FRPWORLD STAR SEÖELİM Mİ?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

evet ciddi bir istek varsa dilek kuyusuna münasip bir şekilde geçerseniz
Saray'da konuşulur
böylece bizden size dah kesin bir cevap çıkar
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ortamda bir sürü ozan olcak yai piyuuuf düşünmek bile tüylerimi diken diken etti.
Siz milleti gaza getiren 30 tane ozanı düşünsnize ufff hepsi ayrı bir ağızda atışmaya başlar...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

ya ne alaksı var her şeyin kötü tarafını görmek bakımından bizim milletin üstüne yoktur, yapmayalım ya o zaman amaç başka şimdi herkes tabiki ozan gibi davranmayacak, hem ortaya şiir çıkmasını istemiyorsanız hay hay amaç teşvik etmek ama anlatamıyoruz ki!!!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yaaa tamam celallenme.
Herkes şiir yazıcak çünki kolay görünen bir şeyama zor olduğu için millet bilmesede çuvallayarak bir şeyler yazıcak ben o zaman koparım işte
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Yazsınlar en iyi şiirlerine, bence kötü şiir çıkmayacaktır!

Sadece şiir değil bence çok iyi hikayelerde ortaya çıkacaktır.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Niye ki 30 ozanın ne zararı var hepsi ozanlık yapmaz ki hem ama ayda en azından bir şiir yazan 30 ozan her yıl 30*12=360 şiir eder mütiş bir rakam bir kitap kadar. Ve biz bu kadar büyük bir eser üreten bir site iken artık kimse bizi suçlayamaz hele hele şiirlerde yaşamdan da izler varken bence olsun.. Mutlaka olsun.. Kesinliklee destekliyorum. Yarışmanın adı Ã?rneğin dizelerin yarışı felan olabilir. İlk aklıma gelne isim konusu hakkaten de biraz havada ama.... Ama en kötü ihtimal diyarın Ozanı yarışması yapabiliriz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Ozanlar geçidi olabilir mi?

Aklıma geldi güzele benziyor!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir ihtimal ama hafif remi geçid gibi geliyo kulağıma daha çok ortada bi müsabaka olduğunu anlatacak bir şeyler bulmalıyız sanki..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Zaten bu bir müsabaka değil ki. Bir tür sergileme. Tek fark aralarından daha sevdiklerimizi seçecek olmamız. Amacımız tek kişinin kazanması değil, herkesin kazanması sonuçta.
Ozanlar Geçiti bence hiç de fena bir isim değil. Hiçbir şey değilse başlangıç noktasını belirliyor. Dur biraz da ben atayım atarken belki ucundan bir şey yakalanır. Bir şarkı sergisi düşünelim, herkes ozanlık yeteneklerini sergiliyor bir pazar gibi. Ama pazar değil, insanlar bu eserleri satmaya çalışmıyor. Ozan Sergisi komik kaçıyor ama aklımda buna benzer şeyler beliriyor şimdilik. Gelin daha iyilerini düşünelim.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Segi değil ama geçit olabilir ama daa güzel bir şey bulunabilir.. Ozanların Senfonisi desek.. Tüm ozanlar birleşip bir şarkı söyleseler güzel olmaz mı sizce??? İçinde varlığın farklı öğgeleri olan bir şarkı.. Bilmiyorum beni bir anda heyecanlındırdı olur mu olur vallah???? Siz ne diyonuz???
HARBE GİDEN
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Ozan Senfonisi.. fena değil. Yalnız tüm ozanların pratik anlamda nasıl tek bir şarkıyı söylemeyi becerebileceğini söylersen daha iyi anlayabilirim. Kıta kıta farklı ozanlar tarafından yazılan bir şarkı mı yoksa? İlginç olabilirdi. Yalnız tam hayalimde canlandıramadım hala.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet kıta kıta farklı ozanlarca yazılan şarkı belki aynı anda söylenen bölümler bulabilir hatta çalgılarımızın melodilerini de tasvir edebiliriz ama önce kıta kıta yazılan bir şiir daa ii olur sanki...
HARBE GİDEN
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

ya bence ayrı ayrı kategoriler yapsak şimdi herkes kendi şiirini yazsın veya hikayesini, ayrı bir kategori olarak kulatan kulağadaki gibi bir şiiri devam ettirsinler kıta kıta, böyle daha iyi olur bence.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ayrı ayrı katagoriler biraz fazla genel olabilir ve özellikle de şairlerimizin önce kendi içlerinden geleni yazmaları gerektiği düşünülürse..
HARBE GİDEN
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

önce kim başlasın :roll:
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Post Reply