Gölgedeniz Tapınağı

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Köşeye çekilmiş olan elf savaşçıya yönelir ve konuşur: "Ayini beğendiğinizi umuyorum. Bu bizim için gerçekten önem taşıyan bir ayindi ve gerçekleşti, Gölge Lordun bizimle olduğunu bildikten sonra artık içimiz daha rahat bir şekilde diyarlara doğru hareketimizin sinyallerini almış bulunuyoruz. Yolumuzu görüp değerlendirmek için lütfen bir süre tapınağımızda misafirimiz olun, çok memnun oluruz."
Taşlar unutana dek...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ayin bitiminde son ses kadar varlığını gizleyen ve sonra aniden ortadan yok olur kırmızı cüppeli iri yarı adam.

"Yeni şafağa kadar dostum! Hoş geldin."
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ayin bitimine kadar sessizliğini ve hayranlığını gizlemiş olan genç sarışın adam eğilerek baş rahibe yaklaştı ve şükranlarını bildirmek istedi.
"Sonunda çobanımız geldi. Eskisinden daha güçlü ve daha dikkatli. Gölgeler büyüyene dek. Talen Quicksilver emrinizde..."

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Kırmızı cüppeli iri yarı adamın sözleriyle Palisdan bir an için şaşırdı, sonra da sözlerdeki iyi niyeti ve onu söylemesi muhtemel kişiyi anlayınca gülümsedi.
Sonra da kendisine yaklaşan genç sarışın adama döndü: "Lord Quel-Shin bize çobanlık yapmak için gelmedi yoldaş, bize önümüzdeki yolda rehberlik yapmak için geldi, nasıl bir deniz feneri gemilere yollarını bulmalarında yardım ediyorsa. Eskisine oranla çok daha güçleneceğiz ve tedbirlerimiz de kat kat fazla olacak. Gölgeler şimdiye dek büyümedikleri kadar büyüyecekler. Bunu benim kehanetim olarak al."
Cebinden siyah taştan üstünde Gölge Lordun sembolü olan bir yüzük çıkardı: "Gölge Lordun hizmetine girmeni memnuniyetle karşılıyorum Talen, lonca içinde tanınabilmen için Gölge Lordun sembolünü taşıyan bu yüzüğü takman yerinde olacaktır. Aynı zamanda yüzüğün ihtiyaç duyduğun kimi zamanlarda sana yardım ettiğini de göreceksin." Yüzüğü uzatır, "Buyur al."
Taşlar unutana dek...
Blade3
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blade3 »

Blade gülümseyerek dostcanlısı Palistan'a yaklaşır ve konuşmasına başlar " Sizin bu muhteşem ayininize ve gölge lordunuzun yükselişine tanık olduğum için içimde büyük bir mutlukluk taşıyorum bu anı ve bu görüntüleri hiç bir zaman unutmayacağım ayrıca bir sorum olacak yüce gölge lordun tarikatına nasıl katılabilirim yani katılmam bir sorun oluşturur mu bu yüce ve etkileyici ayini izledikten sonra bu verdiğim kararın benim için iyi bir yol olduğunu düşünüyorum :lol:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ufak gnom gölge denizinin dışında sabırla seremoninin bitmesini beklemektedir. Bu en kutsal anlarında Lord Quel inanalarını rahatsız etmeyecektir. Ama işleri başka zaman gelmesine musade etmeyecek kadar da acildir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Talen gülümseyerek yüzüğü aldı ve hızla ceplerinden birisine iliştiriverdi. Zaten deniz fenerleride gemilerin çobanları değilmidirler.
şimdi izninizle Yeni Gölgeler katmak için kumarhaneme dönmem lazım.
Saygılar baş rahip.

*Talen Quicksilver
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Yavaşça tapınaktan içeri bir sis tabakası girdi. Lord Oren'in yanıan gelen siz tabaksı yavaşça siyah tunikli bilindik şeklini aldı. Gözleri Lord'una yöneldi ve başı ile selam verdi. Baş Rahibe dönerek onuda selamladı...

- Umarım mahsuru yoktur...Başrahip Lord'umun yanında olmaktır tek dileğim..

Lord Oren'in yanına geçen siyah tunikli siluet kukuletasının gölgelerinde yavaşça etrafı süzdü. Bir adım geriye gitti ve Lord'unun ardında durdu...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Seninle tanışmak bir zevkti Talen, tabi git hayatına dön, kalbinde Gölge Lordun yoluyla. Eğer bir şeye ihtiyacın olursa bizi burda bulabilirsin.
Taşlar unutana dek...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan tapınağın dışındaki Dragonfire rahibini daha fazla bekletmenin uygunsuz olacağına karar verdi ve gölge denizinden dışarıya bir ilüzyon gönderdi. Dışarı çıkan kendi ilüzyonu dışarıdaki gnoma sessiz şekilde kendisini takip etmesini işaret ederek gölge denizine doğru içeri yavaş yavaş girmeye başladı.
Taşlar unutana dek...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan yoldaş Talen'le konuşması bittikten sonra yüzüğünü öperek onu selamladı ve elf savaşçısına yöneldi.
"Lord Quel-Shin'in yolunu içinde hisseden herkes tapınağımıza katılabilir. Kendini artık aramızdan say yoldaş." Cebinden siyah bir taştan üstünde Gölge Lordun sembolü bulunan bir yüzük çıkardı, "Lonca içinde tanınabilmen için bu işareti takman yerinde olacaktır, senin Gölge Lordun yolunda biri olduğunun bilinmesi ve ona göre gereken saygıda kusur edilmemesi için. Aynı zamanda yüzüğün sana zor zamanlarında yardım ettiğini de göreceksin, Gölge Lord inananlarını kollar." Kendi sağ elinin yüzük parmağını gösterir ilk bakışta hiçbir şey yoktur, Palisdan'ın isteği üzerine yüzük hemen görünür olur, "Lonca dışından birisinin seni bununla işaretleyemeyeceğini de ilave edeyim." der yüzünde bir gülümsemeyle.
Taşlar unutana dek...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Sonra Palisdan Lord Oren'e döndü, "Lord Oren, kutsal ayinimiz bittiğine göre artık sizinle ilgilenebilirim. Yardımcı olabileceğim bir şey var mıydı Lord Oren?" ardındaki siyah tünikli silüete döner, "Ve size bay...?"
Taşlar unutana dek...
Blade3
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blade3 »

elf savaşçı büyük bir minnet ve sevinçle dost Palisdan'dan yüzüğü alır ve kılıç kullandığı sağ elinin parmağına takar ardından Palisdan'a sorar "bu yüzük seninki gibi görünmez olduğunda onu tekrar nasıl görünür hale getireceğim ?"
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

"Sadece göstermek istediğin kişiye göstermeyi içinden dilemen yeterli yoldaş, diğer zamanlarda görünmez kalacak. Bir yere girmek istediğinde kimse senin Gölge Lordun yolundakilerden biri olduğunu anlayamaz ama sen onu ve desteğini yanında hissedersin. Yoldaşların arasındayken de kendini göstermen de yardımcı olacak." ve de kim olduğunu diye esrarengiz bir sesle ilave eder Palisdan sonra da elfin yüzüğünün yanında halka kısımda duran ufak bir zümrüdü işaret eder, "Ordaki zümrüt senin tapınaktaki gücünü ve konumunu işaret ediyor. Bana ve diğer yoldaşlara."
Taşlar unutana dek...
Blade3
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blade3 »

elf savaşcı Blade'in şaşkınlıktan resmen dili tutulmuştur ve sadece elf dostuna gülümsemekle yetinir bu yüzüğün onun en zor anında belkide bir savaşta beklenmedik bir büyücüden gelen öldürücü bir büyüye karşı koruyacağına inanmaktadır belkide abartıyordur ama belkide hayır bunu sadece zaman gösterecektir...
Post Reply