Valla gayet başarılı, ciddi bi çalışma yapıldığı her halinden belli. Amatör ruhlu ama kaliteli. şimdiilik hızlıca bir göz gezdirip mitolojiyle ve Exalted'la ilgili kısımları okudum ve genel anlamda başarılı buldum, tebrikler. Tasarımıyla ilgili bikaç şey söylemek isterim o meslekte olduğumdan, fontlar dışında gayet güzel, daha küçük fontlar kullanarak resimlerle görsel açıdan zenginleştirilse daha da güzel olucak gibi (derginin tasarımı konusunda emerus'tan şüpheleniyorum

tebrikler ). Daha profesyonel bi çalışmada "FRP nedir?" veya müzik konulu kısımlar olmayabilirdi, ilk sayı olsa bile FRP nedir? bölümü olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum, ama mitoloji konulu yazı kesinlikle gerekli ve yerinde olmuş. Ayrıca tamam fantezisever gençler metal de dinlerler genelde ama, bu dergide hiç yeri yok. İçeriği FRP dışındaki şeylerle dyil de fantezi edebiyatı, kitap tanıtımları, settinglere dair kitaplar, accessoryler, campaign setler, ufak senaryolar, senaryolarda kullanılabilecek NPC'ler, büyülü silahlar, hatta yeni büyüler gibi şeylerle zenginleştirmeniz her açıdan daha iyi olucaktır kanımca. Eskiden FRP & Magic vardı ne başarılıydı, onun yerini alır işallah bu dergi zamanla, o potansiyel var ; )
tekrardan tebrikler
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>