Firble ve Findor ( Rp değildir Konunu Dağılmaması

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

On kasaba artık yok ha? Aslında düşündüm de on kasabanın ortadan yok olması "iyi" birşey mi? Yapılan şey "iyilik" mi. Peki "kötü" olan yeminerin amacı da on kasabayı ortadan kaldırmak ve içindekileri kendi hizmetkarına çevirmek değil miydi. Sanırım 10 Kasabada soğuğa dayanamayıp ölenler, orenin ölüleri arasına katılacak. Ve ben ne yazık ki 10 kasabayo kurtarmak için başlatılan bu yolcuşuğun sonunda ölenlerin "iyilik" adına öldüğüne inanamıyorum. Sahi neticede daha "iyi" olan ne oldu? Bir medeniyet, anılar yok oldu...

10 kasabaya ölüm saçıldı. !0 kasaba ortadan kayboldu. Aynı yeminerin yapmayı amaçladığı gibi. Ne garip değil mi aynı şeyi yapanla yapmaya çalışanlar birbirine düşman. Birbirine mücadele için yola çkıyor ama biri "iyi" biri "kötü"... :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP DIşI: şikayet edenleri bana gönder ben ısıtırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Firble wrote:Abi bu eğer seni elinde olmadan sınırlayan kadim kurallarsa sana hak veririm ama aksi taktirde kendi prensiplerin yüzünden bence onkasabayı yok oluşa sürüklemek daha yaşamda tadacak bir çok şeyi olan bu insanları ölümle yüzleştirmek bence yanlış.... Lord Oren... Eğer onkasabanın benden korkması gerektiğini düşünüyorsanız da rahat olabilirsiniz. Her şeyin sizin kontrolünüzde olduğu bir boyutta iken onkasabaya ne yapabilirim ki....

daha napıcaksınki allah aşkına...cehenneme sotun, çocularını kuşa çevirdin ( ben olmasam donup öleceklerdi)

ayrıca şu anda 10 kasaba olmayabilir ama kaybedilen sadece binalar...insanları yaşıyor.. hastalıkta kayboldu.... arada biraz fark olduğuna inanıyorum boş binalardansa insanlar daha önemli...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir iblisin dilegimi nasil carpitacagini bilmezdim. Kaldi ki... Cocuklar kus olmadan da oluyduler. Kasabanin tasindigi yer de senin kontrol ettigin bir yerdi.. Bir bakima kasabayi senin eline teslim ettim de denebilir. Neyse sadece insanlarin kurtulmasi sanirim yeterli olur.. Binalarin yeniden yapilacagi konusunda sana katiliyorum. Tek sorun evi olmayan onca insanin o kadar sure ne yapacagi. Sanirim cehennemden diyara oyle hop diye atlmak da yanlis olacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Arkadaşlar burada 10 kasabanın yok olması konusunda oren e yüklenmek yanlış olacaktır çünkü araya oren in girmesi direk kadere etki etmek olucaktı grup kendi hataları yada başarıları ile hayatta kalmayı ve amaçları olan 0 kasabayı kurtarmayı becermeliydi..
burda kartlarında suçu yok bkz logan iyi kart çekti komutan gibi oldu kalesi oldu felan kart sadece sizin şansınıza bağlı gereksiz yere onlarada yüklenmeyin...
kimsenin hatası yüzünden bir başkasını suçlamayın bkz ben hatalarımı başkasının üstüne atıyormuyum....
yapılanların bedelleri elbette bir gün ödenecektir bkz unholy oren in cehenneminde kavruluyor yavrucak her şeyden ders çıkarmalısınız ve kadere yön vermeyi bırakmalısınız bırakın zamanın rüzgarları sizi savursun...
savursunki zaman görevini yapıp her şeyi yönlendirebilsin....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bilgece sözler rahip.. Söylediklerin bir noktaya kadar doğru bunu inkar etmeyeceğim. Meydana gelen herşey bizim karar ve seçimlerimizle gerçekleşti. Kartları çekerken de alınan bir risk vardı. Viltas ın ölümünü engellemek için alınan bir risk....Bu riskin de bedeli ödendi. Benim bahsettiğim sadece şu idi.Eğer bizi en baştan Lord Oren çağırmasaydı belkiona bu denli yoğun isyan etmezdim. Ama sonuçta Oren tarafından görevlendirilmişken onkasabanın Orenin boyutunda yok olması gerçekten ironik olacaktı. Çok şükür ki direk Oren olmasada onun hizmetkarı makul davrandı. En azından ondan bekleyebileceğim kadar makul. Kasabanın binaları cehennemde kalsa da sanırım insanların kurtulmsı yeter.

Bir zamanlar Oren kasabaları elegeçirmek istiyordu.şimdibunu başarmış sayılır.Bu bakımdan da zamanın lordunu tebrik ederim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Boş binaları napiim firble?? undeadlere tatil köyü mü açıcam...?? ben ele geçirmek istediğimde eskidendi bu bir yer yüzündeydi bu 2 içinde insanlar vardı bu 3 şimdi 3 koşul da olmadığından bence fazlaca taraflı davranıyor ve sınırlarını ve şansını ciddi derecede zorluyorsun dikkat et de kapılar sen geçmeden kapanmasın....
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Burada tek ben ve yeminer karlı çıkıyoruz heralde tüm planlar istenildiği sonucu verdi. 10 kasaba haritadan silindi... :twisted:

TANRIMA SAYGILAR SUNARIM!!!
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

al işte bunlar da olaya iyi yönünden bakmaya çalışanlar pehhh...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="Sensei"]Burada tek ben ve yeminer karlı çıkıyoruz heralde tüm planlar istenildiği sonucu verdi. 10 kasaba haritadan silindi... :twisted:

TANRIMA SAYGILAR SUNARIM!!![/quote]

sizin amacınız insanları öldürmekti sadce 100000 kişiden 200 kiş öldü nee karlı iş :D

çok karşı cokkk :D gelin cehenlemde 1000000 kşiyi öldürmeye çalşoın ne dersiniz ??? hoş olmaz mı ???
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="Oren_Dautry"]al işte bunlar da olaya iyi yönünden bakmaya çalışanlar pehhh...[/quote]
onalr sadce bajka bilir orennnnnnnnnnn:D
dedim gibi meydan okuyorum gelsinler cehnlem diyerlrinide alsın bakalım sensei wampirimiz :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Arkadaşım bizim için insanların orada ölmesi sorun değil ki ölselerde ölmeselerde farketmez. Önemli olan uygulamak istediğimiz şeylerin uygulanmış olması... :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Herkes bişiler söylemiş ama kimse diğer tanrılar hesabakatmamış. Böylebir olaya yenitanrılar tepkisizmi kalırlar özellikle güce aç olduklar ve ihtiyaçları olduğuna göre. Hatta bunun için en güçlü tanrılardan biri olan orenibile karşılarına almaları gerekse bile. Ki ayrıca bunun dışında olaylara etki eden çok daha farklı anlamda noktalar olacaktır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yeminer Oren elele
Nice mutlu senelere :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Onkasabanın binaları Orenin ne işine yarar... Bi düşünelim... Kasaba bölgesi zamanında çok güçlü insanlara ev sahipliği yaptı. Eski Serina tapınağı Karatasın karargahı .. Daha bilinmeyen belki onlarcası. Burada hiç bilinmeyen hazineler olabilir ama daha da önemlisi manevi öncem. Onkasabanın Orenin elinde olmasının sadece manevi değeri bile büyük.. İnsanları orada olmasa da... Orayı zombilere tatil köyü yapmak da ilginç ama sonuçta Ölümün lordundan ilginç öneriler geleceğini biliyordum. Sonuçta Sensei ironik ama onkasaba yok olmadı. Zaten aslında sizin de orayı yok etmeyi değil ele geçirmeyi planladığınızı sanıyordum. Ve şimdi kasabalar Orenin elinde.. Artık bunu değiştirecek gücünüz olduğunu da sanmıyorum.
Ölüm lordu duyduğum kadarı ile beni yeniden cehenneme hapsetmeyi düşünüyormuşsun. Böyle bir şeyi yapmaya karar verirsen bunu değiştirmek için elimden bir şey gelmez... Ancak konuşma yeteneğim zihnim ve ruhum bende olduğu sürece asla kendi hayatıma yönelen bir tehtid kalbimin ve lordum Dragonfire ın bana gösterdiği gerçekleri ifade etmemem için yeterli olmayacak.
Aslında bu bakımdan çocukların hayatını benimki ile birleştirmek akıllıcaydı kutlarım.
HARBE GİDEN
Post Reply