Bir gnom karakterim teknoloji delisiydi ve tanrılaera inanmıyordu. Korkak bir yapısı vardı ama oldukça eğlenceli oyun çıkıyordu kendisiyle. Sonrasında benzerini sitedeki karakterime uyarlamıştım.
Başka bir gnom savaşçı/büyücü vardı. Oldukça aptalca davranışları ile gruptakileri şehir muhafızları ile çakıştırmıştı. Aslında zaten ne olursa olsun çakışacaklarmış ama olsun.
İyilik delisi bir elf oynatmıştım. Sürekli olarak kendisine kötülük yapanları affediyordu. Sonunda zaten yarı melek diye bir ırka dönüştürmüştü oynatıcımız. Handa başka bir Kuralcıiyi(LG) karakter ile konuşurken karmaşıktarafsız (CN) karakterimize fenalık geçirtmiştik kibarlığımızla.
Ozan vardı aşırı yakışıklı ve kızların çıldırdığı bir karakter. Ancak erkekler buna özellikle gıcık oluyordu. Oldukça gösteriş meraklısıydı ve hep sonırlarını zorluyordu. Mesela biri merdivenden ittiğinde havada parande atarak iki ayağı üstüne düşmek gibi hareketler yapıyordu. Ya kafası parçalanacak ve ölecek yada çok karizmatik görünecek olayı işte. Başarılıda oluyordu şerefsiz. Tabii çekirge bir sıçrar iki sıçrar 3. seviye bile olamadan ölür
Sapık karakterim vardı. Lovercraft tarzı bir oyunumda kullanmak için. Bir bayan iki bay aynı oda da kalacaklar, benimki diyor "Yalnız ben çıplak yatarım umarım rahatsız olmazsınız bayan!". Bide bu karakteri pek tanımadığım bir kız oyuncunun yanında oynamıştım, off çok zordu çok.
Anlat anlat bitmez. Ancak hiç bir karakterimde tek kol yada bacak olmadı. O tip kusurların maceracı karakterlerde olması benim şevkimi kırar. Ancak gerçektende o tip karakteri taşıyabilecek bir grupla oynarsam alırım.