ZAMANIN KARARGAHI
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

paladin squan'ın içi bir değişik olur bir değişim meydana gelmekte bu değişim ortamı etkilemektedir güçlü hisleri we paladinliğindeki yükselişi ona bunları hissettirirken değişimin ne olduğunu kawramaya çalışan squan bir süre dikkatini kaybederken aklına başrahip Just_wiN!in söylediği şeyler gelir "zamanı gelince anlayacaksın seninle konuşmak istiyorum...".......
çok zaman geçti çok şey değişti...
squan etrafta bir dalgalanma ve içinde bir ürperti duydu.Ardından just ın sesini duydu.Derin bir iç çekti.şimdi tapınağa gidemezdi biraz beklemesi lazımdı.Burada en azından birini bırakması lazımdı.Kafasını salladı.Daha sonra andero nun kendisine yaptığını anladığını fark etti.
"Andero karar senin derken ben burada seni zorla tutmuyorum anlamında.Ben hoşgörülü davranmaya çalışıyorum.Evet seni eğitimin başlaması için çağırdım.Tapınağa gitmek için karargahtaki eğitiminden daha acil ve önemli işin varsa gitmekte özgürsün dedim.şimdi şuraya geç ve eline tahta bir kılıçla kalkan al."
Squan burnundan soludu.Kendisini toplamaya çalıştı.Ardından Solgrad'a döndü.
"Evet hayatını tanrın için verebilirsin.Ama paladin olmak sadece taptığın tanrıya hayatını bağışlamak değildir.Bunun dışında daha bir sürü fedakarlık ve görev vardır.Sen yer yüzünde tanrının temsilcisisin.Ona göre davranman lazım.Onun her dediğini yapmak zorundasın.Bütün istediklerini.Sen tanrının her istediğini yapabilirmisin Solgrad?? Onun için herşeyi yaparmısın??"
Solgrad ın gözlerinin içine bakarak söylemişti.Sanki insanin kalbinin içini deliyormuş gibi bakıyordu...
"Andero karar senin derken ben burada seni zorla tutmuyorum anlamında.Ben hoşgörülü davranmaya çalışıyorum.Evet seni eğitimin başlaması için çağırdım.Tapınağa gitmek için karargahtaki eğitiminden daha acil ve önemli işin varsa gitmekte özgürsün dedim.şimdi şuraya geç ve eline tahta bir kılıçla kalkan al."
Squan burnundan soludu.Kendisini toplamaya çalıştı.Ardından Solgrad'a döndü.
"Evet hayatını tanrın için verebilirsin.Ama paladin olmak sadece taptığın tanrıya hayatını bağışlamak değildir.Bunun dışında daha bir sürü fedakarlık ve görev vardır.Sen yer yüzünde tanrının temsilcisisin.Ona göre davranman lazım.Onun her dediğini yapmak zorundasın.Bütün istediklerini.Sen tanrının her istediğini yapabilirmisin Solgrad?? Onun için herşeyi yaparmısın??"
Solgrad ın gözlerinin içine bakarak söylemişti.Sanki insanin kalbinin içini deliyormuş gibi bakıyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Andero komutanın gösterdiği tarafa geçerek tahta bir kılıç ve tahta bir kalkan aldı. Komutan ona biraz sinirli görünmüştü. "Pek iyiye işaret değil" diye düşündü. Kılıcı ve kalkanı elide tarttı. Komutana dönerek beklemeye başladı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya,Squanın konuşmasının bittiğini gördüğü an yerinden doğruldu.Hey Squan dedi..Biraz alıştırmaya ihiyacım var,hemde tam bir savaşçı sayılmam..Beni,böyle kabul etmiyorlar..Tanrımı için herşeyimi veririm ama...Ne dersin sence benden bir savaşçı olur mu?..Freya bunları söylerken sanki buz mavisi gözleri gülüyordu,kendi bile inanmazmışçasına..
Jacta alea est.
squan freya ya baktı.Daha önce unholy tarafından karargahtan kovulmuştu.Süikast eğitimleri verilmiyordu burada.şimdi squan ın karşısındaydı.Squan dik dik baktı.Suratında bir gülümseme oluştu.
"Freya.Savaşçı mı olmak istiyorsun??eğer dürüstçe şerefli bir şekilde savşmayı kabul edersen eğitim alırsın.Eğer bana soruyorsan bence senden iyi bir savaşçı olur.Sendeki kabiliyeti bilmiyorum ve geçmişin biraz karanlık olduğu için eğitimin uzun sürebilir ama olur.Eğer dürüst ve şerefli bir savaşçı olmak istiyorsan karargaha hoş geldin Freya"
Ardından zorin e döndü.
"Zorin andero nun karşısına geç"
Zorin e sert bir bakış fırlattı.Zorin i yerine geçene kadar izledi...
"Freya.Savaşçı mı olmak istiyorsun??eğer dürüstçe şerefli bir şekilde savşmayı kabul edersen eğitim alırsın.Eğer bana soruyorsan bence senden iyi bir savaşçı olur.Sendeki kabiliyeti bilmiyorum ve geçmişin biraz karanlık olduğu için eğitimin uzun sürebilir ama olur.Eğer dürüst ve şerefli bir savaşçı olmak istiyorsan karargaha hoş geldin Freya"
Ardından zorin e döndü.
"Zorin andero nun karşısına geç"
Zorin e sert bir bakış fırlattı.Zorin i yerine geçene kadar izledi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

squan freya ya düşünceli bir bakış attı.Freya suikastçiydi.şimdi savaşçı olacaktı.Acaba onu yetiştirmek hiç savaşmayı bilmeyen birine göre daha mı kolay olacaktı?Belki de daha zor.İnsanlar alışkanlıklarından zor vazgeçerdi.Ama savşmayı iyi kötü bilmesi işine gelebilirdi.
"freya eğitimin başlayacak ama ilk başta yapmam gereken bir şey var. Bu yüzden ben seni çağırana kadar serbestsin.Karargahtan sadece tapınağa gitmek için çıkabilirsin.Ã?ünkü nerede olduğunu bilmeliyim. şunuda söyleyeyim fazla beklemeyecen seni belki birazdan bile çağırabilirim.şimdi serbestsin."
Ardından yüzünü andero ve zorin e döndü.
Zorin in uyuşukluğuna sinir olmuştu.Ona çok sert bir bakış attı."Savaş sırasında yavaşlık ve uyuşukluk çeşitli sorunlar ve ölüm getirir.Eğer iyi bir savaşçı olacaksan seri olmak zorundasın."Ardından andero ya döndü ve tekrar zorine baktı."Zorin sende eline tahta kılıç al."
"freya eğitimin başlayacak ama ilk başta yapmam gereken bir şey var. Bu yüzden ben seni çağırana kadar serbestsin.Karargahtan sadece tapınağa gitmek için çıkabilirsin.Ã?ünkü nerede olduğunu bilmeliyim. şunuda söyleyeyim fazla beklemeyecen seni belki birazdan bile çağırabilirim.şimdi serbestsin."
Ardından yüzünü andero ve zorin e döndü.
Zorin in uyuşukluğuna sinir olmuştu.Ona çok sert bir bakış attı."Savaş sırasında yavaşlık ve uyuşukluk çeşitli sorunlar ve ölüm getirir.Eğer iyi bir savaşçı olacaksan seri olmak zorundasın."Ardından andero ya döndü ve tekrar zorine baktı."Zorin sende eline tahta kılıç al."
- ZorinFerador
- Kullanıcı

Zorin sadece bir an için esnemişti ardından, komutanının bağırtısı öyle çabuk geldi ki neredeyse kılıcını elinden düşürüyordu...Kılıcını kabzasından hızla yakalayım, sanki bilerek yapıyormuş gibi hızla çevirdi ve bozuntuya vermedi. Ardından kılıcını bıraktı ve koşakoşa gidip tahta bi kılıç aldı ve tekrar Andreo'nun karşısına geçti...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Andero beklerken tahta kılıcı ve kalkanı elinde tarttı. Ona biraz hafif gelmişlerdi ama yine de idare edebileceğini düşündü. Komutanın bağırması üzerine karşısına geçen tanımadığı savaşçıya baktı. Ondan ne yapmasını isteyeceklerini merak ediyordu. Ama katı disipliniyle etrafına hiç bir şey belli etmeden beklemeye devam etti.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
squan her ikisinede baktı."şimdi ikinizden de birbirinize saldırmanızı istiyorum.Karşınızdaki can düşmanınızmış gibi dövüşmenizi ve elinizde gerçek silahlar varmış gibi dövüşmenizi istiyorum.Unutmayın ikinizde birbirinizi öldürmek için savaştığınızı düşünün."
ses squan ın ağzından kesekin ve net bir biçimde çıktı.Andero biraz şaşırmış gözüküyordu.Sanki squan ın dediğini yanlış anlamış gibi...
Zorin ise donuk bir şekilde bakıyordu.
Squan eline bir tane tahta kılıç aldı ve durduğu yerdeki ağaca sırtını verip onları izlemeye başladı...
ses squan ın ağzından kesekin ve net bir biçimde çıktı.Andero biraz şaşırmış gözüküyordu.Sanki squan ın dediğini yanlış anlamış gibi...
Zorin ise donuk bir şekilde bakıyordu.
Squan eline bir tane tahta kılıç aldı ve durduğu yerdeki ağaca sırtını verip onları izlemeye başladı...
Andero komutanın emriyle şaşkına düşmüştü. Karşısındaki savaşçıya bakamıyordu şaşkınlıktan. Bir an için aklından diğer savaşçının neler düşündüğü merakı geçti, çok kısa bir an için. "Bu nasıl sınav?" diye düşündü. Gözlerini kıstı. Dikleşti, kılıcı tutan eli yere doğru indi. Komutanına baktı.
- Efendim, yanlış anlamadıysam bana karşımdaki kişiyle dövüşmem gerektiğini söylediniz. Bildiğim kadarıyla bu karargahta dragonfire'ın inanan savaşçıları eğitim alıyor. Ve siz benden dragonfire'ın bir inananına saldırmamı istiyorsunuz. Özülerek belirtmek zorundayım ki bu emrinizi yerine getiremem. Bu benim inançlarıma, düşünceme.. benim kendime ters. Kendine bağlı kalamayan biri nasıl tanrısına bağlı kalabilir? Onun için nasıl savaşabilir? Bu nomal bir savaş değil belki, ama bu şekilde bile suçsuz birine karşı savaşmamı beklemeyin lütfen benden. Bunu kendime yediremem, eğer savaşırsam savaştan sonraki ben olamam. Sınavı geçemesem dahi saldırmayacağım, komutanım.
- Efendim, yanlış anlamadıysam bana karşımdaki kişiyle dövüşmem gerektiğini söylediniz. Bildiğim kadarıyla bu karargahta dragonfire'ın inanan savaşçıları eğitim alıyor. Ve siz benden dragonfire'ın bir inananına saldırmamı istiyorsunuz. Özülerek belirtmek zorundayım ki bu emrinizi yerine getiremem. Bu benim inançlarıma, düşünceme.. benim kendime ters. Kendine bağlı kalamayan biri nasıl tanrısına bağlı kalabilir? Onun için nasıl savaşabilir? Bu nomal bir savaş değil belki, ama bu şekilde bile suçsuz birine karşı savaşmamı beklemeyin lütfen benden. Bunu kendime yediremem, eğer savaşırsam savaştan sonraki ben olamam. Sınavı geçemesem dahi saldırmayacağım, komutanım.
Squan andero ya sert bir bakış attı.O kadar sertti ki andero bir an sindi ama kararından vazgeçmediğini belirtmek için tekrar dikildi.Squan ın suratına bir gülümseme yayıldı.Andero tekrar şaşkınlık içindeydi.
"Andero ilk sınavını geçtin.şimdi biraz dinlenebilirsin.şimdi serbestsin."
Ardından zorin e döndü.Zorin bu sınavlardan daha önce geçmişti. Biliyordu.Zaten hiç tepki vermemişti.şimdi squan a bakıyordu.Squan ciddileşmişti."zorin seni odamda bekliyorum seninle konuşmam gerek."
Ardından karargaha odasına doğru ilerledi...
"Andero ilk sınavını geçtin.şimdi biraz dinlenebilirsin.şimdi serbestsin."
Ardından zorin e döndü.Zorin bu sınavlardan daha önce geçmişti. Biliyordu.Zaten hiç tepki vermemişti.şimdi squan a bakıyordu.Squan ciddileşmişti."zorin seni odamda bekliyorum seninle konuşmam gerek."
Ardından karargaha odasına doğru ilerledi...
Andero duyduğu cevaba o kadar şaşırmıştı ki tahta kılıç bir an için elinden gevşedi. Bunu hisseder hissetmez kılıcı tekrar sıkıca kavradı. Komutana başını eğerek selam verdi, tahta kılıç ve kalkanı aldığı yere bırakarak tekrar odasına doğru yollandı. İçinde ilginç duygular vardı. Ama anlamıştı ki bu sınavı geçebilmek için kendisi olması yeterliydi.
Odasının kapısını açtı ve içeri girdi. Yatağa uzandı. Gözlerini tavana dikti ve onu neler beklediği sorusunun cevabını aramak için düşünmeye başladı.
Odasının kapısını açtı ve içeri girdi. Yatağa uzandı. Gözlerini tavana dikti ve onu neler beklediği sorusunun cevabını aramak için düşünmeye başladı.