Etrafınız sarıldı...

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

aslında bence de bu cleric in allignment i ve seçtiği domainlerle ilgili.
ne de olsa onlara göre role play yapacaz.
bu durumda kaçmakta kutsamakta diriltmekte karaktere göre değişebilir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şimdi şöyle ben bir rahibim... Aslında bu durum bir miktar da benim görevimin önemine bağlı ve kutsamanın getireceği artıların boyutuna. Ama aldığım risk çok çok çok büyük değilse arkadaşımı iyileştiririm. Ã?ünkü arkadaşımı ölüme terkederek bir ölüme peşin peşin evet demiş olmuş olacam. Oysa öbür türlü en azından herkesin kurtulması için bir ihtimal var. Ölüme bir tane bile kurban verilmeme ihtimali. (Hem diğer kardeşlerde de bazı yetenekler var di mi? )
Ve sonuçta benim için ölüm hep mümkün olduğunca az kurban verilmesi gereken bir şey oldu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

O an grupta kimlerin olduğuna bağlı eğer güçlü bir fighterı kaybediceksem iyileştirirdim ameğer bir düzenbazı kaybediceksem ölümüne dalardım. :wink: :lol: :wink:
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

çılgınca saldırıp hepimizin ölümüne sebep olmaktansa sadece birini tehlikeye atmak daha mantıklı gibi zaten gurup kurtulursa ölen arkaşı dirilticek bi adam bulunur herhalde
psycookie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by psycookie »

bende adam eğer çok zarar verebilecek bir karakter değilse grubu kutsardım ama bir teleportla tüm grubu kuratarabilecekse adamı iyileştirirdim...
barthen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barthen »

bence grup daha önemli bir kişiden.ama o kişi benim için önemliyse;ölmeye hazırım...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Kutsama fazla uzun süreli bir büyü değil (bildiğim kadarıyla) ama yine de düşünülebilir. Yani ölecek olan grup arkadaşı savaş konusudaki yeteneklerine bağlı. Büyü gücünü kullanamayan bir büyücüyü iyileştirmek yada göğüsgöğüse savaş konusuda işe yaramayacak birini iyilieştirmektense grubu kutsarım.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

Arkadaşlarının iyileştiğini gören,grup,zataen cesaret kazanacağından,daha verimli savaşacak ve masa üstü oyuncular,moral bulacaktır.

Kutsayacağıma,hayat kurtarmayı ve,moral vermeyi yeğlerim. :roll:
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

adam pek işe yaramıycak sa gurubu kutsardım arkadaşlarının öldüğünü gören dierleri de öc almak içi tüm güçleriyle savaşırlardı ama bu grubun yapısına bağlı
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Genel olarak herkezin dediği gibi 1 kişi için 1 grup riske atılamaz. Ayrıca grup olmak demek zaten herkezin kendini benimsemesi demek deilmidir yani bir olmak. O yüzden kimi durumda bazı fedakarlıklar gerekir ve grubun lideri de bu kararları alabilcek cesarette ve liderliğe sahip olmalıdır bence..
" Let My Heart Go "
immortaleva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by immortaleva »

Bence grubun ç1karlar1,kisi ç1karlar1ndan üstün tutulmal1d1r :roll:
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

grupta olan karakterler önemli ama benim savaşımkötülüğe karşı olacağı için geri çekilmek benim için katlanılamaz bi düşünce bu yüzden kılıcımı çeker savaş naraları atarak oregon u
( ki oregon benim atım olur ) kötülüğn tam kalbine sürerdim .. daha sonra ölenler ve yaralılar için yapılaması gerekenleri yapar ve son olarak ölenlerin ve benim günahlarımı affetmesi için tanrıma yalvarır ve dua ederdim
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hiç düşünmeden arkadaşımı iyileştiririm. Ne olursa olsun arkadaşımın gözlerimin önünde ölmesine izin veremem.

Bu kadar basit..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

İlk olarak ölmekte olan kişiyi iyileştiririm, yakın arkadaşım olsun yahut olmasın. Grubu kutsamak ikinci turn'ü bekleyebilir.
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
punctualazrael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by punctualazrael »

Gruptaki söz konusu arkadaş manevi veya stratejik olarak önemli ise, onu iyileştirirdim. Ama gruba yeni katılmış ve ümit vaad etmeyen biri, bir tutsak veya sadakatinden lüphe duyulan biri ise evet onu feda ederdim.
Uçarken düşler uzaklarda
Hisseder misin soğuğunu
O puslu yarınların?
Post Reply