İzmir & FrpCafe

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

nerde oturuyorsun bide icq msn felan varsa daha kolay olur
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bende geliom, oyuncu bekleme salonuna yazdım ama tekrar ediom, icq yada msn'den ulasın banada
mail: drizzt_chosen@yahoo.com
msn: drizzt_chosen@hotmail.com
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

Beyler selamlar, en son cumartesi gelioz dendi, gelen giden yok, biri kız arkadasına gitmis, cart curt. :P

Bana kesin tarih, gun , saat verin, o saatte ortamı hazırlıyalım... Son kez soyluyorum, hayaller kurmayın, ortam cok iyi degil, ama idare eder.. cok daha iyi olacak..

Gele bilen herkez gelsin... Olmadı sahile cıkarız iceriz, dolasırız felan filan
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Bu cumartesi KESİN geliyoruz ayarlayın ortamı :) hiçkimse gelmezse benve iki dostum gelecez saat 1 de buluşup en geç 1.30da ordayız
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ya yapmayın canım cekiyo cok kotu ama 1 ay sonra mafetcem orları bu sırada bu kafeye ortak aranıyosa peder olabilir kendisi genc bi atılımcıdır hen nrml cafe hem frp cafe ii iş gorur ksk nin ortasında bizde işi gelistiririz tabi sadece hayal ama ciddi pederle bi konusayım tabi mightywolf kabul edersen :D :D :D :D :D :D
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

kafe mightywolf'un değil...

Saygılarımla...
Türklider...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Beyler cumartesi 1.30 geç değilmi daha erken bulusalım amca kaynaşcaz dm falan secicez oyun tecrubesi olmayanlara biraz olayları anlatcaz falan tabii sizin acınızdan uygun olursa daha erken bulusalım ben ve spawn77 her saatte geliriz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Ulen dostum sus sakın karştırma saatleri bide saatler değişirse kimse gelmez zor buluşuyoz zaten :D değişmedi saatler karşıyaka iskelesinde 1.00 da herkez gelsin lutfen ekmeyelim.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Saat 13:00'da Karşıyaka iskelesindeyiz, bu arada gerekli bişey varmı? elimde bi Monster Manual var bide zarlarım var tabii.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben gelemicem... yazılcak bişilerim var onları yazıcam...

Saygılarımla...
Türklider...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Tamam benim acımdam sorun yok saat 13.00 karşıyaka iskelesi ve bu arada Thlyrotel zartakımını getirirsen ii olur monster manual bizde mevcut ksk'da görüşmek üzere.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

neyse ben kafenize 1 ay sora gelcem o zaman konusurum iyi eğlenceler
CANIM CEKİYOOOO :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

ya 13:00 çok geç o güneşe kalınmaz 9 filan yapalım toplantıyı... Yoksa valla pişerSİNİZ... ben rahat rahat kolamı içiyo olurum o saatte evde...

Saygılarımla...
Türklider...
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

:)

Bu atılımcı babası olan arkadasa sesleniyom ;

Kafe sahibi ben degilim, kafenin sahibinin boyle bir olayı kabul ediceginide sanmam, hatta etmez, (ortagı var ) gerisini sormayın... ama yinede pederle konus, Ksk ye birtane daha frp kafe acılsa iyi olr. :D Frp ile ilgili bisi satan yer yok dogru durust ksk de..

------------------

Agh, Turkleader, olm her foruma illa bisi yazmak zorundamısın sen? :P dikkatimi cekti, bi kelimede olsa yazıyon.. hehe...
------------------
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ya şimdi başlık 36 sayfa bile olsa hepsini okuyorum... cevap vermeden de patlarım... Ben konuşkan adamım... :lol: :lol:

Saygılarımla...
Türklider...
Post Reply