Konsey oylaması
Konsey oylaması
"Sevgili konsey üyeleri" diye girdi söze Erethan,kalabalık önünde konuşmak komik gelmişti..."bildiğiniz gibi yakın zamanda diyarımızda konseyimizi yakından ilgilendiren bir olay gerçekleşti,konseyin diğer lideri üstad yeminer..."burda biraz durakladı başbüyücü,uygun sözcükleri arıyor gibiydi..."yokedildi" dedi en sonunda..."Ereshin ve Findor'un yardımları ile yaptığım araştırmaların sonucunda Yeminer'in Leydi Starfall'un sahip olduğu yetimhaneye gittiğini,bu gidişin amacının oradaki çocuklara bir şekilde zarar vermek olduğunu ve starfall'un bu olayı engellemek amacı ile Yeminer'i yok ettiğini,sizlere söyleyebilirim...benim düşünceme göre starfall'un tek başına Yeminer'i yok esebilecek güçte olmadığı ve bir şekilde başka bir gücün bu olaya karıştığı yönündedir...bu oylamanın amacı ise Yeminer'in ölümü dolayısı ile starfall'un suçlu olup olmadığına ve bu olayın büyüye zarar verip vermediğine karar vermektir...hepinizin yorumlarınızı bekliyorum,ben bu olayda Starfall'un suçlu olmadığını ve gerçekleşen olayın büyüyle bir ilgisi bulunmadığını,Yeminer'in kişisel bir meselesi olduğunu düşünüyorum..."
efendi diye girdi söze findor" burada gücümüzün büyümesinde büyük katkısı olan yeminer in ölümü ile yok edilişi ile ilgili bulunmaktayız...
konsey bunun nasıl olduğunu araştırmıştır ve bazı bilgilere ulaşılmıştır anlaşılan güçte değildir bunun arkasında bir tanrıstarfall adlı melek yeminer i öldürecek olduğunu düşünüyorum...
yeminerin yetimhaneye saldırması şahsi bir olay olabilir gibi gözüküyor oranı yüksek ama biz bu gizemli ölümü çözmek zorundaymışız gibi geliyor bilinenlere göre starfall sadece yetim haneyi koruyordu bu açıkça ortada ama yeminer neden buraya saldırmıştı ve onu kim yoketti....
sorular bunlar bence starfall suçsuz dur ama yinede yapanı bulmamız gerekli gerekeni uyglamamız için eğer yeminer in ölümü gereksizce yapılmışssa bu büyüye çok zarar vermiştir intikam alınacaktır şahsi meseleler var ise konsey bu işe karışmayacaktır..." dedi
konsey bunun nasıl olduğunu araştırmıştır ve bazı bilgilere ulaşılmıştır anlaşılan güçte değildir bunun arkasında bir tanrıstarfall adlı melek yeminer i öldürecek olduğunu düşünüyorum...
yeminerin yetimhaneye saldırması şahsi bir olay olabilir gibi gözüküyor oranı yüksek ama biz bu gizemli ölümü çözmek zorundaymışız gibi geliyor bilinenlere göre starfall sadece yetim haneyi koruyordu bu açıkça ortada ama yeminer neden buraya saldırmıştı ve onu kim yoketti....
sorular bunlar bence starfall suçsuz dur ama yinede yapanı bulmamız gerekli gerekeni uyglamamız için eğer yeminer in ölümü gereksizce yapılmışssa bu büyüye çok zarar vermiştir intikam alınacaktır şahsi meseleler var ise konsey bu işe karışmayacaktır..." dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Ereshin
- Başbüyücü
Elbetteki leydi Starfall suçsuzdur, Yeminer karanlık amaçlarından herhangibiri için o yetimhaneye gitmiş olabilir ve kendi mekanını ve sakinlerini ki bu sakinler yetimler yani kesinlikle korunmaya muhtaçlar koruyan bir kişi nasıl suçlu addedilebilir...... intikam bizim işimiz değildir, biz büyüye hizmet ederiz ve bence Yeminer'in ölümü büyüye hiçbir zarar vermemiştir. yeni ustalar yetişmekte ve her geçen gün büyü güçlenmektedir. Ne yani bir ayı bir büyücüyü öldürse konsey toplayıp avamı çıkacağız ?? hemde bu büyücü ayının inine kendisi bile bile girmişken.... Bu konu burada kapanmalı ve birdahada açılmamalıdır.... Benim kanımca.
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

findor'un dediklerine harfi harfine katılıorm.Kimse-hele shalafim Yeminer-bir yetimhaneyi basmaz,çünkü bir çıkarı yok.Sizce yetimhaneyi basıp ne yapar?
Zaten starfall'ın gücünün Yeminer'e yetmeyeceğini de hepiniz benim gibi çok da iyi biliorsunuz.Yani bence Yeminer oraya önemli bir amaç için gitti ve bu amaç uğruna yok edildi.Bu yüzden bu amacı bulmaya çalışmamızı ve onu kim öldürdüyse ondan intikam almamıza,ayrıca amacını yerine getirmemiz gerektiğine inanıorm.Tüm büyücülere saygılar...
Zaten starfall'ın gücünün Yeminer'e yetmeyeceğini de hepiniz benim gibi çok da iyi biliorsunuz.Yani bence Yeminer oraya önemli bir amaç için gitti ve bu amaç uğruna yok edildi.Bu yüzden bu amacı bulmaya çalışmamızı ve onu kim öldürdüyse ondan intikam almamıza,ayrıca amacını yerine getirmemiz gerektiğine inanıorm.Tüm büyücülere saygılar...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
-
Eldarin
''büyüyle ilgilenen herkese...''
diye söze başladı Eldarin.
''Yokedildiği düşünülen bir lich üzerinde tartışıyoruz.konseyin kurucusu ve halen ortağı olan birisi üzerine tartışıyoruz.sizce onun garip ölümünü örtbas edersek konseye saygı ne olacak peki!ya da yarın öbürgün bize de böyle bir '' bir süre uyguncümlenin ne olduğu üzerine düşündü...
''bize de böyle bir saldırı düzenlenirse ve yokolup gidersek başkalarının bizim ölümümüz hakkında hiç hesap sormayıp işi oldu bittiye getirmesi sizi ne kadar memnun eder?''
şimdilik bu kadar yeter diye düşündü Eldarin.ona göre karar belliydi ama yine de tersini düşünenlere de verecek cevabı vardı...
diye söze başladı Eldarin.
''Yokedildiği düşünülen bir lich üzerinde tartışıyoruz.konseyin kurucusu ve halen ortağı olan birisi üzerine tartışıyoruz.sizce onun garip ölümünü örtbas edersek konseye saygı ne olacak peki!ya da yarın öbürgün bize de böyle bir '' bir süre uyguncümlenin ne olduğu üzerine düşündü...
''bize de böyle bir saldırı düzenlenirse ve yokolup gidersek başkalarının bizim ölümümüz hakkında hiç hesap sormayıp işi oldu bittiye getirmesi sizi ne kadar memnun eder?''
şimdilik bu kadar yeter diye düşündü Eldarin.ona göre karar belliydi ama yine de tersini düşünenlere de verecek cevabı vardı...
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Black_Rider starfall hatırlamıştı büyücülük kulesinin önünde onunla konuşmustu demekki gelmesinin sebebi buydu.Bunları düşünürken eldarin konuşması bitmişti.Black_Rider ayağa kalktı "Bence Yeminer boşu boşuna yetimhaneye saldırmaz diye başladı konuşmasına.Biz burda büyünün gelişmesi için burdayız.Yeminer yetimhanede ne yapmışsa büyü için yapmıştır.Starfall adlı meleğin orda yetimhanedeki çocuklarını korumuştur ama çocuklardan bize ne önemli olan büyünün gelişmesi değilmi.Yeminerin yok oluşu bizim için kayıptır büyü önemli bir gücünü kaybetmiştir ve biz bunları önemsemesek daha çok büyük kayıplar olacak Yemineri bir lich bunu unutmayalım bu starfall onu nasıl yenebilir büyük bir güçten yardım alamadan asla Yemineri yenemez Starfall konseye çıkartalım ve bu işin aslını öğrenelim.
-
Eldarin
''ben konseyin tartışma konusunun değişmesini istiyorum sayın konsey üyeleri.'büyü zarar gördü mü ' yerine 'büyü konseyi zarar gördü mü ?' yü tartışmalıyız.
çünkü büyü tabiiki zarar görmedi.yeminer in ölümü büyüye zerre kadar zarar verir ya da vermez.bu büyü için önemli bir kayıp değildir.lakin konsey in gördüğü zarar çok büyüktür.
hatta ve hatta konseyin tümden yokolması bile büyü çanağından bir bulgur tanesinin alınması gibi birşeydir.''
ses burada iyice sert ve gür bir hal almıştı.
''büyü zarar görmüyor diye tüm konseyin yokedilmesine göz yumamayız değil mi?''
çünkü büyü tabiiki zarar görmedi.yeminer in ölümü büyüye zerre kadar zarar verir ya da vermez.bu büyü için önemli bir kayıp değildir.lakin konsey in gördüğü zarar çok büyüktür.
hatta ve hatta konseyin tümden yokolması bile büyü çanağından bir bulgur tanesinin alınması gibi birşeydir.''
ses burada iyice sert ve gür bir hal almıştı.
''büyü zarar görmüyor diye tüm konseyin yokedilmesine göz yumamayız değil mi?''
theodorus en sonunda konusacak cesareti bumustu. biraz sesli bir sekilde" yeminer oraya kendi projelerini gerceklestirmek için gitti. cocukları kacırıp kendi projesi için kullanıcaktıki bununda büyü için oldugunu düsünüyorum. belkide bu proje büyü gücünü büyük derece etkilicekti. ama noldu. yeminer öldü." biraz yutkundu " ve sonunda büyü günücü de etkilemiş oldu.fakat bunu starfall yapamaz. ona yardım eden cok güçlü bir gücün olduguna inanıorum." dedi ve sustu...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Elbette konsey zarar gördü...ancak intikamın alınacağı hedef starfall değildir ve kişisel sebeplerle öldürülen her büyücü için fütursuzca intikam arıyacak olursak korkulan ama saygı duyulmayan bir güç oluruz ki bu kesinlikle istenilen birşey olmamalı...Konseyin yok olmasına gelince bu ancak direk bize yönelik bir saldırıyla olur ki bu olayda saldıran karşı taraf değil bizzat yeminer'dir...çocukların büyüsel deneylerde kullanılması ise kesinlikle kabul edilemez...
Findor söze girdi " hiç bir güç konseye saldırmaya cesaret edemez ki ederse bu kim olursa lsun cezasını alacaktır o zaman konsey in durumunu tartışalım bencede konsey bundan çok zarar görüyor her önüne gelen girip çıkıyor bağrınıyor artık kim olduğumuzu göstermenin zamanıdır " dedi ve gözleri ateş kızılına dönüverdi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Efendi erethan niye çocuklar büyüsel deneylerde kullanılmasın ki.Yeminerin çocukları kacırıp kendi projesi için kullanıcaktı önceden belirttiyim gibi Yeminer ne yapmışsa büyü için yapmıştır.Ã?ocuklar büyüden daha mı önemli?Ã?ocuklar büyüden daha önemli ise hepimiz gidip bebek bakıcılığı yapalım.
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Findor söze sert bir şekilde girdi " kendine gel acemi çocuklar tabikide önemli onları korumamız gerekli büyü için öldürmenin ihiç bir anlamı yok unutmaki sende bir çocuktun kimi zamanlar "dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...