En sevdiğiniz Drow??
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Aslında hem bi yandan çok kuşkucu da.Ama bir drow kuşkuculuğu yok yüzeyde yavaşça öğrendiği için bazı şeyleri..ama onu liriel yapanda bazen saf olması değilmi..liriel rulaz 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bu konuda Jarlaxle en iyisi sanırım...
Hem bir Baenre Hemde Zaknafeini kılıç dövüşünde yenebilen bir şahsiyet ve ayrıca belli dereceye kadar gururu var. Her ne kadar düşman gibi gözükse de Drizzt ile çok benziyorlar birbirlerine farkları jarlaxle nin aynı zaknafein gibi bulunduğu ortamı kabullenmiş olması ve kendine göre şekillendirmek istemesi...
Hem bir Baenre Hemde Zaknafeini kılıç dövüşünde yenebilen bir şahsiyet ve ayrıca belli dereceye kadar gururu var. Her ne kadar düşman gibi gözükse de Drizzt ile çok benziyorlar birbirlerine farkları jarlaxle nin aynı zaknafein gibi bulunduğu ortamı kabullenmiş olması ve kendine göre şekillendirmek istemesi...
Aslında kendini o ortama göre şekillendirmesi demek daha doğru olur. Drizzt bunu yapamadı, ne kendini o ortama uydurabileceğine, ne de o ortamı değiştirebileceğine inanmadığı için ayrıldı ve kendine uygun bir ortam aradı. Benim de tercihim Drizzt'ten yana, sonra Zaknafein ve Jarlaxle geliyorFaRaSTu wrote:Bu konuda Jarlaxle en iyisi sanırım...
Bence en drow olan drow Jarlaxle en iyisi. WotC sanki ona bakarak Drowları yazmış. Karizma desen var. Ã?eviklik desen var. Zeka desen var. Ayrıca Lloth'u bence en iyi anlayan kişi kendisi. Yada şöyle söyleyeyim Lloth'a dahi kazık atarken onun emirlerini kullanabilen birisi. Drizzt kitaplarına gerçek zevkinide bence bu kişilik getirir. Onun bulunduğu bütün kitapları daha zevkli okumuşumdur. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

Drizzt de artık bana sıkıcı geliyor gurur gururda bi yere kadar be abicim herifte tanrılardan daha fazla gurur var yakında Salvatore dayı abarıp drizzt i tüm kolcuların ,iyi drowların tanrısı yaparsa hiç şaşırmam :PpP
O yüzden Jarlaxle yapı itibari ile daha gerçekçi ve bana daha yakın geliyor.
P.S. ya konu ile alakalı deil ama altına belirtmek istedim bu örümcek kraliçe savaşları serisinin orijinal versiyonlarını izmirde bulabileceğim bi yer var mı? Ã?evrimleri beklemekten sıkıldım artık!
Teşekkürler herkese!
P.S. ya konu ile alakalı deil ama altına belirtmek istedim bu örümcek kraliçe savaşları serisinin orijinal versiyonlarını izmirde bulabileceğim bi yer var mı? Ã?evrimleri beklemekten sıkıldım artık!
Teşekkürler herkese!
To Live is To Die!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

İyi drow tanrısı zaten var, üstelik babası tarafından torpilli Drizztin yerine geçmesi imkansızFaRaSTu wrote:Drizzt de artık bana sıkıcı geliyor gurur gururda bi yere kadar be abicim herifte tanrılardan daha fazla gurur var yakında Salvatore dayı abarıp drizzt i tüm kolcuların ,iyi drowların tanrısı yaparsa hiç şaşırmam :PpP
Teşekkürler herkese!
onu bırakırsak kitapları izmirde alsancak-excalibur , tüm D&R mağazaları ve büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.