FRPWORLD STAR SEÖELİM Mİ?
FRPWORLD STAR SEÖELİM Mİ?
Dün oturdum biraz televizyon izliim dedim , zapla zapla her yerde dizi ya görmeyeli ne kadar çok dizi oluşmuş bu kanallarda. Neyse işte popstarı gördüm bir kanalda izledim izledim izledim .... yarım saat falan izledim. Birden kafama dank(içi boş değil)
etti biz bu olayı frpworld çapında neden yapmayalım. Mesela herkes kendi özgün,fantastik şiirlerini yazsın, 1 hafta boyunca toplayalım bu şiirleri sonra anket yoluyla seçmelere gidelim, en iyi şiir de 1 ay boyunca sitede yayımlansın! Bence iyi fikir!! Sizin görüşlerinizi bekliyorum?
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

katılıyorum size hikaye ve şiir dalında veya en iyi rp yapanlar adlında olsa iyi olur, şiir veya hikaye sadece 1 kere yazılsın ve kısa olsun yani abartmayalım zaten şiirin kısası güzeldir. Jüride tüm frpworld sitesi sakinleri olsun!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
bence
hmmm
biraz sert olacak ama
gereksiz
cunku zaten bir siiri olan bizimle paylasir ve bu siir de sitede sonsuza dek (cok mu uzun?) yayinlnir...
bunuun icin basligimiz da var.
okumak isteyen begenisini ifade etmek isteyen ya da elestirmek isteyen de siirin ya da oykunun altina yorumunu yazar. bence boylesi daha olgun ve seviyeli olur.
yarisma yapmak sadece kisa surede cogu bos ya da verimsiz (yazan yazar o ayri... ama isin suyu da cikar bu da baska tabii) sonuclar elde edilebilir.
yani olmasin. yazmak isteyen buyursun yazsin. cok isterseniz bir en guzeller kutlamasi yapariz ama bunun icinde sitenin bir sonraki yildonumunde (mesela) en begenilenler ya da en iyiler kutlanir hatta odul verilir. ve belki de bu olay geleneksellestirilir. boylesi daha anlamli olur bence.
hmmm
biraz sert olacak ama
gereksiz
cunku zaten bir siiri olan bizimle paylasir ve bu siir de sitede sonsuza dek (cok mu uzun?) yayinlnir...
bunuun icin basligimiz da var.
okumak isteyen begenisini ifade etmek isteyen ya da elestirmek isteyen de siirin ya da oykunun altina yorumunu yazar. bence boylesi daha olgun ve seviyeli olur.
yarisma yapmak sadece kisa surede cogu bos ya da verimsiz (yazan yazar o ayri... ama isin suyu da cikar bu da baska tabii) sonuclar elde edilebilir.
yani olmasin. yazmak isteyen buyursun yazsin. cok isterseniz bir en guzeller kutlamasi yapariz ama bunun icinde sitenin bir sonraki yildonumunde (mesela) en begenilenler ya da en iyiler kutlanir hatta odul verilir. ve belki de bu olay geleneksellestirilir. boylesi daha anlamli olur bence.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
biz zaten şiirlerimizi buraya yazıyoruz gerekli yerlere..ayrıca bu başlığı sadece noob açardı zaten böyle diyorum ama doğru kusura bakma..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
ben sadece öneri veriyorum niye kötülüyorsunuz ki galadlirim bu sözleri duymadım ve görmedim!! ben bir şeyler yaratmaya çalıştım olmasın diyorsanız hay hay yani sonunda ölüm yok squva çok iyi yazmış mesela ben de fikrimi değiştirdim. sitenin birinci yaşında yapsak daha iyi olur heralde en iyileri seçeriz!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
yaa güzel fikir de bence de frpworld star biraz ters bir isim öncelikle yani ne bileyim ben bu ismin kaynaını da pek sevmem de bence kötü bir yarışma.. Ancak şiir yarışması diyorsak Palisdan la bir atışmamız oldu. İstersen bi bak.. Yeni yarışmalara da her zaman varım. Hikaye bak o konuda emin deilim ama denerim başka bir fikir bilmece yarışması olabilir. bir ihtimal.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

vallahi benim için en güzel hediye bir ünvan olurdu. Ne bileyim şimdi aklıma gelmiyor ama gerçekten büyük bir ozan olunduğunu ispatlayan bir ünvan muhteşem felan olur. Ama onun yanında da bir çalgı olabilir. Düşünebiliyor musunuz? Ã?nce ozana içinde flüt lir ve gitar bulunan bir kutu uzatılır ve silahını çek denir. Nasıl güzel olur di mi ama??
HARBE GİDEN
Ã?yle site birinci yılını doldurdu. Gerçekten uzun bir sene.
şiir/hikaye yarışmasına gelince neden olmasın? Fakat bazı kısıtlamalar getirmek gerekebilir, kimisi mizah kimisi romantik kimisi felsefi türdekileri sever. Lirik bir şiir belki epik olanla kıyaslanabilir ama mizahi bir eserle kıyaslamak aynı derecede kolay olmayacaktır.
Diğer yandan tamamen destekliyorum! İnsanları bir sefer olsun şiir/hikaye yazmaya itmiş olur, arada çok iyi olmayanlar olursa olsun ne olacak? Sonuçta ortak bir etkinlik ve insanlar güzel şeyler ortaya çıkarmaya çalışacaklar. Ã?yle fazla bir ödüle de gerek yok. Rp içi bir ödül, ana sayfada bir haberle kazananın eserinin duyurulması bence çoğu için yeterli bir ödül olur.
Tamam bizler her gün zaten yazıyoruz, o veya bu handa şarkı söylediğimin duyulduğu hiç görülmemiş şey değil ama sonuçta ben bile bazen bunlar için mazeret arıyorum, elimde pek çok mazeret olmasına rağmen. Ozan olmayanlar içinse bu mazeret hoş bir değişiklik olabilir. Bir lich arada bir sefer lanetli şarkısını seslendirir böylece.
Tek düşüncem şarkıların en iyilerinin nasıl seçileceği. Zor bir iş olacak orası kesin!
şiir/hikaye yarışmasına gelince neden olmasın? Fakat bazı kısıtlamalar getirmek gerekebilir, kimisi mizah kimisi romantik kimisi felsefi türdekileri sever. Lirik bir şiir belki epik olanla kıyaslanabilir ama mizahi bir eserle kıyaslamak aynı derecede kolay olmayacaktır.
Diğer yandan tamamen destekliyorum! İnsanları bir sefer olsun şiir/hikaye yazmaya itmiş olur, arada çok iyi olmayanlar olursa olsun ne olacak? Sonuçta ortak bir etkinlik ve insanlar güzel şeyler ortaya çıkarmaya çalışacaklar. Ã?yle fazla bir ödüle de gerek yok. Rp içi bir ödül, ana sayfada bir haberle kazananın eserinin duyurulması bence çoğu için yeterli bir ödül olur.
Tamam bizler her gün zaten yazıyoruz, o veya bu handa şarkı söylediğimin duyulduğu hiç görülmemiş şey değil ama sonuçta ben bile bazen bunlar için mazeret arıyorum, elimde pek çok mazeret olmasına rağmen. Ozan olmayanlar içinse bu mazeret hoş bir değişiklik olabilir. Bir lich arada bir sefer lanetli şarkısını seslendirir böylece.
Tek düşüncem şarkıların en iyilerinin nasıl seçileceği. Zor bir iş olacak orası kesin!
Taşlar unutana dek...