İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bogus wrote:Eşya taşımak için at da mı alamıyoruz? Sırtımıza mı alcaz bunları yoksa kuşlar mı geliyor :)
Bogus ve Illyra bu zamana kadar demedim ama artık belirteyim, Kuytu Orman deyip durmayın "Kuyutorman"dır o... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

http://en.wikipedia.org/wiki/Sauron#The_Rings_of_Power

Buradan da kontrol edebilirsin Walter, orada da belirtildiği gibi Sauron'un öğretileriyle elfler güç yüzüklerini yapmışlardır... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Bilmiyorum, şu ana kadar ben öyle biliyordum, tanıtım yazılarını okudum ama zaman çizelgesinin ilk kısımlarına bakmadım, Orta dünya hakkında bilgim köhneleşmişse affola...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

catboy wrote:
Bogus wrote:Eşya taşımak için at da mı alamıyoruz? Sırtımıza mı alcaz bunları yoksa kuşlar mı geliyor :)
Bogus ve Illyra bu zamana kadar demedim ama artık belirteyim, Kuytu Orman deyip durmayın "Kuyutorman"dır o... :)
bendeki eski haritada da kasvetormanı diye geçiyo. çık işin içinden çıkabilirsen...

hem karf kayması filan olamaz mı :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

2. bölüm başladı, macera da başladı. Artık kusura bakmayın haftasonu düzgünce yazmayı düşünüyordum ama kısmet değilmiş. Ama devamında güzel gideceğini düşünüyorum hikayenin, bir attık ya kendimizi dışarıya sonunda... :)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Oh iyi oldu. Hadi hayırlısı bakalım. 6 sayfadır Ayrıkvadi'de takılıyoruz, amma yazmışız ya :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Illyra wrote:
catboy wrote:
bendeki eski haritada da kasvetormanı diye geçiyo. çık işin içinden çıkabilirsen...

hem karf kayması filan olamaz mı :D
Ayrıkvadi de eski kitaplarda Yarmavadi olarak çevrilmişti, ama yeni çevirileri bence kulağa daha doğru geliyor. Yani Yarmavadi, Kasvetormanı ne bileyim yeni çevirileri olan Ayrıkvadi ve Kuyutorman ile karşılaştırıldığında iyi ki değiştirilmiş diye düşünüyorum ben... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kusura bakmayın tam arzu ettiğim bir şekilde yazamadım gerçekten de. final dönemindeyim, ama size söz de verdim ortak öyküyü eksik edemezdim. neyse artık böyle sade bir şekilde ilk bölümü bitirmek zorunda kaldım. ama devamında daha doyurucu yazmaya dikkat edeceğim...

(Wes_Dex ve Illyra'ya da yazmıştım ama toptan buraya da yazayım dedim.)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

önemli değil yolculukta telafi ederiz
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yeni tanıtım bölümü 20 Ocak 2010'da siteye eklenecektir. Bu tanıtım bölümünde malum orta dünya haritası eşliğinde size rotamızı göstereceğim ve önemli yerlerden bahsedeceğim. Böylece yazarken kimse coğrafik yönden bir hata yapmamış olur... :)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

catboy wrote:Yeni tanıtım bölümü 20 Ocak 2010'da siteye eklenecektir. Bu tanıtım bölümünde malum orta dünya haritası eşliğinde size rotamızı göstereceğim ve önemli yerlerden bahsedeceğim. Böylece yazarken kimse coğrafik yönden bir hata yapmamış olur... :)
Hah! Tam bizim rotamızı haritada çizip buraya ekleyebilir misin diyecektim. Telepati mi diyelim, tam istediğimi dedin :D Ya da aklın yolu bir demiş atalarımız.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Possessed wrote:
catboy wrote:Yeni tanıtım bölümü 20 Ocak 2010'da siteye eklenecektir. Bu tanıtım bölümünde malum orta dünya haritası eşliğinde size rotamızı göstereceğim ve önemli yerlerden bahsedeceğim. Böylece yazarken kimse coğrafik yönden bir hata yapmamış olur... :)
Hah! Tam bizim rotamızı haritada çizip buraya ekleyebilir misin diyecektim. Telepati mi diyelim, tam istediğimi dedin :D Ya da aklın yolu bir demiş atalarımız.
Umarım yeterli olmuştur, basit ama önemli olan işinize yarayıp yaramaması... :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu arada kısa bir bilgi: Ben gerçekten elflerden nefret ediyorum ve Rohanlıları seviyorum :D

Hatta Oxhorn'un "Anti-Elf Anthem" diye bir şarkısı vardı, muhteşemdir:
http://www.youtube.com/watch?v=YVwYKtgFYCc

:)
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

Aurë entuluva...!!
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Çok özür dilerim arkadaşlar yazacaktım ama sitede bir problem oldu sanırım.Msnden catboyu da denk getiremedim haliyle soramadım ne yapmam gerektiğini daha sonra sınavlar falan girdi araya yazamadım hiçbir şey.En kısa zamanda yazıcam ama:)
Last edited by Moonwhisper on Wed Jan 20, 2010 9:38 pm, edited 1 time in total.
Post Reply