ADALETİN KARARGÖH ÖSSÖ!
Erumollien
Karargahın kapı eşiğine kadar sessizce geldi ve Hükümlü şövalye ile İshtarin'in konuşmalarını dinledi. Adaletin ordusu ihanete uğramıştı... Özüntü içinde Khazor'un gidişi ve diğerinin ihaneti.... Adını telaffuz etmeyecek ettirmeyecekti.. Kapının eşiğinden İshtarin ve Hükümlü şövalye'ye "Onu cezalandırmanın bir tek yolu var...."
İshtarin' cevap...
"Hayır. İlan dağıtmak gibvi saçma bir şeyi yapmayacağız. Elimizden geldiğinde yelpazeyi dar tutacağız. Daha başlamadan bitmeyecek bu iş."
o sırada kapının çalındığını duydu Hükümlü ve kalkıp açtı. Ã?atlak Kazan'daki büyücüydü bu...khazor'un arkadaşı.
"Onu cezalandırmanın bir tek yolu var...."
Gözlerini kısıp adamı inceledi Hükümlü ve onu içeriye buyur etti...
"Hayır. İlan dağıtmak gibvi saçma bir şeyi yapmayacağız. Elimizden geldiğinde yelpazeyi dar tutacağız. Daha başlamadan bitmeyecek bu iş."
o sırada kapının çalındığını duydu Hükümlü ve kalkıp açtı. Ã?atlak Kazan'daki büyücüydü bu...khazor'un arkadaşı.
"Onu cezalandırmanın bir tek yolu var...."
Gözlerini kısıp adamı inceledi Hükümlü ve onu içeriye buyur etti...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Erumollien
Hükümlü şövalye... Onu yok etmenin bir tek yolu var... Ancak bunu burda söyleyemem... Heryerde izlenebiliriz.. Size önerim Lord Oren'in tapınağında konuşmamız.... Orası daha güvenli olacaktır...
Findor atıyla karargahın önüne gelmişti....
durdu ve atından indi karargahın kapısına geldiğinde kendi kendine konuştu " burdasınız adaletin savaşçıları size katılmaya geldim..." ve kapıya asası ile vurdu...
durdu ve atından indi karargahın kapısına geldiğinde kendi kendine konuştu " burdasınız adaletin savaşçıları size katılmaya geldim..." ve kapıya asası ile vurdu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
" sağolasın " dedi findor ve gösterilen yere oturdu...
"sizi diğer handa görmüştüm amacınızı biraz anlamış gibiyim bu bir adalet grubu diye biliyorum ve buna katılmakı istiyorum evlat ama şunu belirteyim ben bir büyücüyüm yaşlı demekle haklısın belki asırlar kadar yaşlı olabilirm yada bir kelebek kadar genç bunu kimse bilemez size katılmak istiyorum " dedi ve gülümsedi...
"sizi diğer handa görmüştüm amacınızı biraz anlamış gibiyim bu bir adalet grubu diye biliyorum ve buna katılmakı istiyorum evlat ama şunu belirteyim ben bir büyücüyüm yaşlı demekle haklısın belki asırlar kadar yaşlı olabilirm yada bir kelebek kadar genç bunu kimse bilemez size katılmak istiyorum " dedi ve gülümsedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Erumolliene ile konuşurken içeriye buyur edilen büyücü Findor'u gördü
"İzninizle..." diyerek büyücünün yanından ayrıldı...
"Buyrun findor efendi. Adalet Savaşçılarına katılmak mı istiyorsunuz?..."Karşısındaki büyücüyü süzdü Hükümlü başlangıçta ihanetlerle karşılaştı bundan sonra buna izin vermeyecekti, hayır asla...
"Gel...keyfine bak. Benim Erumolliene ile konuşmam gerekn bir iki önemli mevzuu var daha sonra sizlere katılırım. İshtarin acaba Büyücü Efendi ile benim yokluğumda ilgilenebilir misin? Teşekkür ederim. İzninizle..."
Findor ile İshtarin'İn yanından ayrılan Hükümlü tekrar Erumolliene'nin yanına döndü ve kaldıkları yerden konuşmaya devam ettiler...
"İzninizle..." diyerek büyücünün yanından ayrıldı...
"Buyrun findor efendi. Adalet Savaşçılarına katılmak mı istiyorsunuz?..."Karşısındaki büyücüyü süzdü Hükümlü başlangıçta ihanetlerle karşılaştı bundan sonra buna izin vermeyecekti, hayır asla...
"Gel...keyfine bak. Benim Erumolliene ile konuşmam gerekn bir iki önemli mevzuu var daha sonra sizlere katılırım. İshtarin acaba Büyücü Efendi ile benim yokluğumda ilgilenebilir misin? Teşekkür ederim. İzninizle..."
Findor ile İshtarin'İn yanından ayrılan Hükümlü tekrar Erumolliene'nin yanına döndü ve kaldıkları yerden konuşmaya devam ettiler...
"O zaman anlaştık büyücü efendi. Daha sonra görüşmek üzere. şimdi iznizle bir-iki günlüğüne buralarda olmayacağım o yüzden hazırlanmam lazım. Eminim benim yokluğumda İshtarin'in misafirperverliği çok hoşunuza gidecektir." Erumolliene'nin yanından ayrılan Hükümlü derhal İshtarin'in yanına gitti...
"İshtarin 2 günlüğüne yokum. buradaki işleri sen devralıver; ama lütfen yokluğumda son noktayı verecek kararlar alma. Büyücüleri ise buralarda tut. ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten. sana güvenim tam. eğer şansımız varsa gerçekten iyi olacak. kendine iyi bak yoldaş."
Hükümlü odasına gidip gerekli kiyaferleri giydi,kten ve 2 günlük erzağını aldıktan sonra atı Gümüşi'yi eğerlemeye gitti. İshtarin arkasından gelmişti.
"Nereye gidiyorsun böyle acele?"
"hemen bir şey söleyemem; ama sonuç olumlu da olsa olumsuzda olsa 2 güne döneceğim bundan emin ol." Bu sırada eğerlemesi bitmişti.
"Hadi sağlıcakla kal." Gümüşi'yi mahmuzlayıp olabildiğince hızlı yola çıktı Hükümlü....
"İshtarin 2 günlüğüne yokum. buradaki işleri sen devralıver; ama lütfen yokluğumda son noktayı verecek kararlar alma. Büyücüleri ise buralarda tut. ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten. sana güvenim tam. eğer şansımız varsa gerçekten iyi olacak. kendine iyi bak yoldaş."
Hükümlü odasına gidip gerekli kiyaferleri giydi,kten ve 2 günlük erzağını aldıktan sonra atı Gümüşi'yi eğerlemeye gitti. İshtarin arkasından gelmişti.
"Nereye gidiyorsun böyle acele?"
"hemen bir şey söleyemem; ama sonuç olumlu da olsa olumsuzda olsa 2 güne döneceğim bundan emin ol." Bu sırada eğerlemesi bitmişti.
"Hadi sağlıcakla kal." Gümüşi'yi mahmuzlayıp olabildiğince hızlı yola çıktı Hükümlü....
Eru
Erumollien daha cevap veremeden şövalye hızla odadan ayrıldı... Aslında Erumollien biraz utanmıştı.. Sonuçta İshtarin ile geçmişte aralarında kötü olaylar ve yanlış anlaşılmalarda olsa yinede ona düşman olabileceği kanısındaydı. Erumollien'in aklında hep tiflerayın ihaneti vardı... Beklenmeyen ayrılık... Tifleray'a neyin zarar vereceğini biliyordu. Aklında sürekli onu hesap ediyor ve büyük bir ihtimalle bunun için birçok kişinin öleceğini biliyordu. Erumollien kişilik olarak katı kurallara sahip bir kişiydi... Pek az ve pek katı kuralları vardı... En basitleri aşık olmamak , hissetmemek ve hissedilmemek... Ama sanırım dost edinmemek bunlar içinde yoktu.. şimdi bir kişilik çatışmasına yer yok diye tekrar etsede aklından gitmeyen anısı tekrar sanki ona işkence ediliyormuş gibi önüne getirildi. Ailesinin , belkide şimdi eşi olacak kızın katledilişi... Adaletsizliğin diyar üzerine çökerttiği nefret... Bu sırada köşede Findor adlı kişiyi gördü... Ama konuşmadı... Bir kenara oturup kimsenin onun orada olduğunu fark etmemesi için Oren'e adaklar sunmak en iyisi olabilirdi...
Ama Erumollien in hareketleri İshtarinin gözünden kaçmadı. Tatsızlıklar yaşanmıştı ama anlık birşeydi ve kırgınlık olamazdı. Yanına gitti Erumollienin. Elini uzattı ve sıktı.
"Evet dostum sana odanı göstereceğim. Ve bir ihtiyacın olursa bana bildirmeni isterim ve bir yere gidecek olsanda. En azından haberim olmalı
"
Sonra tekrar findorun yanına gitti ve:
"Size de odanızı göstereceğim büyücü efendi. benden bir isteğiniz olursa çekinmeyin."
Sonra kendi kendine düşüncelere daldı.
"Evet dostum sana odanı göstereceğim. Ve bir ihtiyacın olursa bana bildirmeni isterim ve bir yere gidecek olsanda. En azından haberim olmalı
Sonra tekrar findorun yanına gitti ve:
"Size de odanızı göstereceğim büyücü efendi. benden bir isteğiniz olursa çekinmeyin."
Sonra kendi kendine düşüncelere daldı.
BanKai
Eru
Ã?ekingen tavırlarla İshtarini incelerken sadece bir tüy kalem ve bir kaç tomar kağıda ihtiyacı olduğunu belirtti... Birde mümkünse "K-S" harfleri arası olan bir kutsal eşyalar kitabı...
findor bi anda duraksadı bir şeyler hissetti ordan çıkmasıgerekiyordu ve öyle yaptı arkasına bakmadan mekanı terk etti giderkende geri gelicem ama uzun sürebilir dedi ve gitti...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...