ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

Karargaha aniden biri girer ve şöyle söyler:
"Sayın komutan squan
bana paladin eğitimimde yardımcı olabilir misin?"ve ona doğru ilerleyerek"Benim adım Solgrad"dedi.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero odadan çıktı. Koridorda bekleyen elf nöbetçiye doğru ilerledi.
-Komutan Squan'a sınav zamanım gelene kadar tapınakta kalmak için izin istediğimi iletip cavabını bana getirebilir misin? dedi. Nöbetçinin onay işaretini gördükten sonra odasına geridönerek cevabı beklemeye başladı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Squan karargahın bahçesinde zorin i beklemişti.Zorin hemen çağrısını duyup gelmişti.Karşısında duruyordu şimdi.Squan bir iç geçirdi.İçinden"bu adam benden de fazladır burada" diye geçirdi.Yaslandığı yerden kendini doğrulttu.Tam bir şey söyleyeceği anda içeri giren bir başka savaşçı gördü.Adam squan ın önüne gelerek kendini tanıttı.Bir dragonfire paladini olmak istiyordu.
"Paladin eğitimi almak istiyorsun peki tanrına ne kadar bağlısın???"
Ses düz ve sade çıkmıştı.

Bu arkadan bir muhafızın ona doğru geldiğini gördü.Muhafıza doğru birkaç adım yaklaştı.Zorin ve solgrad ın duyamayacağı bir mesafede muhafızla konuştu.Muhafız"Andero siz onu çağırana kadar tapınağa gitmek istiyor efendim"

Squan biraz suratını çarpıtarak "Ona hazırlanmasını söylemiştim.Hayır gidemez!Onu buraya çağır eğitime başlıyorum..."

komutan arkasını dönüp hızla uzaklaştı.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Levian uzun zamandır uzak kaldığı eğitimin ardından, inzivâdan çıkmaya karar verdi. Zamanın karargâhından ayrılacak ve bir ranger olarak dragonfire a hizmet edecekti. Bulunduğu yerden çıktı ve ardından yeni komutan Squan'ı aramaya koyuldu...
Squan'ı bulmuştu. Verdiği kararı bir kaç defa daha düşündü ve komutanının karşısında hafifçe reverans yaparak eğildi. "Dragonfire yolunda bir ranger olarak izninizle karargâhdan ayrılmak istiyorum komutanım..."
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero odasında komutanın kararını bekliyordu. Sınava kadar tanrısına en yakın olabileceği yer olan tapınakta kalmak istiyordu. Bu sayede kendisini ruhen de sınava hazırlayabilecekti. Kapı sertçe çalındı. Andero'dan sade bir "Girin" sesi duyuldu ve kapı açıldı. Elf muhafız içeri girdi.
-Komutan Squan tapınağa gitmenize izin vermedi. Sizi sınav için derhal yanına istiyor. dedi sade bir şekilde ve selam vererek ayrıldı.
Andero bu cevaba çok şaşırmıştı. İsteğinin reddedileceğini ve sınavın bu kadar erken başlayacağını hiç düşünmemişti. Gülümsedi. Belki de bu daha iyiydi. Sonunda biraz heyecanlanmaya başladığını hissetti. Ayağa kalktı. Yatağa dayalı kalkanına ve belindeki kılıca baktı. Komutan ona silahsız gelmesini bildirmişti daha önce. Kılıcını belinden çözerek yatağın üzerine bıraktı. Zincir zırhının üstündeki tuniğide çıkardı. Yatağa koydu. Üzerinde zırhı silahsız bir şekilde sınav için odadan çıktı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan levian a baktı.Ranger kararlı ve ne söylenirse söylensin karargahtan çıkacağa benziyordu.Squan bu durmu beğenmedi. Hoş sadece savaş eğitimi verecekti ama sonuç olarak bildiği kadarıyla daha hiç levian ın eğitimine başlanmamıştı.

"Peki eğitim için gelmiştin buraya eğitim almadan mı çıkacaksın karargahtan??"

Squan levian ın gözlerinin içine bakarak söylemişti...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Tereddüt içerisindeki rangerın kafası karmaşa doluydu. Eğitim alabilir aynı zamanda bir paladin olarak şereflenebilirdi. Ama o zaman bir ranger olabilecek miydi? Kafası aşırı karışmış olan rangerın ağzından "O zaman beni bir Ranger olarak eğitmeniz gerekmezmi komutanım?" sözleri döküldü...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Squan levian a düşünceli bir şekilde baktı.Anlaşılan levian ın aklı karışıktı baya."Ranger olarak yetişmek.Evet biliyorum sen bir ranger sın.Biz burada herkesin ne öğrenmek,ne olmak için geliyorsa onu yapmıyoruz.Biz burada savaşmayı ve gelecekte ne olmak istiyorsa onu şerefli bir biçimde yapmasını sağlamak için eğitiyoruz.Ben sana doğa ile ilgili hiçbir şey öğretemem.Aynı şekilde karargahta ruhbanlar da eğitim alıyorlar.Onlara da herşeyi öğretemiyorum.Sadece ben paladin olduğum için paladinler e daha fazla şey gösterebiliyorum.Ama belirttiğim gibi biz burada savaşçı yetiştiriyoruz.İyi bir inanan..."

Squan levian ın suratında ki ifadenin değişmediğini fark etti.Bir iç geçirdikten sonra

"Gitmek istiyorsan karar senin.Ben sana elimden geldiğinin en iyi şekilde yardım etmeye çalışıyorum.Peki buradan ayrılırsan nereye gideceksin??"
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero komutan squanı tanımadığı biriyle konuşurken buldu. Önemli bir şey konuşuyor gibi görünüyorlardı. Arkalarında durarak konuşması bitene kadar komutanı beklemeye başladı.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya yine gelmişti...Pek fazla bir değişiklik yoktu,herşey aynı gibiydi..Eskisi gibi,birkaç şey dışında tabii ki...Geçen gelişini hatırladı,kabul edilmeyişini..Geri dönüp tapınakta oturmaya başlamıştı,ama bu ona sıkıcı gelmişti,ve karargaha dönüp bi bakmayı,gerekirse katılmayı istiyordu halen bir "savaşçı" değildi..Karargahın yeni komutanı duyduğu kadarıyla Squan'dı..Tapınaktan girdi,squanın onu tanıyıp tanımadığını bilmiyordu,ama o en azından biliyordu,ama şu an biriyle konuşuyordu,konuştuğu kişi pek yabancı değildi ama çıkartamamıştı..Konuşmaları bitene kadar beklmeye karar verdi...
Jacta alea est.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Kolcu son bir kez daha düşündü. Bu da şerefli bir işti. Hem belki Tanrısına daha iyi hizmet edebilirdi. Hem bu onun doğadan kopmasına da bir sebep değildi. "Kendimi size teslim ediyorum komutanım, beni Tanrısına en iyi şekilde hizmet eden bir savaşçı olarak yetiştirin!..." sözlerini hiç tereddüt etmeden sıralayıverdi...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan derin bir nefes aldı.Sonra levian a doğru bakarak gülümsedi.
"Rahatla.Seni elimden geldiğince en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım. şimdi kafan biraz dağınık.Sana biraz izin veriyorum.İstediğini yapabilirsin.Tapınağa gidip kafanı boşaltabilirsin.Ama kısa süre sonra gel eğitimini sürdürelim."

Ardından arkasını döndü ve arkasında andero ile freya vardı.Andero ya keskin bir bakış fırlattıktan sonra freya ya bakarak "hoş geldin freya. Seni hangi rüzgar attı buraya.Umarım önenli bir sorun yoktur"Suratı bir an bu düşünce ile burkuldu.Hemen kendisini topladı.

Anderoya dönüp;
"Andero duyduğuma göre karargahtan ayrılıp tapınağa gitmek için izin istemişsin.Sana haber göndermiştim almadın mı??Gördüğüme göre almışsın.Silahsız gelmişsin.Peki neden hemen tapınağa gitmek istiyordun.Eğer önemli ve acil bir sorunun varsa belirt.Gitmek senin elinde..."
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Levian'ın içi oldukça rahatlamıştı. Zirâ komutanını biraz daha kendine yakın hissetmişti. Karşısındaki sanki komutanı değilde eski bir dostu gibi gelmişti. Bir yere gitmemeye ve burada kalıp hızlı bir şekilde eğitime devam etmeye karar verdi. Ardından biraz dinlenmek için, karargah içinde sakin bir yer aramaya gitti...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero önce komutana selam verdi. Sonra cevap vermeye başladı:
- Komutanım, paladinliğimi ispat için sınava gireceğim. Bu sınavı geçmemde bana en az kol gücüm kadar ruhumun gücü de yardımcı olacak. Ben sadece bu gücü biraz daha arttırabilmek için tanrıma en yakın yer olan tapınakta bulunmak istemiştim, her ne kadar o hep yanımda da olsa. Gitmek için kararın bende olduğunu söylüyorsunuz efendim. Sağolun ama karargahta komutanım sizsiniz ve sizin izniniz olmadan buradan ayrılmam. Az önce gönderdiğiniz nöbetçi beni sınav için çağırdığınızı söyledi. Ben de bu yüzden buradayım.
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

SOLGRAD Squan'a döndü ve:"Tanrımın için on canım olsa on canımıda verirdim ,1000 canım olsa 1000 canımıda verirdim"dedi gür bir sesle.Ben bu yüzden size geldim sayın Solgrad.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Post Reply