Middle Earth Hakkında

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

ayrıkvadide şerefsiz olmaz... Gondor'da hırsız ve katil olması da çok düşük br ihtimal...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

hah buldum
bree de "mükemmel" olmnayan kişiler vardı
bardakiler pislik kişilere benziolardı
onlarla combata girersiniz
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

gondor'da olmaz dediğim minas tirith'i kastediyorum. dünyanın herhangi bir yerinde(tabi krallıkların kalesi konumundaki yerler hariç) harad'dan veya umbar'dan kötü insanlara rastlayabilirsiniz... Veya Shire'ın kuzeyinde bandit yasaama olasili var, isler biraz da DM'in yaraticiligina kalmis.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

moriada ork var
hiçbi düşman kalmasa onlar var en azından
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

şöyle bir düşündüm de: İkinci Ã?ağ oynamaya baya elverişli gibime geldi. Hatta aklıma senaryo bile geldi, gerçi bırakın DM'liği tecrübeli bir oyuncu bile değilim, fakat Tolkien dünyası üzerine birşeyler bildiğimi söyleyebilirim... İkinci Ã?ağ'da Sauron yüzüğü yaptıktan sonra Gil-Galad(orta dünyadaki noldor kralı)bir grup elfe ve onlara yardımcı olacak Numenorean'a Sauron'un yüzüğü vediği insanlardan birinden yüzüğü almasını buyuruyor... Bundan sonrası DM'e kalmış yoldaki maceraları ayarlar mekana ulaşınca olan maceraları ayarlar. İki alternatif son mecvut, grup başarısız olur ve ölür, eğer yüzğü almayı başarırsa Numenorean'lardan biri yüzüğü sahiplenir ve diğerlerini bertaraf eder ve yeni tayf olur. DM'lik yapan ark.lar fikirlerini belirtebilir mi?
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

2nd agede çok güçlü olmak gerekli ama
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

evet düşük lvl'la başlanan senaryo olmaz heralde...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ben açıkcası 4. çağdan sonraki savaşların güzel olabileceğini düşünüyorum. mesela zaten orkların hepsi yok olmadı, güneyde ve keşfedilip, unutulan yerlerde pek çok insan ve yaratık yaşıyordur...kim bilir belki Cadı Kral'dan daha güçlü bir yaratık Melkor ile Sauron'u tekrar dünyaya getirmek için planlar yapıyordur ve yeni bağımsız krallıklarda huzur varken, daha önceden görülmemiş yaratıklar çıkıp gelirler güneyden, doğudan ve denizden binlerce yıl sonra. aragorn tuz buz olmuş, elfler ve cüceler sadece uzakta birer efsane olarak kalmış. sadece insanlar ve hobbitler...
belkide bu savaş belirler dünyanın sonunu ve böylece 5. çağ yani son çağ başlar.

kim bilir... :D nasıl olur sizce?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Aslında ben de dünyanın sonunu düşünürüm... Bir yerde Yüzük Savaşı'ndan sonra son bir savaş olacağını ondan sonra dünyanın sona ereceğini okmuştum sanki... Melkor'un serbest bırakılması zor bir ihtimal bence... Aklınızda çeşitli senaryolar var mı? Sizinkileri duyduktan sonra kendi tahminimi yazabilirim (biraz absürd de ondan)
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

var, sauronun uşaklarından birisi
gollumdan önce yüzüğü bulup kopyalamış :P

şaka bir yana denizden orta dünayay yeni bir silmaril gelebilir
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Evet son bi,r savaş var dünyanın kaderini belirleyecek; bunula ilgili sadece ıluvatar bilgi sahibi. tek bilinen ilkdoğanların ortadünyada zayıflayacağı ve takipçilerin güçlendikten sonra olacağı.
Birde silmarillerin çıkması imkansız denilebilir...biri erendilde, diğeri işte sularda, diğeri ise yeraltında ve dünya yarılana kadar orada kalacaklar...

İşte bana göre güneyde unutulan bölgelerde yeni yeni yaratıklar olabilir. bunların başında ise Sauron kadar güçlü bir efendi gizlice bekliyor olabilir. ama tabii yüzük savaşından bilmem kaç binyıl sonra...böylece dünyanın sonu gelebilir...falan filan...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

yüzük de sular altındaydı hatırlatırım :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

evet ya nedir bu suya atılınca bulunmaz davası. su akışkan eninde sonunda kıyıya vurur yav. bence ilk bulunacak silmaril sudakidir. bu arada silmarillion da feanor hakkında ne düşünüyorsunuz. bence yüzüklerin efendisinde sıralama
1 feanor
2 sauron
3 aragorn dur.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

yüzük direk eridi lavlara karıştı :D
abi ne kadar kolay söylemişsin suya vuru işte :D o kadar kolay mı yahu o iş...direk okyanusun dibine çökmüştür yani bu deniz kabuğu falan değil ki...yani okyanustaki bir taşın diyelim kıyıya vurma ihtimali nedir ki...
bu arada yemire diğeri belki silmarilion başlığı için daha uygun olur...hani feanor falan yazmışsın ya...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Abicim, denizdeki şeyler normal olarak kıyıya doğru deil, açıklara döğru sürüklenir bu arada hatırlatırım...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Post Reply