ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Just_wiN1
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN1 »

hızlı we sık adımlarla içeri giren başrahip squanı boş olduunu görence gülümsedi yanına yaklaştığında biraz nefesi kesilmekteydi ama bunu çok dert etmedi çok meşgul olmuş olduğuınuzdan gelemediniz sanırım komutan ama sorun değil siz gelememiş olsanız bile ben geldim ewet şu konuyu biraz konuşalım mı ne dersiniz
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan just ı görünce biraz şaşırmıştı.Ama hemen şaşkınlığını üstünden attı. Just ın soluk soluğa kaldığını görünce "İlk önce şöyle otur ve biraz dinlen.".Ardından squan karşısında ayakta bekledi "evet bir sürü işim var ve elimden geldiğince tağınağa gelmeye çalışıyorum.Freya yı çağırmak için gelecektim.Ama siz geldiniz."Squan just a soğuk bir bakış attı.Ardından gülmsedi."Hoş geldin".

Daha sonra just a meraklı bir bakış atarak "Hangi konuyu konuşacağız?? Bende tapınağa geldiğimde bunu soracaktım sana".
Squan hala just a gülümsüyordu.Dostlarından biri yanındaydı ve nede olsa öğrencisi değildi.Bu yüzden ciddi davranmasına gerek yoktu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

dostum öncelikle seni kutlamak istiyorum seni inanan yaptığım günü hatırladım da o zamandan başarılı olacağın belliydi içindeki inanç we güven sana yaraşır derecede büyüktü
tapınağı çok iyi yönetiyorsun bundan oldukça memnun oldum ama arada bir öğrencilerininle birlikte tapınağı ziyarete gelmeni arzu ederdim hatta onlara inancımızın kuwwetini borçlu olduğumuz cismi yapıları bizzat göstermek isterdim we bir de artık birazcık daha zorlamanın zamanı geldi sanırım ne dersin bence yüce paladin olmayı bir düşün ah acaba burada şarap kaldı mı uzun zamandır tapınaktan gönderdiğimi hatırlamıyorum derken karargahı izlemeye koyuldu...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan just ı görünce aşırı derecede keyiflenmişti.Dostu yanındaydı.Ama haklı olduğu konular vardı.Tapınağa ziyaret etmeleri gerekirdi.Kendiside uzun zamandır ziyaret etmemişti."Farkındayım just.Ama uzun süre eğitime başlanamamıştı.Eğitime başlayınca da tapınağa gelemedim.Ama en kısa zamanda gelecem."
Just ın yüce paladinlik lafından sonra squan ın biraz suratı çarpılmıştı. Yüce paladin olmayı kafasının ucundan bile geçirmemişti.Tanrısına gerçekten gönülden bağlıydı.Bu bağı kimse koparamazdı.Ama yüce paladinlik...
"Yüce paladinliği şimdi düşünmüyorum just.Komutan olmak zaten büyük bir sorumluluk buna alıştıktan sonra belki olabilir.Ama şu an ikisinide kaldıramam."Derin bir befes aldı.Daha sonra gülümsedi"Neyse Tapınakta durumlar nasıl.Sen galiba bir aralar tapınaktan ayrılmıştın.Geri geldiğine sevindim.Bu ara şarap az da olsun var."
Squan ayağa kalkarak arkasındaki dolaptan hiç açılmamış bir şişe şarap çıkartarak ,bir kadehe koyup just a uzattı.Daha sonra masasına tekrar oturdu."Bildiğin gibi ben içki içmediğim için burada şarap oluyo"...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

SORGRAD birden buranın ona göre bir yer olmadğını düşünür ve sensei'nin çağırısını hatırlar.Arkasanı dönüp yola çıkar.
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero sıkılmıştı. Yatağından kalktı. Kılıcını beline bağladı. Kalkanını odasında bırakarak odadan çıktı. Karargahta koridorlar boyunca ilerledi. Karargahın bahçesine çıktı. Güneş üzerine vuruyordu. Gerindi. Tahtadan kılıç çalışmak için yapılmış korkuluklar gördü bahçede. Gülümsedi uzun zamandır çalışmamıştı. Kılıcını çıkarttı. Korkuluğun karşına geçti. Pozisyon alıp kılıcını kaldırdı. Tahta kuklaya sert bir darbe indirdi yukarıdan aşağı. Sonra gülümsedi. Kılıcını elinde yavaşça çevirdi. Bahçeyi gözden geçirdi tekrar. Bir ağacın altına geçti ve gölgesine oturdu. Kılıcını kucağına koydu. Ve doğanın tadını çıkardı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ah teşekkür ederim komutan bir kadehe hayır diyemeyeceğim derken yawaş bir el hareketiyle bir yudumcuk alan başrahip ah ewet aynı tat aynı kalite dedi ardından ciddileşen başrahip eh peki benimki öneriydi zira seni yeterince güçlü we yetenekli görüyordum derken aniden kafasını çewiren başrahibin hızı öyleydi ki çewresinde bir zaman dalgalanmasına sebeb olmuştu bunu gören squan ne olduğunu anlamayıp ayağa kalkarken elini kılıcına götürürken başrahip eliyle bişey olmadığını işaret etti elini geri çeken squanın gözlerinde olayları anlamadığını ifade eden bakışlar wardı acaba just_wini ne bu kadar değiştirmişti başrahip aceleden şarap için teşekkür ederken tapınakta bir değişim olduğunu söyledi açıklama olarak zannedersem dedi başrahip birisi geldi bir dost ama kesin olarak farkedemedim ben sonra tekrar gelebilirim ya da siz gelmek isterseniz siz bilirsiniz komutan derken hızlı adımlarla dışarı çıkarken çok aydınlanmamış düşünceleri olan bir komutan bırakmıştı başrahip çoktan yol almaya başlamıştı...
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Zorin komutanın odasının biraz ötesinde, kendine çeki düzen veriyordu, elini saçından şöyle bi gezdirdi, ardından kılıcının kınını sağınadoğru kaydırarak tekrar yürümeye başladı tam kapının önündeydi ki durdu. İçeriden rahip Just_Win'in sesini duymuştu sanki....
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan için herşey aniden oldu.Just garip bir şekilde gitmişti.Bu olaylar biraz kafa karıştırıcıydı.Derin bir nefes alıp verdi.Odasında camına yöneldi. Aşağıda andero kendi kendine antereman yapıyordu.İçinden'çok azimli biri.Onu gönderebilirim üstesinden gelebilir' diye geçirdi.Tam odasından çıkıyordu karşısında zorini buldu.Zorini çağıralı çok olmuştu. Ama daha yeni geliyordu.Zorine kaşlarını çatarak baktı...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

zorin içindeki ses sayesinde emin olmuştu just bir ara buradaydı kısa süre önce nasıl da kaçırmıştı görememişti bile ama sorun değildi her an görmesi mümkündü diye düşündü...
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Bunu hakkaten ben mi düşündüm diye düşündü bir an için , düşündüğü şeyi düşünerek. Ardından karşısında kaşları çatık ona bakan komutanını gördü," ehem!" diye boğazını temizledi önce ardından " Gelişim biraz gecikti üzgünüm ama rahip just win ile görüşmenizi bozmak istememiştim, beni çağırmışsınız..."
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Squan hiçbir şey söylemedi.İçeri geri girdi.Ardından zorine içeri girmesini istedi.Squan ın suratında düşünceli bir ifade vardı."Zorin seninle açık konuşacam.Sen bu karargahta benden önce buradaydın.Ama hala mezun olamadın.Sence neden zorin düşündün mü??Sence neden??"
Squan zorine sorgularcasına baktı.Zorin den ter damlaları akmaya başlamıştı...
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Zorin'in yutkunması bütün karargahta yankılanmıştı sanki...." eee, şey, komutanım ben bir türlü çalışmalarıma devam edemiyorum, malesef iki komutanımda öldü, bu yüzden eğitimim hep yarım kaldı"
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan zorin in cevabına şaşırmamıştı.Sorunlardan kaçtığı belli idi.Squan kafasını çevirip camdan baktı.Andero hala çalışmasına devam ediyordu.
Daha sonra tekrar döndü."Zorin sence bu geçerli bir mazeret mi??Peki olanlar nasıl oldu??Sen hiç kendine bu soruyu sordun mu??Nerede yanlış yaptığımı yada neyi yapamadığını??"
squan zorine azarlarcasına bakmıştı.
"Eğer yapmadıysan şimdi onu yapmanı istiyorum senden.Ve daha sonra cevabını bekliyorum.Sana güneş batana kadar müsade.Bu zamana kadar iyi düşün.şimdi izinlisiniz.Odadan çıkabilirsin"...
ZorinFerador
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZorinFerador »

Zorin yutkundu, "özür dilerim efendim!" dedi sonra, " suçu ölen komutanlarımda aradım ama ben asıl suçluyum disiplinsizliğim için özürdilerim". Ardından arkasını döndü ve hızla çıktı kılıcının kınını tuttuğu gibi eğitim sahasında andreo'nun yanına gitti ve kılıcını en güçlü darbesiyle böğrüne sapladı eğitim mankeninin...
Post Reply