Edmond, lydronk, Bogus ve Starfell en çok yazanlar... Clicks ve Illyra balarda bayağı bir yazıyorlardı. Darkgnome'in işi var onu biliyorum. Maalesef Efla öyküde var mı yok mu belli değil.
Portaldan geçmesi iyice saçmalık olur bence Bogus'un da dediği gibi. Bu kadar olay oluyor put gibi durması karakterin akıl sağlığı yönünden pek hayra alamet olmaz. Ya da korsanlara mı yardım ediyor acaba diye düşündürür hiç bize yardım etmiyorsa eğer.
Teemieri (Mark) portaldan geçmedi. Lydronk da geçmedi ama onun diğer ve asıl karakteri Kerrae geçti.
Valla Thereon'dan nasıl bahsedicem bilemiyorum? Ã?ünkü tek yaptığı Recep İvedik tavırlarıyla Leeen, kesin sesinizi, hayde bre komutları vermekten pek ileri gitmiyor doğrusu.
Haksız mıyım? (Sen Thereon olamazsın. Oğlu bile olman mantıksız olur. En azından ona biraz da olsa çekmiş olman gerekmez mi? Annesine çekmiş desem o da olmaz. O da kaba saba biri değil ki.)
şimdi izin verirseniz bir süre sizin yazdıklarınızı bekeldikten sonra ben olayların gidişatını değiştirecek bir kaç şey yazıcam. Yoksa ejderhalarla daha biz çok savaşırız en az 3 hafta sürer herhalde.
Benim bu öyküde en çok hoşuma giden karakter de Kiba oldu. Rom fıçısı kadar bile beyni yokmuş gibi göründüğüne bakmayın hepimizden daha akıllı ve ne yaptığını çok iyi biliyor.
Valla Miae kristal bıçağıyla olan ve Thereona olan kızgınlığını bırakırsa daha aktif olabilir. Dön dolaş aynı muhabbetler ya kristal bıçağını inceliyor ya da Thereon'un boğazına sarılıyor. (aşıksan söyle de kurtul dimi?)
Edmond ise en çok yazanlardan diye dediğime bakmayın. Her seferinde Bogus ve Lydronk'un koskoca paragraflarındna sonra onun yazdığı bir kaç cümlelik paragraflar çok sırıtıyor. ilk baştaki upuzun mesajlarına bakıyorum da Edmond lütfen daha duygulu yazabildiğini biliyorum. Oğlunla olan ilişkin, yeni eşine olan bağın ve eski eşini unutamayışından bir bahsetmeye kalksan 40 sayfa sürer vallahi.
Edmond sana hak veriyorum. Yazın başlamak kötü bir fikirdi ama katılım beklediğimizden de çok olmadı mı? Bogus'un aramızda olması kadar sevindirici bir şey olabilir mi? Efla da çeşni niyetine arada bir yazıyor. (3 mesaj ve karakterinin hala öyküyle pek bir alakası olmasa da) Ama bu öykünün de sonu gelmeden bitirmeyeceğimize inanıyorum. Belki 1000 mesaja varamayız bu sefer ama bitecektir muhakkak.
Lydronk son bir şey: Haritayı bitirdin mi?