İlkbahar Ocakbaşı Teması Ne Olsun?
Ben temanın olması gerektiğini düşünüyorum. Tema dışında da zaten isteyen istediği konuda öykü yazabiliyor. Ancak tema bana bir ateşin başına toplanmış ozanların belli bir konuda akıllarına gelenleri anlatmalarına benziyor. İlkokulda geç saatlere kadar kaldığımız arkadaşlarımızın evinde yapardık. Hüzün gerçekten ilginç bir tema olmuş. Özellikle de ilkbahar söz konusu olduğunda... Ancak bu kadar talep varken oylamaya sokmak da sanırım güzel olacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Tema bence de var olmalı, ama ne seçtiğimiz çoook önemli.Yani öyle bir tema seçmeliyiz ki, yazmayı seven herkes yazmalı.Konuyu bilmeyen veya sevmeyen olmamalı.Hüzün benim için iyi fakat CliCKS için kötü olabilir.Ya da böcekler Dreamscape için güzel olabilir, fakat benim için değil.Yani her şeyi kapsayabilecek bir şey Dragon_Knight'ın dediği gibi bir şey, bir tema olsun, ama hafiften serbest olsun 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya da tema öyküyü kısıtlayan sınırlayan bir öge olmak yerine öyküye katılan bir çeşit renk gibi olsun... Sanırım sana ktılıyorum Edmond. Eğer ifade etmek istediğini doğru anladıysam.. O nedenle periler gibi daha genel konuları biraz daha tercih ediyorum. Ancak hep beraber karar verdiğimiz sürece bir parça kısıtlayıcı görünen temalardan da ilginç öyküler çıkabilir sanıyorum.
HARBE GİDEN
Bence de miss kokan cicekler, kendini yenileyen tabiat, böcekler,arılar,agaclar, güsellik, yesillik gibi mutllulugu getiren ilkbahara hüzün pek yakısmaz gibi gelio.
Böcekler gercekten olabilir fabl tarzı yazılar.Güsel olabilir.
Bu temaya bende (her ne kadar pek güsel öykü yazamasam da) katılcam kafama koydum.Sanırım sitede ki bir cok kisinin de iyi kötü bir seyler karalaması gerekir.
Güsel olucak gibi bir his var icimde
Böcekler gercekten olabilir fabl tarzı yazılar.Güsel olabilir.
Bu temaya bende (her ne kadar pek güsel öykü yazamasam da) katılcam kafama koydum.Sanırım sitede ki bir cok kisinin de iyi kötü bir seyler karalaması gerekir.
Güsel olucak gibi bir his var icimde
Evet, anladığım kadarıyla herkes, ya hüzün, ya coşku istiyor.E öyleyse, Duygusal bir teması olsun
Yani cinayet vb. olmasın.Kan olmasın, duygu olsun 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Aslında hüzün isteyen arkadaşlar için sanırım aşk daha uygun olabilir. Başka bir site için belki o kadar yazar bulmayabilirdi. Ancak sanırım bizde İlkbahar aşkları temasına yazı yazacak epey arkadaş çıkacak.. : ) Sanırım böcekler ya da tabiat konulu temaya da epey talep var. Seçeneklerimizi arttıralım.
Gelecek haftaya kadar tartışıp oylamayı açarım. Böylece kış bitmeden temamız hazır olur. : ) )
Gelecek haftaya kadar tartışıp oylamayı açarım. Böylece kış bitmeden temamız hazır olur. : ) )
HARBE GİDEN
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Bence tema "hüzün" olmamalı!..Ã?ünkü ilkbahar mevsimi doğanın uyanışı canlıların hareketlendiği bir dönem...Yani tamda mutlu olup gülüp eğlenilcek bir mevsim...Ve bu mevsimde hüzünlenmek pekde güzel olmaz..Hüzün teması daha çok sonbahar veya kış temaları için uygun bence.
Anladığım kadarıyla herkesin aklına ilkbahar deyince doğa ve yan elamanları geliyor..Onun için bu konularda yazamak çok daha mantıklı ve hoş olacaktır...
NOT:Hüzün istiyenler AşIK mısınız??
.
Saygılarımla.
Anladığım kadarıyla herkesin aklına ilkbahar deyince doğa ve yan elamanları geliyor..Onun için bu konularda yazamak çok daha mantıklı ve hoş olacaktır...
NOT:Hüzün istiyenler AşIK mısınız??
Saygılarımla.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Dreamscape senin dediğin biraz psikolojik bir şey.Yani ben her zaman hüzne hazır bir insanım, ben de yaz da kış da hüzün ifade eder 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury