Fırtına... Sel... Deprem... (RP ile ilgili yorumlar vs
-
Logan
- Kullanıcı

rp den cıkmamam ramen
takip ediyorum ve heralde burda raistin eyleniyor
kimse canılı cıkamıyacak filan dedi
hhehe
:melek
takip ediyorum ve heralde burda raistin eyleniyor
kimse canılı cıkamıyacak filan dedi
hhehe
:melek
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
şimdi bu topraklarda herkes birbirine girmiş durumda her yerde savaş ve kaos tam anlamıyla raistlinin istedikleri oluyor.Ortamın biraz ısınması benim de hoşuma gitmedi değil.Rol yapma açısından baktığımızda şu sıralar Andero ve Efla nın birlikteliği ve bozulmaları karşıya geçecekleri belirleyecek kombatı başlattı bakalım kimler sağ çıkacak bu işten.Hımm sanırım bu işte biraz eğlence hiç fena olmadı benim için şöyle uzaktan elime aldım popcornumu sol tarafımda hükümlü vs. fingolfin karşımda zaten grup birbirine girdi.Ortamın biraz kayganlaşması benim suçum olsada grup içinden kimseyi öldürmedim yani henüz eheh.
Ã?yle görünüyor ki elf rahibeyi kaybediyoruz sonra da elf savaşçı yerde olduğu için bayağı dezavantajlı gibi.Neyse go Andero diyoruz bu durumda eheh.Herkesin öleceği konusunda da şu var ki bu zaten RP nin başında belirtilmişti ölebilirsiniz olarak ve gerekenler ölüyor zaten ha kimisi de ölemiyor o ayrı.Neyse combatlar bitse de azıcık rp yapsak canım sıkıldı artık onu öldür bunu öldür.
Ã?yle görünüyor ki elf rahibeyi kaybediyoruz sonra da elf savaşçı yerde olduğu için bayağı dezavantajlı gibi.Neyse go Andero diyoruz bu durumda eheh.Herkesin öleceği konusunda da şu var ki bu zaten RP nin başında belirtilmişti ölebilirsiniz olarak ve gerekenler ölüyor zaten ha kimisi de ölemiyor o ayrı.Neyse combatlar bitse de azıcık rp yapsak canım sıkıldı artık onu öldür bunu öldür.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Biraz metagaming olmamış mı abi senin yaptığın da? "Oyunda bir kazancım yok diye kötü oldum" düşüncesi biraz saçma...
Mesela benim karakterim iyilik adına öldü, en azından arkadaşlarını uyarmak için... Ölümü bile arkadaşlarını uyarmaya yetse amacına ulaşmış olacak...
Bence böyle oyun dışı yaklaşımlar hoş değil...
Saygılarımla...
Mesela benim karakterim iyilik adına öldü, en azından arkadaşlarını uyarmak için... Ölümü bile arkadaşlarını uyarmaya yetse amacına ulaşmış olacak...
Bence böyle oyun dışı yaklaşımlar hoş değil...
Saygılarımla...
Türklider...
İşin acemiliğine kaçıyorsun Turk. ben sadece kendim için oynuyorum bu oyunda ama direnişte öyle değil. Ã?ünkü fırtına sel deprem sadece kötülükler üzürine dayalı bir oyun, burada kötü olan kazanıyor. "Mesela benim karakterim iyilik adına öldü, en azından arkadaşlarını uyarmak için... " bu tip bir yaklaşım sadece senin sonunu hazırlar bu oyunda nitekim öyle de oldu.
"Bence böyle oyun dışı yaklaşımlar hoş değil" demişsin.. Bu sayfayı yorum için açtığını zannadiyorum ve bende kendi yorumumu yaptım. bu tarz göndermeler bir daha yapmazsan sevinirim...
"Bence böyle oyun dışı yaklaşımlar hoş değil" demişsin.. Bu sayfayı yorum için açtığını zannadiyorum ve bende kendi yorumumu yaptım. bu tarz göndermeler bir daha yapmazsan sevinirim...
Only God can Judge me!
İyi okuyamamışsın heralde benim karakterim CN yani duruma göre iyi duruma göre kötü. şimdiye kadar iyi olmayı seçti ama bu herzaman iyi olacak anlamına gelmiyor. Bu anlama gelmiyor ama zannetmeki kötü olmayı seçti. Tudor her zaman iyi niyetliydi taa ki kılıcı toprağa sokana kadar... umarım şimdi anlaşılmıştır mesele 
Only God can Judge me!
-
Eldarin
Hmm arkadaşlar iyiler kazanamaz diye bir kural yok RP'de. Tam aksine kural yok! Ben sadece kötülüğe yönlendiriyorum ve karanlığa hizmet etmeye yatkın olanları dürtüyorum diyelim... Bu kadar çok oyuncunun ziyan olacağını da tahmin etmiyodum. Demekki ortamı germeyi hakkaten başarmışım 
RP'de lanetli bir maceraya atıldınız arkadaşlar. Yanlış zamanda yanlış yerde yanlış şeyler yaptınız. Ama kaderiniz yine de sizin elinizde... Hepiniz ölecek de olsanız... Ayrıca ölümün bir "son" olmadığını sanırım yeterince örneklendirebilmişimdir. Keşke stresin doruk noktaya çıkacağı anlara kadar herkes hayatta kalabilmiş olsaydı
Bu arada Turkleader'a imzamı yeniden hatırlatmak istiyorum
Yönelimin iyiyse , bozulabilir
İraden güçlüyse, saptırılabilir
Eğer kutsanmışsani lanetlenebilirsin
Eğer ölümlüysen öl"ecek"sin
Eğer bana katılırsan, bu değiş"ecek"
Katliam, Cinayet ve Kaos'un Lordu
Sizi cennette bekleyeceğim. Karanlığın cennetinde...
RP'de lanetli bir maceraya atıldınız arkadaşlar. Yanlış zamanda yanlış yerde yanlış şeyler yaptınız. Ama kaderiniz yine de sizin elinizde... Hepiniz ölecek de olsanız... Ayrıca ölümün bir "son" olmadığını sanırım yeterince örneklendirebilmişimdir. Keşke stresin doruk noktaya çıkacağı anlara kadar herkes hayatta kalabilmiş olsaydı
Bu arada Turkleader'a imzamı yeniden hatırlatmak istiyorum
Yönelimin iyiyse , bozulabilir
İraden güçlüyse, saptırılabilir
Eğer kutsanmışsani lanetlenebilirsin
Eğer ölümlüysen öl"ecek"sin
Eğer bana katılırsan, bu değiş"ecek"
Katliam, Cinayet ve Kaos'un Lordu
Sizi cennette bekleyeceğim. Karanlığın cennetinde...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
nehirin yanına gelince herkes bir kafayı yedi. kendi cevapları almak için birbilerini kesmeye başladılar.
herhalde raist güce kavuşmak için veyahut işte sevgilini almak için şunu bunu yap dedi millet haldır huldur birbirne girişti...ehehe
acaba kimler sağ çıkabilicek. testi kimler atlatabilek
herhalde raist güce kavuşmak için veyahut işte sevgilini almak için şunu bunu yap dedi millet haldır huldur birbirne girişti...ehehe
acaba kimler sağ çıkabilicek. testi kimler atlatabilek
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...