DM Laneti

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Grup şöyledir; halfling rogue(ben), human fighter, dwarf cleric, elf ranger, half-dragon fighter.

Halfling millet devamlı bunu ezdiği için bir olaydan sonra artık patlar ve ortalığı karıştırır. Kavga çıkarınca saflar belli olur ve rangerla ittifak oluşturur. halfling human fightera, elf de half-dragon'a saldırır. Arada kalan dwarf ise milleti durdurmak için sound burst gibi bir büyü atar. Half-dragon da bir daha yapma herkesi yaraladın diye dwarfu durdurmak için şöylesine vurim der, amacı öldürmek değil yani. 20 gelir; 52 damage...

Dwarf cleric olan arkadaş bir daha frp oynamaz...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

Bogus wrote:İnanılması çok zor ama gerçekten olmuş bir olaydır:

Bogus'un anısındaki zavallı şanssız DM bendim :(
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

o oyunu hatırlıyorum saco. Unutabilirmiyim :D hatta o arkadaş 2. kez geldiğinde oyuna (bu olaydan çok sonra) çektiği bir kart sonucu imprisiment olmuştu. Ondan sonra arkadaş daha oyunlara katılmadı.

Ama senin anlattığın oyunda elimden zor kurtuldunuz. şimdi olsa canınıza okurdum o da ayrı bir konu. Acemilik diyelim :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Banane kardeşim kaçtımmı kaçtım, üvey abimi öldürdüm mü öldürdüm. Sen de beni oyun boyunca aşağıladınmı aşağıladın :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Acimasiz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Acimasiz »

Bizm oynda da uzaktan hep o mor solcan var ya onu göryoduk, yaklastkça yer sarsliyo gittikçe sonra karşmıza çıktı böyle yerden foş dye :shock: :shock: :-o biz atladk sağa sola erdem atlamıyom abi dedi napıyomuş? o dokunnca ışk yapan büyü var ya onu zırhna yapıyomuş çünkü mor solucann gözleri kamaşacakmş. Mor solucan bunu bi kaptı biz gülmkten yerlerdeiz :clap: :schemes:

bide bzim eski diyem bütün büyü malzmelerini istiyodu çok kuralcıydı her şeyi aynn kitptaki gib yapıyodu dayanamadık kovduk oyundan. Çok sıkt napalım :roll:
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Acımasız...

Türkçemize, sitemize, kendine, bize, bu kadar acımasız davranmasan ne güzel olur. İlk mesajlarını okuduğumda klavyende sorun var diye düşündüm ama öyleyse bile bu konuda daha duyarlı olmanı rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim kendi adıma.
Been there. Seen that. Got the scars.
Post Reply