En kötü "kötü" karakter

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

kimse kusura bakmasın diyardan geçen en kötü varlık en entrikacı islik 2 yüzlü komplocu kişi oren dautry dir

bilen bilir hatırlayan hatırlar.. tanrıları birbirine düşürttüm dünyada savaş çıkardım

Coraz a tanrıları öldürttüm daha napiim..?
adam gerçektende kötüymüş :) bende oren derim o zaman
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

aransayes wrote:
kimse kusura bakmasın diyardan geçen en kötü varlık en entrikacı islik 2 yüzlü komplocu kişi oren dautry dir

bilen bilir hatırlayan hatırlar.. tanrıları birbirine düşürttüm dünyada savaş çıkardım

adam gerçektende kötüymüş :) bende oren derim o zaman
Ya bunları boşver, onlar bir yere kadar kötü olur, bu adam bide kendini iyiliğin temsilcisi diye tanıtıyordu. Adaletin tanrısı !
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

aransayes demiş ki:
Alıntı:

adam gerçektende kötüymüş bende oren derim o zaman

Ya bunları boşver, onlar bir yere kadar kötü olur, bu adam bide kendini iyiliğin temsilcisi diye tanıtıyordu. Adaletin tanrısı !
Bu yönden bakınca o kadarda kötü gelmedi bana.
Sir Alexis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sir Alexis »

Ã?nce Bane derim ben - Cyric kendi kendisini bile kandırabildiğinden kötü sayılmaz zannımca :)

Bane ile yarışabilecek tek adam Strahd olsa gerek. Belki karakterler alakasız kaçtı ama Strahd'ın "acıların çocuğu" modeliyle hepimizi yediği de su götürmez bir gerçektir. Lord Soth ise "Ravenloft'un afacanı" kalmaktadır onun yanında.
"Et verba et arma vulnerant..."
Gwydion The Quick
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwydion The Quick »

Kendisi belki bir RP karakteri değil ama Darth Vader'dan daha kötüsü de yoktur arkadaşlar unutmayalım, unutturmayalım :king:
Önemli olan yolun sonunda ışığın olup olmadığı değil, ışığın olduğuna inanmak ve ona ulaşmayı istemektir.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Straht o kadar kötü değil sadece acımasız ve iyi biride sayılmaz. Soth onun yanında çok daha kötü ve hırslı kalır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Sir Alexis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sir Alexis »

Dragonfire wrote:Straht o kadar kötü değil sadece acımasız ve iyi biride sayılmaz. Soth onun yanında çok daha kötü ve hırslı kalır.
Eh acımasızlık ve iyi sayılmamak Ravenloft standartlarında bile (eğer öyle birşey varsa) kötülük sayılmaz mı? :) Kötü adam zeki olmalıdır bir de ki Strahd'dan daha zekisine çok az rastlanır diyarlarda (sakın Elminster demeyin bozuşuruz :D )

Soth ise kanımca uçkur belasından o durumlara gelmiştir, beceriksizliğinin de kurbanıdır ayrıca (tabii benim fikrim bu).
"Et verba et arma vulnerant..."
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

İyi de Strahd ta uçkur belasına bulaştı bu işlere. Bhaal vezrini boşuna kalbe öz kardeşinin kalbine saplamadı. Kanınıda doya doya içmedi.
Wader
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wader »

Melkor'dur bence.Ayrıca ona çırak olarak sauron(yanından bile geçemez ama),ungoliant vs. kötü sayılabilecek mahluklardır.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Morgoth un doğasında vardır kötülük, ama yine de bi düşmanına cezasını çektirip snra serbest bıraktığı olmuştur mesela Hurin. Hurin i Thangorodrim in tepesine dikip yirmi küsür yıl anasını ağlattığını düşünebilirsiniz hatta ondan sonra da Hurin in hiçbir işi yolunda gitmemiştir.Bunlara rağmen Morgoth yeterince şerefsz biri değildie bence ama Sauron Morgoth kadar kötüdür ve ondan daha şerefsiz alçak bi adamdır :w00t: ...
Bu arada Glaurung da az şerefsiz değildir ama bu konuda Sauron la yarışabileceğini sanmıyorum...
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Melkor bencede okuduğum kitaplar arasında gerçekten kötü olan kötü kişi o vardı onun dışında Lloth takhisis sauron gollum lord soth strahd azalin gibi herkesin sayabileceği isimler vardır
Gargamelmi güldürmeyin beni :D :-o
Forest Metal Is Immortal..
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

Elessar Coamenel..Yani ben..Kötü olmayı bile doğru dürüst beceremeyen Kötü kişi.
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Baron Harkonenler; Vlademir Harkonen ve Yeğeni hayvan Rabban. Drowlardan beterdir bu arkadaşlar.
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

Darth Sidious abi,adam insanları kullanıp kullanıp bırakıyo,anainle oğlunu birbirine düşürdü,önünde savaştılar :D galaxiyi birbirine kattı,cumhuriyeti çökertti alttan alttan 2 ordu kurdu birbirleryile savaştırdı,birini kazandırttı,böylece kahraman olup kendini imparator ilan etti,jedi soykırımı yaptı :D bunlar olurken masasında oturdu ve "gooood Gooooooooooood" diyerek kahkahalar attı :D gayet kötü bi adam :D

bide şu ölüm kapısındaki ejder yılanlara katılıyorum,kötülüğün vücut bulmuş haliydi onlar.

Bide Raistlin Kötü bi karakter değildir,Raistlin kötülüğe karşı kötülükle savaşan bi karakterdir,felsefesi farklı :D
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

1-Kal Torak 2-Dart Sidious (bu konuda feanine %100 katılıorum) 3-Sauron (Sauron mu Melkor mu konusundada Lord_Feanor'a %100 katılıyorum)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Post Reply