Drizzt Nasıl Ölmeli ?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaa şimdi öyle de gelsin bakalım bir yüz iki yüz yaşına bakalım o zamanda bu enerjisi kalacak mı? Kalır belki ama bence daha emin olmak için erken.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Eh tamam madem öldüreceksiniz Drizztimi bari kahramanca ölsün. Catti-brie'nin ölümünü görmeden ölsün. Ya ben ne diyorum, ölmesin! :evil:
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

Firble wrote:Yaa şimdi öyle de gelsin bakalım bir yüz iki yüz yaşına bakalım o zamanda bu enerjisi kalacak mı? Kalır belki ama bence daha emin olmak için erken.
200 yaş bir elf için nedir ki??
100-110 yaşında yetişkin olduklarını düşünürsek..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vay beee Night demek sen bi altmış yetmiş yıl sonra ölür diyosun Drizzt öyle olsun

Yaa İvilleus ben zaten 200 yılında yaşlanır falan demiyorum ama en azından o şaşkın gençlik dönemi bitmiş olur. Hele bi evlensin bakalım karısı öyle her ben çıkıyorum ork kesecem dediğinde bırakıyor mu yine gezebilirler tabii ama bu muhtemelen turistik maiyette arada bir yapılır. Ne bileyim bence Drizzti evermek gerek belki Lillier bu işe yarar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Firble ben nerde atmış yetmiş yıl sonra ölür diyorum?

Hem evlenmesi ZORUNLUYSA, bir savaşçıyla evlensin, birlikte kessinler orkları.

Ya evlenmesin ve de ölmesin. Böyle iyi. :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi de Night Cattie Brie eğer normal insan olarak kalmayı sürdürürse en iyi ihtimalle 80 90 yıl yaşar ki bu bile mütiş bir süre. Doğrusu Cat de pek lich olma potansiyeli de görmedi.. Belki tanrı olabilir ya da bir tanrının seçilmişi başka türlü 100 yıla çıkmaz. Eee Drizzt de Cat in ölümünü görmeden ölecekse 100 yıldan az ömrü kalmış denebilir (yine de iyi süre düşünürsen) Tabii Cat Drizzt den önce ölür de Drizzt bunu görmez belki Wulfgar da olduğu gibi.
HARBE GİDEN
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Cat'in lich ve tanrı olma şansını benim için hesaplamana sevindim Frible, ama ben bunu kastetmemiştim.Ã?mrünün sonuna kadar yaşamak zorunda değil.
Drizzt Catin yaşlanmasını izlemesin. Bir kahraman gibi, Cati kurtarmaya çalışırken ölsün.

Yine de teşekkür ederim Firble...

Bu ikinci seçenek, birincisi; ölmesin.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Kim ömrünün sonuna kadar yaşamak zorunda değildir ki? Yaşamayı bıraktığı an zaten ömrünün sonu olur. Drizzt ise zaten her an Catti Brie'nin yaşlanmasını izliyor gene nitekim hepsi her an yaşlanmakta.
Bunları göz önünde bulundurarak birinci seçeneği tercih edeceğim. :wink: Drizzt'in torunları arasından ne gibi bıcırlar çıkacağını da merak ediyorum doğrusu. :D
Ne güzel onlarla konuşsun etsin yetiştirsin biz de izleyelim onları. Drizzt'in acelesi ne ki hemen gidesin?
Taşlar unutana dek...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Eh ben de merak etmiyor değilim ama tadında bıraksın yazmayı salvatore.
Yani Drizzt ve çocukları.. Tuhaf geliyor kulağa
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Liriel le evlenemez. Liriel Fyodor'a takılıyo ;)
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

drizztin çocuğuyla, evinde sakince oturduğunu bi düşünsenize:

drizztin çocuğu-Babaaaaaaa.Bu ne?
drizzt-pala çocuğum.
dç-Neden?
drizzt- :veerymad:

:P
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Drizzt çocuklarla ne yapar ki?
Yavrum bak bu pala, bu hançer,bu kedi,bu... :evil:

Salvatore yalvarırım yapma böyle bir şey!

Drizzt nasıl doğdu, neden terk etti tamam.
Terk ettikten sonra ne yaptı tamam.
Yer yüzünde başına ne geldi tamam.
Bir iki macera, harika şahsiyet Entreri tamam.
Güzel bir savaş tamam.
E adam aşık da oldu, boş verin çocuğu mocuğu. Ne gerek var şimdi olayı karıştırmaya? Zaten çocuklar olursa Salvatore çocukların çektiklerini de anlatır,ohooo.
Dokuz kuşak Do'Urden ailesi okuruz artık. :evil:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Tamam ben buldum işte en saçması. Raistlin ile savaşsın. Sonra ikisi de ölsün. :twisted: (Raistlini pek sevmem zaten.)Nasıl olacak demeyin onu da siz uydurun :lol:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Neden Drizzt bir çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşamasın ki??? Sorarım size... Drizzt ayrıca çok da güzel çocuk yetiştirir Cat ile Wulfi yi o yetiştirmiyor mu bir bakıma??? Salvotore bence isterse onlara bir şeyler çektirmemeyi de başarır bee... En azından macera yaşarlar ve bir yandan da eğlenirler. Neden olmasın. O zaman vallahi ölüm sahnesi ilgin. olur. Torunlar başında oynuyorlar falan Drizzt dede Drizzt dedeee diye ... Fena mı olur. Adam illa tüm hayatı boyunca gezip duracak mı yaa biz onun maceralarını okuyacaz diye..
HARBE GİDEN
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Drizzt ayrıca çok da güzel çocuk yetiştirir Cat ile Wulfi yi o yetiştirmiyor mu bir bakıma???
Onları hayata karşı çok iyi hazırlayabilir.Ona birşey demiyorum.Benim demek istediğim bir bebeği sallarken, gazını çıkarırken ya da bez bağlarken ki halidir. :)
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Post Reply