en yeni mega ankara buluşması!!!
Biri Efla mı dedi 
şimdiii o zaman Darkgnome ne zaman bittiğini belirtirse o zamandan önce en çok katılımın olabileceği bir gün seçelim.
Sıkışırsa telefonla pata küte ayarlamak durumunda kalabilirim
Ama şu anda telefonum arızalı olduğunda kapalı. Pazartesi ancak baktırabileceğim. Söz sende gnom
şimdiii o zaman Darkgnome ne zaman bittiğini belirtirse o zamandan önce en çok katılımın olabileceği bir gün seçelim.
Sıkışırsa telefonla pata küte ayarlamak durumunda kalabilirim
Ama şu anda telefonum arızalı olduğunda kapalı. Pazartesi ancak baktırabileceğim. Söz sende gnom
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

29 30 unda bende Ankaraya geliyorum efendim. Buluşma o gün olursa uğrayabilirim. Fakat hiç sevmediğim bir şey söyliyim. Bu kesin değil. Gelememe olasılığım daha yüksek. Malum uzakta okuyoruz. Fakat uğramak için büyük çaba sarfedeceğime de emin olabilirsiniz. Saygılar.
Been there. Seen that. Got the scars.
Beyler uzaktayım dediği Amerika felan değil, İstanbul. Yani varsa yoksa 5.5 saatlik yol. Kanmayın siz bunun uzaktayım deyip artistik çektiğine. Buluşma yapın, "Geleceksin!" deyin, sabah 6 otobüsüne binsin 11.5 ta insin 12'de bizimle buluşsun, 7 otobüsüne binsin geceyi yatağında geçirsin.Artemis Entreri wrote:29 30 unda bende Ankaraya geliyorum efendim. Buluşma o gün olursa uğrayabilirim. Fakat hiç sevmediğim bir şey söyliyim. Bu kesin değil. Gelememe olasılığım daha yüksek. Malum uzakta okuyoruz. Fakat uğramak için büyük çaba sarfedeceğime de emin olabilirsiniz. Saygılar.
Drakgnom şu anda Greengnom oldu. Hafif bir zehirlenme geçirdim. Bu haftasonu diyorsanız pazar gününe ancal. (Zati bu gün cumartesi) Gelecek hafta sonuda burada olacağım kanısındayım ama ondan sonraki haftaya çok umutla bakmamakta yarar var. Bakalım belki 1 ay dahi kalabilirim. Bu sene Hacca kaç kişinin gittiğiyle de alakalı bir durum.
Son söz: Siz yapın buluşmayı, haberim olupta gelmezsem Shedu'yum!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Fılaş, Fılaş, Fılaş!
Bu cumartesi ve pazar büyük ihtimalle İzmirde olacağım. Buluşma ayarlanırsa katılamayabilirim yani. Kusura bakmayın. Gazı verip aradan çekilmiş gibi oldum.
Bu cumartesi ve pazar büyük ihtimalle İzmirde olacağım. Buluşma ayarlanırsa katılamayabilirim yani. Kusura bakmayın. Gazı verip aradan çekilmiş gibi oldum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ama ben cuma akşamı/Gecesi yola çıkacağım. Sabahına İzmir'de olacağım. Yani size hiç uygun değil benim durumum. Kusra kalmayın ama sağlıcakla kalın.
Eskisi ka
Eskisi ka