Evet Findor aynı şey senin içinde geçerli kaçabilir ama saklanamazsın. Ã?yle ise kararın ne savaşmak mı yoksa anlaşmanın bir yolunu aramak mı?? Ben zorunlu olmadığım sürece savaşmayacağım... Saklanmayacağım da.... Işığı veya size hiç bir zararı dokunmamışları yok etmediğiniz sürece izleyeceğim. Yeminer yakın zamanda yaptığı gibi diyarlardaki tüm ışığı yok etmek isterse o zaman savaşacağım.
Ufak bir ayrıntı Oren ayrım yapıyor. Ya da Oren yerine onun iradesinin ürünü olan cehennem bunu yapıyor da denebilir. şu anda cehennemde Oren inanları soğuğu hissetmiyorlar. Yani onlar ölmeyecekler. Hevesini kaçırdıysam üzgünüm. Bilmiyorum benim ve birkaç arkadaşın ölecek olması sana teselli olur mu?
Tabii Orenin çağırdığı bu insanların Orenin varlığının özünden oluşan bir boyutta ölmesi de ironik olacak. şu anda Yeminere değil Orene karşı mücadele ediyoruz denebilir. Soğukla mücadele ederken.
Evet firble kimsenin kaçmaya niyeti yok...
her ne kadar ölümün yüzü olarak görev yapsamda gereksiz verilen ölümler kimi zman sıkar beni bir anlaşma masasına hayır demem
savaşa zorunlu tutulmamak elde değil kimi zaman ama yaşamak zıruyndayız bazı şeyleri
oren in olayını anladım diyardaki güç dengesinin sağlanması çin kimi şeyler yapılmalı kimi çıkarlar verildiği zman her şey yoluna girecektir !!!
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ölüm ve savaşa hizmet ediyorsun demek... Belki de Lord Orene düşündüğünden daha yakınsındır Findor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yeminer e olan bağlılığımı herkes bilir düşünce ve görüşlerim ihantyemi söz konusu edemez kimi zaman bazı şeyleri elde etmek için savaşmak gerekir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Bağlılığın Yeminere olabilir. Ama eğer ölüm ve savaşa hizmet ediyorsan Lord Orenin gücüne hizmet ediyorsun demektir rahip.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gnom ölüm ve savaşa hizmet etmiyorum bilinmelidirki adımız ölümle eş değer olacaktır savaş iise güç almak için gerektiğinde kullanılacaktır...
peki firble içindeki çocuklar için ne diyeceksin ??
kasabayı ne yapıcaksızın ?
insanlar asıl kurtulcak bu zamana kadar gelsinler sonra dönüş yaşansın
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dediğim gibi şimdi asıl mücadelemiz Orenin cehenneminden kurtulmak için olacak. İronik bence... Seni hayal kırıklığına uğrattıysam üzgünüm ama hala düzen için en büyük tehtidi Oren olarak görüyorum. O nedenle şu anda yaşadığımız mücadele de benim için yeterince büyük. Bu arada dostum ölüm ve savaşa kendini çok kaptırmamaya çalış.. Kendini istemediğin bir yerde bulabilirsin.
HARBE GİDEN
gnome büyük tehlkike ne ise üstesinden gelmeyi biliriz tehtid bizen gelmedikçe...
Evet mücadelen yeni başlıyor ama üstesindne gelirsen zaferin çok büyük olacaktır lakin başarısız olursan gerisi meçhull
OREN in tehtidi sorun olmayacaktır oren bizim yapıcağımızı yaptı cehenem azabını yaşatıyor kasabalıya ve adamlarıı sınıyor bu ateşte yanmanızı istemem
çok fazla savşa ve ölüme kapılmam bir yerlere gelemk için bilirsinki bazı şeylerin dengesini yakalayabilmiş olmak çok önemlidir belli bir noktaya geldim ise bunu yakalamış olmama borçluyum die düşünüyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Belki de onunla pek de farkınız yoktur. Belki de birbirinize bu kadar benzediğiniz için aranızda bu savaş çıktı.
HARBE GİDEN
kim bilebilir belkide bundan çıktı sonuçt bir güçler savaşı gibi gözüküyor kaybede ve kazanan olucaktır buda yeterlidir bir savaş olması için...
benzerlikler çok fazla önemli olmasada bilinmelidirki tarih tekerrürden ibarettir bazı şeylerin aşılması daha çok şeyin istemini getirecektir buda savaşları...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Tarih tekerrürden ibarettir, ama ibret alınsaydı tekerrür edermiydi. Arkadaşlar bu olay ı tanrıya yakın bu tanrıya uzağa geldi, bırakın onu bizler değil bağlı olduğumuz tanrılar belirlesin. Bu arada firbleye katılıyorum şu anda onlar için en büyük tehdit orendir. Kanımca orada en az bir can verecekler...
Göreceğiz şimdiden yeterince can verildi bence.... Daha fazlası olmaması için çalışacağım. Tarih tekrardan ibaret değil . Her defasında alınan dersler var ama bir tekrar değil daha çok döne döne yukarı çıkan bir yol gibi. Her defasında farklı kırımlara sapıyor. Burada önemli olan insanların varlığın hangi parçasına ait olduğuna karar vermesi.. Oren kesinlikle benim ait olmadığım parça. Ölüm ve savaşı kendi içinde taşıdığı sürece böyle olacak.
HARBE GİDEN
firble sen yeminerle değil benle savaşıosun .. 10 kasabayı bu duruma düşüren sensin akrtları çeken sensin dilkleri dileyen sensin sonra bana çamur atıosun...kişisel davana o kadar düşmüşsünki ben dünyayı kurtarsam sen gene bana açmur atmanın bi yolunbu bulursun....
Eh Oren san karşı çok tarafsız olduğumu idda edemeyeceğim. Ama boyut senin boyutun burada seni tanrılar arası kuralların sınırladığını sanmıyorum. Yanılıyorsam söyle .. Ã?yle ise.... Neden en azından sıcaklığı yükseltmiyorsun. Ben hatalıysam kasabalılar da mı hatalı ? ? ? Kartları ben çektiysem de şu anda kasabayı senin boyutundaki soğuk tehtid ediyor .. Yeminerin hastalığı değil. Dolaylı olarak da olsa tehtidin kaynağının sen olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz o yüzden. : )
HARBE GİDEN
Abi bu eğer seni elinde olmadan sınırlayan kadim kurallarsa sana hak veririm ama aksi taktirde kendi prensiplerin yüzünden bence onkasabayı yok oluşa sürüklemek daha yaşamda tadacak bir çok şeyi olan bu insanları ölümle yüzleştirmek bence yanlış.... Lord Oren... Eğer onkasabanın benden korkması gerektiğini düşünüyorsanız da rahat olabilirsiniz. Her şeyin sizin kontrolünüzde olduğu bir boyutta iken onkasabaya ne yapabilirim ki....
HARBE GİDEN