oyuNlarıNızı Nerede oyNayaCagınızıda soleyıN
İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

ya estinti ben gelcem alcam kargoyuda geldimi acaba saana yaa?neyse gelirim alırım bugün yarın !hatta belki çarşamba!yani yarın!bu arada ha bu adam tanıyo dostu kankası falan düşünen varsa beri gelsin estintinin oyunundan tatsın.ondan sonra konuşsun benmi kayırıryorum yoksa onlar henüz düzgün dm'lemi tanışmamış.
neyse estinti ne diycem şimdi başvuranları sen bu oyunamı alcan?ya ben istiyom artık çok ara verdimde bu oyun ne diyim bitsin ya!ya bitmesin yada artık istemiyomusun bilmediğin rpsini tanımadığın playerlar çünkü ben istiyom rp'sini bilmediğim party!özledim be yeni karakter yeni tarz tanımayı!beni düşünmüyosan şimdiden söyle:P :ayyyy!: dm arıyim...
neyse estinti ne diycem şimdi başvuranları sen bu oyunamı alcan?ya ben istiyom artık çok ara verdimde bu oyun ne diyim bitsin ya!ya bitmesin yada artık istemiyomusun bilmediğin rpsini tanımadığın playerlar çünkü ben istiyom rp'sini bilmediğim party!özledim be yeni karakter yeni tarz tanımayı!beni düşünmüyosan şimdiden söyle:P :ayyyy!: dm arıyim...
TOMB
not:kımse ankette bırı işaretlemez.ama her party nedense birleşince bir toplaşıp kötü pataklama avına çıkar.ben bunu 40 kez gordum 40 daha gorcem muhtemelen.bu,işte iyiler kendıne bulaşılmadan bulaşmaz bu yuzden evil'a bulaşmak daha muhtemel tavrıyla yada düşüncesiyle alakalı değil sanırım player genel psikolojisi bu.ister istemez bır evil düşmanlığı...bakcaz devam ankete...
TOMB
cumartesi olsun. Madem kaçarım yok en iyisi erkenden mefta olmakSenin şansın yok Aransayes, çünkü seni gözüme kestirdim. Artık çıkışın yok. Hahahhahaah! Cumartesi yada pazar, ölmek yada yaşamak için bir gün seç kendine!
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ben solıyım zaten az once yanındaydım.bu sımdı hemen onumuzdekı cumartesı demıyor.cunku seyehat planları var.haftaya cumartesı toplanabılırız.msnde olsan soylerdı aksamdan.suan yok sanırım.bakmadım ama yok.bende lineage c5 patch'i beklıyom gırsede alsam.olur demi?kendınede yazarsın gerçi.ama haftaya guzel olur sanırım...vedalaş bol bol hem!
TOMB
haftaya daha iyi benim için. vizelerimde bitmiş olur, kafam rahatlar. 
Ben sonumu şimdiden biliyorum zaten. Dakika 1 aransayes mefta. Ama yılmak yok bunu dakika 3 e çıkarmaya çalışacam.
Ben sonumu şimdiden biliyorum zaten. Dakika 1 aransayes mefta. Ama yılmak yok bunu dakika 3 e çıkarmaya çalışacam.
Bir tek seni bana çok gördü dünya