Fırtına... Sel... Deprem... (RP ile ilgili yorumlar vs
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Fırtına... Sel... Deprem... (RP ile ilgili yorumlar vs
Arkadaşlar hep başka platformlarda bu RP ile ilgili tartışıyoruz. Sitenin büyük bölümü bu RP'yi takip ediyor ve genel fikirleri kimse öğrenemiyor. Burada çoğunluğun ve azınlığın fikirlerini öğrenmek amacı güderek bir başlık açtım.
Mesela RP'de en etkili karakter kim?
Ya da en ilginç olan filan...
Aklınıza ne gelirse RP ile alakalı olarak buraya yorumlarınızı bekliyorum...
Not: Gereksiz bir konu ise silinebilir...
Saygılarımla...
Mesela RP'de en etkili karakter kim?
Ya da en ilginç olan filan...
Aklınıza ne gelirse RP ile alakalı olarak buraya yorumlarınızı bekliyorum...
Not: Gereksiz bir konu ise silinebilir...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Benim yorumuma gelecek olursak başlardaki tecrübesizliğİMİZ (ben de dahil) yavaş yavaş geçiyor... Bunda elenmeye başlamış olmamızın da payı var tabi...
Bir çok diğer RP'ye önayaklık edeceği için bu RP'de olanların bir baz, bir başlangıç noktası olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de biraz karışık ve uzun olmasında bence sadecebu RP için sorun yok
Karakterler konusunda ise bir kararsızlık gözüme çarptı. Ã?oğu kişi oluşan sürprizler karşısında kafası karışarak garip şeyler yaptı. Bunda bir de mesajları tam anlayamamak da karışınca iyice acayip oldu...
RP'de aktif olan "neredeyse herkes" EN AZ bir kere olmak üzere "buraları beni bastı, buhranlar geldi." olayına girdi. Bu beni çok rahatsız etti. En sıkışık anda herkesin kendisini hobada zubada diye dışarı atması biraz garipti sanki
Neyse, fakat karakterlerin etkileşimi ve kararları zayıf da olsa çok iyi gidiyor. Ben de dahil olmak üzere herkes karakterini daha iyi tanıma fırsatı buldu bu RP sayesinde bence...
Daha iyisi zamanla gelecek
Saygılarımla...
Bir çok diğer RP'ye önayaklık edeceği için bu RP'de olanların bir baz, bir başlangıç noktası olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de biraz karışık ve uzun olmasında bence sadecebu RP için sorun yok
Karakterler konusunda ise bir kararsızlık gözüme çarptı. Ã?oğu kişi oluşan sürprizler karşısında kafası karışarak garip şeyler yaptı. Bunda bir de mesajları tam anlayamamak da karışınca iyice acayip oldu...
RP'de aktif olan "neredeyse herkes" EN AZ bir kere olmak üzere "buraları beni bastı, buhranlar geldi." olayına girdi. Bu beni çok rahatsız etti. En sıkışık anda herkesin kendisini hobada zubada diye dışarı atması biraz garipti sanki
Neyse, fakat karakterlerin etkileşimi ve kararları zayıf da olsa çok iyi gidiyor. Ben de dahil olmak üzere herkes karakterini daha iyi tanıma fırsatı buldu bu RP sayesinde bence...
Daha iyisi zamanla gelecek
Saygılarımla...
Türklider...
Bence RP de en ilginç karakter hükümlünün karakteri.Olayının ne olduğunu çözemedim ve o yüzden uzak durdum bilhassa.Adam yanlış anlamadıysam CN yönelimli.Tam bir manyak ve bunu gerçekten iyi yansıtıyor.Gerek ruhsal hali gerek fiziksel hareketlerini iyi betimliyor.
Bence bu RP iyi gidiyor ah bir de nehri geçsek

"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
eheheCHANGES wrote:Bence RP de en ilginç karakter hükümlünün karakteri.Olayının ne olduğunu çözemedim ve o yüzden uzak durdum bilhassa.Adam yanlış anlamadıysam CN yönelimli.Tam bir manyak ve bunu gerçekten iyi yansıtıyor.Gerek ruhsal hali gerek fiziksel hareketlerini iyi betimliyor.
evey rp güzel ama sanki fazla karambol gidiyor gibi geldi bana valla ne yalan söliyim. herkes birbirine girişiyor. sanırım amaç da bu değil mi raist efendi!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
bence gerçekten karakteri en iyi yazan ayrıntıları yakalayan bi arkadaş
şimdi ne diyeyim bence bizim ( melkortr ve kharon )girmemiz olaya renk kattı nedersiniz ?
biz girdiğimizde olaylar çok uyuz gidiyordu . özellikle kharon ortalığı karıştırdı ve ortalık şenlendi, şimdi bende o da karanlığın hizmetindeyiz.
;D
şimdi ne diyeyim bence bizim ( melkortr ve kharon )girmemiz olaya renk kattı nedersiniz ?
biz girdiğimizde olaylar çok uyuz gidiyordu . özellikle kharon ortalığı karıştırdı ve ortalık şenlendi, şimdi bende o da karanlığın hizmetindeyiz.
MelkorTR
Defender of GAİA
Defender of GAİA
Bu konuda eflaya katılıyorum.Ã?rneğin Kharon öldü ve bir ghoul görünümünde tekrar kalktı.Ama kimsenin iplediği yok.Hade ben necromancer ım az çok bu tip şeylere alışığım ama en azından bir hayret edebilirsiniz değil mi?
Her şey daha ii rp için...
Her şey daha ii rp için...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Evet abi katılıyorum ya kimse şaşırmadı. Ben özellikle belirtmek zorunda kaldım. Sanki ömürleri boyunca ghoul larla yaşamışlar...
Her neyse şu savaşı da alnımızın akıyla atlatalım da, şu nehri bi geçelim artık
Bu arada bana daha kaç sevdiğimi öldürteceksim bilmiyorum abi eywallah..
Her neyse şu savaşı da alnımızın akıyla atlatalım da, şu nehri bi geçelim artık
Bu arada bana daha kaç sevdiğimi öldürteceksim bilmiyorum abi eywallah..
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
sadece benim unutma....
Evet gayet güzel ve zevkli bir rp ama karakterler arasında bi iletişim kopukluğu var sanki yada ben öyle algıladım kimse kimsenin dediğini takmıyomu anlamıyomu çözemedim ama herkez daha yeni yeni alışıyo o kadarlık olur
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Bence herkes birbirine bağlı olarak dewam edio fakat rp ye bunu kimse yansıtmak istemiyo. Zaten işi güzel ve çekici yapan da bu.
Bi örnek vereyim: Benim Melkortr ı öldüreceğim kimin aklına gelirdi..
YAAA...
Bi örnek vereyim: Benim Melkortr ı öldüreceğim kimin aklına gelirdi..
YAAA...
Ölümle başlar yeni hayatın,
sadece benim unutma....
sadece benim unutma....