Savaşçıların Mabedi(DÖşMÖş TANRI:BUROCK)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bunları düşünürken gözüne savaşçı Ishtarin ilişti savaşçı rahibin.Yanına yaklaştı Ishtarin in.
"Sen savaşçı gördüğüm kadarıyla ırkdaşın kadar önyargılı değilsin.Bu gerçekten çok sevindirici bir durum Ishtarin.Doğru olanın koşulsuzca ve önyargıdan uzak bir şekilde yüce tanrımız Burock a hizmet olduğu aşikardır.Bu şekilde ancak bir birlik olup tanrımıza daha iyi hizmet edebiliriz.Sen de burada aynı amaçla bulunduğuna göre eminim ki bu mabedi,mabedimizi tanrımızın emirleri doğrultusunda inşa etmek için yardımcı olacaksındır kuşkusuz.Burada bulunacağın süre içinde kalacağın bir yatak seç kendine ve daha sonra yapılacakları konuşalım."
Burock seninle olsun dedi ve elini Ishtarin in omzuna dokundurdu yavaşça.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

CHANGES wrote: "Rahatsız etmiyorum umarım savaşçı,Konuşulması ve yapılması gereken bir çok şey var.Ama ilk olarak hepimiz ne için burada olduğumuzu bilmeliyiz.Tanrımız burocka hizmet etmek için ve bu amacın önüne ne kişisel çekişmeler ne ırksal çekişmeler geçmelidir.Seni anlıyorum dışardaki bir drow ve sen kuşkulusun ama ona bir şans ver eminim ki o zaten buraya gelip tanrımıza hizmet etmek isteyerek bu şansı haketti.Eminim ki doğru yolu bulmakta gecikmeyeceksin savaşçı.Burock seninle olsun."
Bu sözler üzerine elf uzandığı yataktan kalktı.. zaten uyuyamayacaktı, tekrar içeriye, mabedin merkezine doğru Changes'in arkasından yürüdü, seri adımlarla ona yetişti...
"Changes!! biraz beni dinle.. bu bina.. beni boğuyor, ama bu bağlılığımdan vazgeçeceğim anlamına gelmiyor, ben yakınlardaki ormanda olacağım, bana ulaşabilmen içinde buraya bir haberci bırakacağım merak etme, ne zaman istersen bana ulaşabilirsin...."
Bu sözler üzerine elf seri adımlarla mabed'den ayrıldı, ayrıldıktan bir saat kadar sonraysa mabed'in önündeki düzlüklerde gri bir kurt dolaşmaya başladı...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

"Changes!! biraz beni dinle.. bu bina.. beni boğuyor, ama bu bağlılığımdan vazgeçeceğim anlamına gelmiyor, ben yakınlardaki ormanda olacağım, bana ulaşabilmen içinde buraya bir haberci bırakacağım merak etme, ne zaman istersen bana ulaşabilirsin...."
Aslında savaşçıların şu an mabedde kalmasını isterdi Changes ama Thlyrotel i anlıyordu "o hayatını hep şehir dışında geçirmiş "diye düşündü Changes."Önemli olan yüreğinin bizimle birlikte olması,burock seni kutsasın savaşçı "dedi her ne kadar Thlyrotel duyamayacak olsada.
Mabedin girişine doğru ilerledi Changes.Etrafına baktı önce,yakındaki orman ve kızıl çayırlar çok güzel görünüyordu.Bir an için savaşçıların burada yapacağı antremanları getirdi gözünün önüne.Okçular,yakın savaşçılar hepsi tek bir amaç için çalışıyorlardı daha güçlü olup Tanrı Burock a hizmet edebilmek.
Suratına gelen okşayıcı sonbahar rüzgarı beraberinde kurumuş yaprakları da yerlerde sürüklüyordu.Bu rüzgarlar artık kışın habercisi sayılabilirdi.
Bu sırada bir kurt ilişti gözüne gri ama büyük bir kır kurdu.Mabede doğru şöyle bir baktı gri kurt Changes ile gözgöze geldi ve biraz uzaklaşıp yere yattı.
"Thlyrotel in habercisi" dedi kendi kendine.
Bu iyiydi istediği zaman Thlyrotel e ulaşabileceği anlamına geliyordu ve bu zaman hemen yarın sabah olacaktı.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

CHANGES wrote: "Sen savaşçı gördüğüm kadarıyla ırkdaşın kadar önyargılı değilsin.Bu gerçekten çok sevindirici bir durum Ishtarin.Doğru olanın koşulsuzca ve önyargıdan uzak bir şekilde yüce tanrımız Burock a hizmet olduğu aşikardır.Bu şekilde ancak bir birlik olup tanrımıza daha iyi hizmet edebiliriz.Sen de burada aynı amaçla bulunduğuna göre eminim ki bu mabedi,mabedimizi tanrımızın emirleri doğrultusunda inşa etmek için yardımcı olacaksındır kuşkusuz.Burada bulunacağın süre içinde kalacağın bir yatak seç kendine ve daha sonra yapılacakları konuşalım."
"Size garip gelecek ama ben bu drowla zaten dostum. Aynı amac için birlikteyiz. ve daha tezat ırklarlada dostluklar kurdum daha önce. Evet benim için yapacağım hizmet önce gelir. Her ne kadar yapacağım bu dostluklardan yaralar alabilecek olsamda...şimdi çalışalım"
BanKai
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Dışarıyı izlerken Ishtarinin sesi ile kendine geldi Changes.Ishtarinin söyledikleri karşısında gerçekten şaşırmıştı ama bu memnuniyet verici sözler karşısında gülümsemesini saklayamadı.
-Gerçekten savaşçı söylediklerin memnuniyet verici sözler.Yarın sabahtan itibaren tapınağımızın inşa işlerine başlamamız gerekli.Havalar gittikçe soğuyor ve çetin bir kış olacağa benzer.Tapınağımızı inşa etmek için çok fazla zamanımız yok.Ama ormanın ve taşlık bölgenin yakın olması bizim için iyi tek gereken bunları yapmak için gerekli sayıda gönüllü.Ã?ünkü şu anda sadece bu işi sadece gönüllülerin yapmasını istiyorum.şimdilik 4 kişiyiz ve en yakın kasabaya gidip bulabildiğimiz kadar kişi ve yapım için gerekli malzemeler gerekiyor.Hem bu esnada da tanrımız Burock un adını duyurmaya başlamalıyız.Belki sen Ishtarin bu görevi üstlenir ve yerine getirirsin inan bana yapacakların çok önemli olacaktır.Bu görevi dostundan isteyemem çünkü şehirde diğer elf savaşçının gösterdiği tepkiyle karşılaşması kaçınılmazdır.
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

"Tabiii. ATbiki dostum. elimden gelenin en iyisini yapacağım. şüphen olmasın."

Selam verip Changes e hızlı adımlarla dışarı çıktı. Arkadaşlarını bekletmediğini umarak...
BanKai
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes Ishtarinin de tapınaktan ayrılması sonrasında tapınağa doğru döndü ve yapılması gerekenleri yeniden düşündü.Her şey çok hızlı başlamıştı ve yarın güzel bir gün olacaktı.Yapılması gereken bir şey vardı en önemli olan ve bugün yapılması gereken ve Changes ın yapacağı.
Doğruca odasına gitti Changes,çantasını hızlıca araştırdı ve aradığı küçük gümüş kadehi ve işlemeli keskinleştirilmiş hançerini aldı.Dışarı çıktı doğruca yeni sunak odasına gitti.Dizleri üzerine çöktü tanrısına şükran duasına başladı.Yavaş yavaş bu dünya ile bağları kopmaya başladı,ilk önce sesleri uğultu olarak algılamaya başladı sonra da görüntüler bulanıklaştı.şükranını sunduktan sonra tüm güçlü savaşçılar için kutsama duasını okudu.Rahip kendi iç disiplinini sağlasa da fiziksel olarak bu çok zor oluyordu.Duasını bitirdi yavaşça sağ elini hançere götürdü sol eliyle kupayı buldu ve önüne koydu.
Hançerle kolunda bir çizgi çekti acısız ama çabuk bir hareketle.Kolundaki çizgi yavaş yavaş pembeleşti önce,daha sonra bir damla kan yükseldi bu çizgiden dışarı,bu damlayı bir ikincisi takip etti.Hemen kolunu ters çevirdi rahip ve kolundan akan kanın kupaya dolmasını izledi.Hemen sonra yaralarını iyileştirici bir dua okudu tanrısına elinde beliren mavi ışık yaranın üzerinde gezindi ve yara kapandı.
Kupayı eline aldı ve tüm savaşçıların döktükleri kanlar için,yüce tanrım senin için diyerek kupayı ters çevirdi ve içindeki her bir damlanın taş zemine düşüşünü izledi.
Yavaşça ayağa kalktı artık görüntüler ve sesler netleşmişti.
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Sensei gecenin karanlılarına karışmış , yeni avlar ve kurbanlar aramaktaydı. Ama etraf eskisinden daha da değişik karşıladı onu, bunu hissediyordu. Yeni bir güç bu civarlar da büyümeye başlıyordu. İleride yeni yapılmış bir yapı gözüne çarptı. Yeşil gözlerini kıstı ve bu mabede doğru baktı, içeriden kutsal bir güç yayılıyordu. Sensei bu mabede doğru ilerlemeye başladı. Bu güç ona alandıramadığı bir şekilde tanıdık geliyordu. Mabede ulaştığında , buranın kutsal bir yer olduğunu anlamıştı. Sensei yavaşça etrafına dikkat ederek mabedin içine doğru ilerledi...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes yaklaşan ayak seslerini duydu ve geleni karşılamak üzere girişe yöneldi.Karşısındaki yeni geleni inceledi.Savaşçıların bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordu.
"Güçlü savaşçıların koruyucusu Burock,un mabedine hoşgeldin yabancı.Ben rahip Changes lütfen kendini tanıtırmısın."
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

--Efendin beni tanıyor. Onunla özel olaraj görüşmek istiyorum. Ona sensei'nin geldiğini söyle...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Efendimin seni tanıdığından eminim sensei,çünkü senin burada olacağını bana bildiren oydu.Seninde bildiğin birşey olmalı o da senin burada istenmediğin.Efendimle konuşma konusuna gelince onun senin gibi basit bir katille ilgilenmekten çok daha önemli işleri var.Eğer o seni konuşmaya değer bulsaydı yerdeki ve gökteki havadaki ve sudaki ve heryerdeki varlığıyla seninle temasa geçerdi.Ama görüyorum ki seni dikkate alması için onun mabedine geldin.şimdi duyacağını duyduğuna göre yapman gerekeni de biliyorsun.Eğerki bir gün ruhun düştüğü bu zavallılıktan kurtulursa işte o zaman buraya gönül rahatlığıyla girebilirsin ama o zamana kadar seni bu yakınlarda dahi dolaşmaktan men ediyorum.
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Sensei'nin yeşil gözleri her zamankinden dahada parlıyordu. Bu öfkenin bir ifadesiydi.Karşısındakinin gölzerine baktı. Bu çelimsiz kişi, bu sölzeri çok pahalıya ödeyecekti.Sensei kahkahalar içinde:
--Demek öyle. Buraya bela için gelmedim, ama demek bela istiyorsunuz. O aman en büyüğünü beşınıza aldınız. Sen bu sözlerin canını alana dek beynimde yankılanacak o zamana kadar , dilediğin gibi yaşa. Efendine de ona saygılarımı ilet. HAHAHAHAHAH!!!!
Sensei diliyle sanki havayı yalarmış gibi yapıp birden çok hızlı bir şekilde Changes'in önünden ayrıldı. Arkasında sadece içinde göz olan bir kese bıraktı...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes ilk önce söylediklerinin ve yaptıklarının tanrısının yolunda doğru olanlar olup olmadığını tarttı ama emir kesindi."Sensei hiç bir şekilde bu mabedde bulunmayacak.Ã?ünkü o bir katil."
Changes sonunda yaptığının doğruluğuna kanaat getirdi.Ayrıca Changes için bir katil ve bir savaşçı arasında çok fark vardı.Katil öldürmek için öldürür ve asla kurbanına saygı duymazdı ve kurbanına saygı duymayan kendi yaptığı işe de saygı duymazdı.Ama bir savaşçının nedensiz öldürmesi düşünülemezdi.
Sensei uzaklaştıktan sonra yerdeki keseyi farketti Changes ve keseye doğru yaklaştı.İlk önce almayı düşündü yerden ama böylesine bir katilin arkasında bir şeyi unutmayacağını mutlaka bırakmış olacağını düşündü ve ona dokunmamaya özen göstererek bir kumaş parçası yardımıyla keseyi hiç açmadan dışarı çıkardı ve yaktı.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Daha sonra mabedin içine geri geldi Changes.Olan biteni değerlendirdi,senseinin boş tehditlerini düşündü.Daha öncede bir çok düşmanla karşılaşmıştı Changes ve hemen hepsi boş tehditler savurmuştu.Ama tanrısının burada istemediği ve kendisini uyardığı birisinin de dikkate alınması gerektiğini biliyordu.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Artık hava kararmıştı içeride drow ve kendisinden başkası kalmamıştı.Ama bu daha başlangıçtı ve daha ilk günden gelen bela hizmet ettiği gücün ne kadar muhteşem olduğunu gösteriyordu ve Changes bu güce hizmet etmekten gururlu bir şekilde tanrısına şükran duasını onu yüceliğinden bahseden bir şarkı ile bitirdi.Bu şarkı Burock adına düzenlenmiş ilk ilahi olmuştu.Changes ın tek umudu tanrısına ulaşmış olmasıydı.
Locked