendi tercihi olduğunu düşünüyorum. Bunun için kimseyi sorgulamaya ve cezalandırmaya gerek yok. Ama görünenin ötesinde bir güç olduğu kesin. Pekçoğunuzun bildiği gibi bir hanın sahibiyim aynı zamanda. Bu çeşitli bilgiler edinmemde yeterince yardımcı oluyor. Ã?ğrendiğim kadarıyla Starfall yetimhane için gerekli parayı LORD AZALİN'den bulmuş. Lord azalinin bu yetimhaneyi HAYIR amacıyla kullanıp kullanayacağı da tartışmaya çok açık bir konu. Bu bilgi bir nebze olsun görünenin ötesindeki gerçekleri göstermeye yetecektir diye düşündüm.

Kulenin saygınlığına gelince sıradan insanların kule hakkında ne düşündüğü önemli midir. Kim kuleye ve dolayısıyla büyüye saygısızlık etmeye cüret edecekmiş.
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Amras sinirlerine hakim olmaya çalışıyordu.Shalafisi yeminer önemli bir amaç uğruna güçlü biri tarafından yok edildi ve kendisi artık buna seyirci kalamazdı.Ayağa kalktı ve izin istedi.

"Tüm büyücüler,daha sadece bir çırağım ve sizin kararınıza büyük bir değişiklik getirceğimi sanmıyorum ama ben daha fazla böyle oturup beklemek istemiyorum.Yeminer kesinlikle belli bir amacı olmadan bir yetimhaneyi basmaz,üstünde deney yapabileceği onca şey varken gidip çocukları kullanmaz.Bu yüzden sizden bir araştırma ekibi kurmanızı ve bu gruba dahil olmak istiyorum.Lütfen düşüncelerimi göz önünde bulundurun.
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor bu olanları sakince izliyordu ama bu son çırağın çıkıp saçmalamasına dayanamadı ve oturduğu yerden seslendi "evlat burda intikam ekibi değiliz sakin olmalısın bir büyücünün en büyük özelliği olmalıdr sakin ve soğukkanlı olabilmek anlıyorum seni efendin öldürüldü denildiği gibi o zaten bir ölü idi ne olduğunu kimse bilemez ayrıca araştırma için ben ve ereshin gerekli yerlerde gerekli bilgileri topladık bir gruba daha gerek yok senin efendin uğruna ( ölen ) kendi canımdan oluyordum lord oren in tapınağında kimse buna cesaret edemez eğer çok meraklı isen kapı o tarafta ama konseyden hiç bir yetki alarak çıkamayuacaksın burdan yeminer gibi şahsi bi mesele ile çıkmış olucaksın "dedi ve yerinden kalktı " daha fazla bu konuların uzatılmasına gerek görmüyorum "dedi ve erethan ın gözlerini içine bakınca gözleri bir anda alevleniverdi bu bir işaretti " genç büyücüler ve efendileri konu amacından sapmaya başlamıştır artık bana kalırsa herkes son sözünü söylesin ve efendiler kararlarını versinler..." dedi elleri titremeye başlamıştı sinirden gözleri ise alev alevdi zaten....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

O zaman'a kadar sessizce bekleyen Erethan birden ayağa kalktı,öfkesi gözlerinden okuyordu...yumruğunu önündeki masaya indirdi
"SESSİZLİK!!!" sesi korkutucuydu Erethan'ın,konsey salonunun duvarlarında yankılandı uzun süre,onu daha önce böyle gören olmamıştı...sinirlendiğinde neye benzediğini gören,"BU TOPLANTININ NE ZAMAN BİTECEğİNE BEN KARAR VERİRİM"..."şimdi konuyla ilgili söyleyecek birşeyi olan varsa konuşsun,sizden çözüm değil yorum istedim" son sözleri söylerken gözleri Amras'ın üzerindeydi...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor bu tepkiye etki vericekti ama oto kontrol ile kendini kontrol etti burda hepsi ayın derecede idi çünkü burası bir konseydi daha fazla bir durum olursa tepkisini koyacaktı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

"Afedersiniz" diyerek lafa girdi genç büyücü........ "şu konseyin burada böyle saçma bir sebeple toplanması ve değerli zamanlarımızdan çalması beni üzüyor öncelikle bunu söylemek istiyorum. Yeminerin öcünü almak gibi bir şeyin tartışılması dahi bende hayretler uyandırıyor çünkü bu aşırı mantıksız. konu saptı ve konseyin saygınlığını yitirmesine geldi eğer birşey yapmazsak konsey saygınlığınımı yitirecek?? bu mu düşünceniz?? Bana sorarsanız bir lich öldü diye ayaklanıp yetimhanesini koruyan birisine saldıran bir konsey asıl saygınlığını yitirmiştir. Kendi yandaşıda olsa birisinin yanlış yaptığını bilip haklıyı haksızdan ayırt edebilen bir konsey ise haksız olan kendi yandaşının hatasını kabul ederek hiçbirşey yapmadığında.... işte o zaman saygınlık kazanır. Demek istediğim haklı haksız aramadan yakıp yıkarsak saygı değil korku ve düşmanlık kazanırız ama bilgece davranırsak ve gücümüze rağmen barışcıl davranırsak o zaman saygınlığımızı koruruz. Teşekkürler." Genç büyücü sandalyesine oturdu. içinden " boşa konuşuyorum diyordu kimse birşey anlamıyor, kimse dinlemek istemiyor, bu kadar bilge ve bir o kadarda kör insanlar bunlar. nasıl böyle bencil olabilirler" dedi kendi kendine ve üzgün gözlerle bakmaya başladı etrafındakilere...................
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

-Efendiler biliyorum daha kulede çıraklık mertebesinde biriyim ama bu konuda görüşlerimi açıklamam gerekirse efendi Yeminer ölürken belki büyünün dokusunu dalgalandırmış ama zarar vermemiştir
-evet evet o sadece daha fazla öldü çokta farklı olmamalı onun için
bunları söyledikten sonra Aldaris sesindeki tını dahada sertleşti.
- Ancak ben irfanı geniş olan sizlere soruyorum tahrikatımızdan biri yokedilirken bizler sessizmi kalmalıyız yoksa. Eğer kararınız böyle olacaksa geceleri dışarıda yürüyen her çırak tehlikede olacak ve konseyin kendi üyülerini büyüyüye hizmet eden uşakları koruyamadığı söylentisi ağızdan ağıza yayılacaktır.
-evet evet şimdiden duyabiliyorum sesler yükseliyor. konseydekiler bir avuç korkak diyecek kadar cüretkar sesler...
-Tabiki ben üstadlarımı bir savaşa çağırmıyorum ben sadece tüm büyü hizmetkarlarının birbirine destek verdiğini belirtmek amacıyla diyarda yapılacak bir gövde gösterisine davet ediyorum. Amaç Starfallın kafası yada intikam değil sadece konseyin iradesinin güçlü olduğuna dair tüm düşmanların aklına kazınacak bir kanıt
-evet evet bazen uçuşan alev topları çok belirgin izler bırakabilir
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Black_Rider oturduğu yerden konuşmaya başladı"Aldaris sence büyü konseyinin düşmanları mı war."Düşmanlarımız varsa bile efendi Yemineri öldürerek bizi yenebilirler mi?Ben hiç sanmıyorum.Ayrıca alev topları da çok saçma bir fikir.Black_Rider konuşmasını bitirdiğinde yüzünde bir tebessüm vardı.
Eldarin

Post by Eldarin »

- Ancak ben irfanı geniş olan sizlere soruyorum tahrikatımızdan biri yokedilirken bizler sessizmi kalmalıyız yoksa. Eğer kararınız böyle olacaksa geceleri dışarıda yürüyen her çırak tehlikede olacak ve konseyin kendi üyülerini büyüyüye hizmet eden uşakları koruyamadığı söylentisi ağızdan ağıza yayılacaktır.
-evet evet şimdiden duyabiliyorum sesler yükseliyor. konseydekiler bir avuç korkak diyecek kadar cüretkar sesler...
erethan ın hışmını sükunetle izlemişti Eldarin.ardından söze giren çırak Aldaris in bu sözleri ise onu çıldırtmaya yetmişti.
demek seslerini duyabiliyorsun ha!!!
gözleri Aldaris inkiyle kenetlenmişti.Aniden Aldaris in zihni acıyla doldu!binlerce diken vücudunun her noktasına batıyor gibiydi!buna dayanması imkansız gibiydi .iki büklüm olarak yere kapaklandı.acı bir çığlık attı...şimdi bütün dikkatleri üzerine çekmişti.yerde birkaç kez kontrolsüzce savruldu ve ardından gücün üzerindeki etkisi sona erdi.
eğer bir daha konsey hakkında bu denli seviyesiz bir konuşma yaparsan Aldaris,işte o zaman Eldarin in esas yüzüyle karşılaşmak zorunda kalacaksın!
ardından erethan a döndü.
''erethan.anlaşılan çırakların iyi bir eğitimden geçmesi gerek.kanımca öğrencilerimizin son sözlerini dinlemenin vakti geldi.konu amacından uzaklaşmaya başlıyor.
Post Reply