Dergimizin ilk sayısı çıktı!!!
Belli ki uzun zamandan beri uğraşıyorsunuz arkadaşlar, elinize sağlık uğraşmışsınız.
Gözüme çarpan bir kaç şey: Tasarım konusunda daha çok çalışılmalı, çok basit öğeler ve yöntemler kullanılmış. Denge ve özellikle renk bilgisi yok denecek kadar az. Nihayetinde genel olarak bir frp öğrenmek isteyen heyecanlı genç gözüyle bakarsanız bir sorun gözükmemektedir.
FRP ile yeni tanışanlar veya tanışacak olanlar için tatmin edici olarak gözüküyor.
Saygılarımla.
Gözüme çarpan bir kaç şey: Tasarım konusunda daha çok çalışılmalı, çok basit öğeler ve yöntemler kullanılmış. Denge ve özellikle renk bilgisi yok denecek kadar az. Nihayetinde genel olarak bir frp öğrenmek isteyen heyecanlı genç gözüyle bakarsanız bir sorun gözükmemektedir.
FRP ile yeni tanışanlar veya tanışacak olanlar için tatmin edici olarak gözüküyor.
Saygılarımla.
tüm eleştiriler için kendi hesabıma teşekkür ederim. Eli kalem tutan herkesi katılıma davet ediyorum.
İyi eğlenceler...
sana özel olarak teşekkür ediyorum demarch. Merak etme hkaye devam edecek. Furkan'a da bolca rastlayacağızdemarch wrote: ...burock arkadaşımıza özel bir rica: hikaye aynen devam etsin..Ciddi ciddi kaptırıp okudum ve bittiğini 1 sayfa sonra farkettim. devamı diğer sayılaradır umarım...
İyi eğlenceler...
War, war never changes...
-
emerus
- Site Çizeri
arkadaşlar dergi acele çıktı malesef o yüzden tasarımda hızlı olabilecek bir format uyguladım... dergi değilde ebook tarzı oldu .. şu sıralar dergiyi tekrar tasarlıyorum..
eleştiri yapan arkadaşlara da dergi ile ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum..
Exalted yazsının güncel versiyonu ve yeni bir tasarımla tekrar yayımlanacaktır..
elinizdeki bir ilk tasarım genelde ilk tasarımlar kullanılmaz ama acele edildi..
herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum..
eleştiri yapan arkadaşlara da dergi ile ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum..
Exalted yazsının güncel versiyonu ve yeni bir tasarımla tekrar yayımlanacaktır..
elinizdeki bir ilk tasarım genelde ilk tasarımlar kullanılmaz ama acele edildi..
herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum..
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
Selam millet bence buraya elestiri degil de ovguleri yazalım. Reklamın iyisi kotusu olmaz ama genede vitrin onemlidir. Elestirileri ozelden atalım arkadaslara.
Tabii bu benim gorusum siz bilirsiniz genede. Misal ben buraya elinize saglık cok guzel olmus devamını heyecanla bekliyoruz yazacagım ki tamamen dogru. diger yandan dergi editorune verecem zılgıtı
Birde sormayı unuttum bu derginin cizgisi ne ona gore elestirelim. Zira ciddi mi yoksa daha samimi bir cizgi mi yakalanmak istenmis. Mesela 5. sayfada sol ustte en birinci unsur tanımı kullanılırken mubalaga mı kullanılmıs yoksa kavram hatası mı var? ona gore elestirelim degil mi? Zira daha az birinci olmaz gibi sanki
//Daeya: İsteğiniz üzere mesajınız birleştirilmiştir.
Tabii bu benim gorusum siz bilirsiniz genede. Misal ben buraya elinize saglık cok guzel olmus devamını heyecanla bekliyoruz yazacagım ki tamamen dogru. diger yandan dergi editorune verecem zılgıtı
Birde sormayı unuttum bu derginin cizgisi ne ona gore elestirelim. Zira ciddi mi yoksa daha samimi bir cizgi mi yakalanmak istenmis. Mesela 5. sayfada sol ustte en birinci unsur tanımı kullanılırken mubalaga mı kullanılmıs yoksa kavram hatası mı var? ona gore elestirelim degil mi? Zira daha az birinci olmaz gibi sanki
//Daeya: İsteğiniz üzere mesajınız birleştirilmiştir.
Yahu ben açıkçası buradan eleştirilmeyi de isterdim. Doğrusu yazılarımı okuduğumda daha iyi yapılabilecek noktaları gördüm. Bundan sonraki sayılarda bu noktalara dikkat etmeye çalışacağım.
İyi ve kötü her değerlendirme açıkçası beni sevindirir. : ) Özelden veya buradan beni eleştirin kardeşler... Acımasızca eleştirin. : )
İyi ve kötü her değerlendirme açıkçası beni sevindirir. : ) Özelden veya buradan beni eleştirin kardeşler... Acımasızca eleştirin. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
İlk sayıda benim sitedeki ilk karakterimi anlattığın için teşekkür ederim Firble. Gerçekten çok hoş bir jestti ve siteye geri dönmemde büyük bir etkisi oldu. Çok güzel oyunlar ve arkadaşlıklar. Bütün ihanetler, müttefikler, kapışmalar, onlarca söz düellosu ve olan tek birebir düello. Çok keyifli bilmemkaç yıl. Yılan hikayesi resmen. Hepsi aklıma geldi, içim kıpır kıpır. Teşekkürler derim tekrardan.
Hükümlü
Hükümlü
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Eh bir gün böyle bir şey olacaksa ilk Karatası anlatacağım kesindi Hükümlü. Aslında öyle bir karakteri belki daha tecrubeliyken anlatmak da daha iyi olurdu. Umarım beğenmişsindir. Eleştirilerini bekliyorum. : )
HARBE GİDEN
Eh bir gün böyle bir şey olacaksa ilk Karatası anlatacağım kesindi Hükümlü. Aslında öyle bir karakteri belki daha tecrubeliyken anlatmak da daha iyi olurdu. Umarım beğenmişsindir. Eleştirilerini bekliyorum. : )
HARBE GİDEN