ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
"Yanımda olmanı istiyorum..herşeye rağmen.."
Kadın,adamın içindeki karanlığı tanıyordu,fakat onun iyi duygularını içinde hissederek-ve kendi kalbinin derinliklerindeki aşkla-onu çok seviyordu.aylardır bu an için yaşamışlardı ve bu anı hiçbirşey bozmamalıydı..
Bir ruhun acısını algıladı birden..önce sevdiğine baktı;gözlerinde aşkla sadece ama aklına arkasındaki şeyler geldi..intikam..acı..kadın acıyı algılayabilirdi ve Unholy nin yanındayken sadece acıları unutabilirdi..devamlı ağlayan ruhlar..intikam yeminleri..
"Gitmeliyim..birazdan..seninde benimde görevlerimiz var.."bu görevlerininde yaşama nedenleri olduğunu biliyordu..iki ruhta onlar için vardı..İntikam ve Ölüm..iki ruhta bunlar için doğmuştu ve birbirleri için..
Kadın,adamın içindeki karanlığı tanıyordu,fakat onun iyi duygularını içinde hissederek-ve kendi kalbinin derinliklerindeki aşkla-onu çok seviyordu.aylardır bu an için yaşamışlardı ve bu anı hiçbirşey bozmamalıydı..
Bir ruhun acısını algıladı birden..önce sevdiğine baktı;gözlerinde aşkla sadece ama aklına arkasındaki şeyler geldi..intikam..acı..kadın acıyı algılayabilirdi ve Unholy nin yanındayken sadece acıları unutabilirdi..devamlı ağlayan ruhlar..intikam yeminleri..
"Gitmeliyim..birazdan..seninde benimde görevlerimiz var.."bu görevlerininde yaşama nedenleri olduğunu biliyordu..iki ruhta onlar için vardı..İntikam ve Ölüm..iki ruhta bunlar için doğmuştu ve birbirleri için..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Kadının gözlerine baktı, derin karanlık gözleri kadınınkilere odaklandı. Ne yapması gerektiğini biliyor, içindeki derin dehlizdeki görevleri biliyordu.
- Pekala sevgilim yeniden görüşücez..
Kadını kollarından yavaşça bıraktı ve yavaş adımlarla ilerlemeye başladı. Ardında bakmıyor ve gerektiği gibi görevine dönüyordu. Ama içinde biliyordu ki sevdiği her zaman onunla olacaktı.
- Pekala sevgilim yeniden görüşücez..
Kadını kollarından yavaşça bıraktı ve yavaş adımlarla ilerlemeye başladı. Ardında bakmıyor ve gerektiği gibi görevine dönüyordu. Ama içinde biliyordu ki sevdiği her zaman onunla olacaktı.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Kadın,adamın gözlerine son bir kez baktı ve ayrıldılar.Arkasını dönen adamın arkasından bian baktıktan sonra kadında yüzünü Ã?ığlıkların Kalesi ne çevirdiğinde artık Seçilmiş Savaşçıydı..Tanrısına ve görevlerine sadık bir Komutan..Unholy gibi..
Kendine gelmek için bir an eli kılıcında gezindi ve elindeki dövmeye baktı;gümüş bir maske ve gözyaşı..
Kaleye doğru gecede sessizce ilerledi girişte bırakılmış mavi kılıcı gördüğünde aklına kılıç bilgini geldi..
İntikamın Savaşçısı kaleden içeri adımını attı ve acı çeken seslerden haz aldı..
Kendine gelmek için bir an eli kılıcında gezindi ve elindeki dövmeye baktı;gümüş bir maske ve gözyaşı..
Kaleye doğru gecede sessizce ilerledi girişte bırakılmış mavi kılıcı gördüğünde aklına kılıç bilgini geldi..
İntikamın Savaşçısı kaleden içeri adımını attı ve acı çeken seslerden haz aldı..
Kılıç Bilgini koridorun hemen köşesini dönmüş, soluk soluğa duvara yaslanmıştı.
Lord Oren tarafından seçilmiş olan, acaba kılıcı ve paltoyu görmüşmüydü? Gördüyse ne anlam vermişti? Kılıç Bilgini son derece okkalı ama sessiz bir küfür savurdu. Ã?ığlıkların Kalesi'ne gittiği haberini tüm "yoldaş"larının öğrenmesi en son isteyeceği şeydi.
Diğer benliğini, Seahriel'ı yok etmek, ondan intikam almak istiyordu, gerçeten katılmayı çok istediği grubu az da olsa bölmek bu intikama dahil olabilirdi, ancak bu kendisinin de ölümü anlamına gelirdi ve o bunu istemiyordu. Bu beden işine yarayacaktı... Seahriel'dan intikam almak yeterli değildi. Seahriel'dan intikam alacaktı, evet, ama sonrası... tüm diyarları o yönetmeliydi! Ah, ne yüce bir varlıktı o!
Delilik ve karanlık, düşüncelerinden sıyrıldı. Zihninde bir acı hissetmişti. Bir parçası yüzeye çıkmak için çırpınıyor, korkunç bir savaş veriyordu. Kalenin her yanında çığlık atan ve intikam yeminlerini tekrarlayan sesler kadar ahenkli bir çığlık attı.
" Hayır!! Hayır!! " Gözleri kapandı, tekrar açıldı. Yere yığılacağını hissediyordu. " Sen misin...? Ben miyim...? " Hayır, Seahriel değildi. O lanet şeyin iradesi tekrar zihninin derinliklerinde hapisti... bir süreliğine.
Acele etmesi gerekiyordu. Zaten seçilmiş yeterince riske atmıştı. Ya başka bir adalet şövalyesi gelirse? Bu kesinlikle planlarını alt üst ederdi. Ama onun kaderinde başarmak vardı: Diyarların hakimi!
Delilik hat safaya ulaştığı ve içini kemirdiği anda, ruhların seslenişini duymaya başladı ve kendine geldi. Kadın neredeydi? Zamanı azalıyordu. Ne kadar tutabilirdi o lanet benliği? Bilmiyordu. Acele etmesi gerekliydi.
Etrafına bakındı. " Lanet kale, " diye güldü, aynı delice sırıtışla.
Lord Oren tarafından seçilmiş olan, acaba kılıcı ve paltoyu görmüşmüydü? Gördüyse ne anlam vermişti? Kılıç Bilgini son derece okkalı ama sessiz bir küfür savurdu. Ã?ığlıkların Kalesi'ne gittiği haberini tüm "yoldaş"larının öğrenmesi en son isteyeceği şeydi.
Diğer benliğini, Seahriel'ı yok etmek, ondan intikam almak istiyordu, gerçeten katılmayı çok istediği grubu az da olsa bölmek bu intikama dahil olabilirdi, ancak bu kendisinin de ölümü anlamına gelirdi ve o bunu istemiyordu. Bu beden işine yarayacaktı... Seahriel'dan intikam almak yeterli değildi. Seahriel'dan intikam alacaktı, evet, ama sonrası... tüm diyarları o yönetmeliydi! Ah, ne yüce bir varlıktı o!
Delilik ve karanlık, düşüncelerinden sıyrıldı. Zihninde bir acı hissetmişti. Bir parçası yüzeye çıkmak için çırpınıyor, korkunç bir savaş veriyordu. Kalenin her yanında çığlık atan ve intikam yeminlerini tekrarlayan sesler kadar ahenkli bir çığlık attı.
" Hayır!! Hayır!! " Gözleri kapandı, tekrar açıldı. Yere yığılacağını hissediyordu. " Sen misin...? Ben miyim...? " Hayır, Seahriel değildi. O lanet şeyin iradesi tekrar zihninin derinliklerinde hapisti... bir süreliğine.
Acele etmesi gerekiyordu. Zaten seçilmiş yeterince riske atmıştı. Ya başka bir adalet şövalyesi gelirse? Bu kesinlikle planlarını alt üst ederdi. Ama onun kaderinde başarmak vardı: Diyarların hakimi!
Delilik hat safaya ulaştığı ve içini kemirdiği anda, ruhların seslenişini duymaya başladı ve kendine geldi. Kadın neredeydi? Zamanı azalıyordu. Ne kadar tutabilirdi o lanet benliği? Bilmiyordu. Acele etmesi gerekliydi.
Etrafına bakındı. " Lanet kale, " diye güldü, aynı delice sırıtışla.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Seçilmiş Savaşçı,kalenin karanlığında rahatça görerek yürüdü.Drow kendisine kılıç bilgini diyen adamın yanına gitti hızla..adam kendi aklının çılgınlığıyla onu farketmemişti..zaten görüşü berrak dahi olsa farkedemezdi..Drow adamın önünde karanlığın bir parçasıymış gibi birden bitiverdiğinde,savaşçı gülümsedi..
"İntikam için gelen kişi..bedenini ve ruhunu Azaline sunmak için hazırmısın.."dedi..
"İntikam için gelen kişi..bedenini ve ruhunu Azaline sunmak için hazırmısın.."dedi..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Tozlu savaşcı.. bilinen adıyla yüzyıların savaşcısı olanları izliyordu.. zırhı ve kılıcı yüzyıllardı gibi üstünde gibi duruyordu...sessizliğin bir erdem olduğunu bilen savaşcı sessizce olanları izledi...
farkedilmemek gibi bir derdi yoktu...farkedilebilirdi..yeşil gözleri kaskının karanlığı içinden zümrüt gibi parlıyor kılıç bilginini süzüyordu...
"intikam herkes için kılıç bilgini... herkes için"diye kendi kendine fısıldadı...
ve kısa bir kahkaha patlattı..
farkedilmemek gibi bir derdi yoktu...farkedilebilirdi..yeşil gözleri kaskının karanlığı içinden zümrüt gibi parlıyor kılıç bilginini süzüyordu...
"intikam herkes için kılıç bilgini... herkes için"diye kendi kendine fısıldadı...
ve kısa bir kahkaha patlattı..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Kadın adamı süzdü ve..
"İstediğin tek bir ruhmu olmak..ya bize sonsuz sadakat sunarsın..yada..eğer yemin edersen,varlığının bir parçasını kaybetmeye gerçekten hazırmısın..ya sen Seahriel.."kadın adamın düşüncelerinin karanlık yanlarını açıkça duyuyordu..ama zihnin gerisinde bambaşka bir ruh olduğunu anlamıştı.."Ya bize Seahriel olduğunda ne diyeceksin..onun geri dönmesini istemiyorsun..ama onunda senin bir parçan olduğunu biliyorsun..Bize herşeyinle bağlı olmalısın ve sonsuz sadakat yemini etmelisin ki..karşılığını alasın..intikamı tadasın.."
"İstediğin tek bir ruhmu olmak..ya bize sonsuz sadakat sunarsın..yada..eğer yemin edersen,varlığının bir parçasını kaybetmeye gerçekten hazırmısın..ya sen Seahriel.."kadın adamın düşüncelerinin karanlık yanlarını açıkça duyuyordu..ama zihnin gerisinde bambaşka bir ruh olduğunu anlamıştı.."Ya bize Seahriel olduğunda ne diyeceksin..onun geri dönmesini istemiyorsun..ama onunda senin bir parçan olduğunu biliyorsun..Bize herşeyinle bağlı olmalısın ve sonsuz sadakat yemini etmelisin ki..karşılığını alasın..intikamı tadasın.."
" O benim bir parçam... Ama istediğim onunla birleşmek değil... Onu kontrol etmek! Bu bedenin kontrolü sadece benim olacak! O ise görecek, hissedecek ve farkedecek... Ancak çaresiz olacak. İstediğim bu... İntikamım bu... Eğer Lordun bunu başarabilirse... Ona sadakatimi sunarım. Ve Lord Oren'a sadakatini sunmuş olan, Seahriel, bunu çaresizce izler... Kabul mu, intikamın seçilmişi? Ben bedeli ödemeyi kabul ediyorum, Lorduna -Lorduma- yeminimi sunacağım... Peki sen? Lordun adına, kabul ediyor musun, teklifini... ve teklifimi? "
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
"Teklif değil yemin!"kadın birden hiddetlenmiş görünüyordu..
"Evet..dediğim gibi sana intikam bahşedeceğim..Ama lorduma ve bana sonsuz sadakat sunacaksın..Gözüm üzerinde ikinizinde..İhaneti affetmeyiz..istediğin intikamsa alacaksın..ama Lord Orenle hiçbir bağlantın kalmayacak ve burada sadece bizim için,bizim adımıza diyarlarda dolaşacaksın.Azalin adına!bunları uygulursan,onu konrol edersin..."
"Evet..dediğim gibi sana intikam bahşedeceğim..Ama lorduma ve bana sonsuz sadakat sunacaksın..Gözüm üzerinde ikinizinde..İhaneti affetmeyiz..istediğin intikamsa alacaksın..ama Lord Orenle hiçbir bağlantın kalmayacak ve burada sadece bizim için,bizim adımıza diyarlarda dolaşacaksın.Azalin adına!bunları uygulursan,onu konrol edersin..."
" Diğeri... Lorduma sadakatini sunmaz... Ve bu benim elimde değil. Ama bu bedeni ben kontrol edersem, Lord... Lorduma sadakatimi sunarım, ve o da Azalin adına yaptıklarımı sadece izler... Bu benim olduğu kadar, sizin de intikamınız olmaz mı? "
Adam tek kaşını kaldırarak suratına normal bir insanı ürketecek, delice sırıtışını yerleştirdi. Bakışları aç ve kana susamıştı.
" Eee? Lordumun sunağına ne zaman gidiyorum, sadakat yemini için? "
Adam tek kaşını kaldırarak suratına normal bir insanı ürketecek, delice sırıtışını yerleştirdi. Bakışları aç ve kana susamıştı.
" Eee? Lordumun sunağına ne zaman gidiyorum, sadakat yemini için? "
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Kadın "Beni izle.."dedi ve adamı kalenin karanlık koridorlarından geçirdi ve üzerinde gümüş maske ve gözyaşı olan sunağa getirdi.Bu sunak kalbinde ve ruhunda acı ve intikam bulunmayanlar için değildi..
"şimdi..elimin üzerindeki dövmeyi görüyormusun..evet mi..güzel..elimdeki dövmeye dokunarak söyledikerimi tekrarla:
"Bütün nefretler ihtiyaçlarımı giderecek,
Bütün acılar akıllara gelecek,
Bütün korkular hayata geçecek,
O alacak seni ve boyun eğdirecek..."
"Ruhum, kanım, ve bedenimle Azalin e bağlılığımı sunuyorum.."
"şimdi..elimin üzerindeki dövmeyi görüyormusun..evet mi..güzel..elimdeki dövmeye dokunarak söyledikerimi tekrarla:
"Bütün nefretler ihtiyaçlarımı giderecek,
Bütün acılar akıllara gelecek,
Bütün korkular hayata geçecek,
O alacak seni ve boyun eğdirecek..."
"Ruhum, kanım, ve bedenimle Azalin e bağlılığımı sunuyorum.."
Drow kadının elinin üzerindeki dövmeye sağ elinin işaret ve orta parmağıla dokundu ve tekrarladı.
" Bütün nefretler ihtiyaçlarımı giderecek... "
Her kelimesinde ağlayan ruhların sesini daha yüksek duyuyordu...
İntikam yeminlerinin tekrarlanışlarını...
" Bütün acılar akıllara gelecek, "
Geçmişindeki en acı olaylar aklına doldu, onu kemirmeye başladılar, yine de kendini zorlayıp devam etti.
"Bütün korkular hayata geçecek, "
Korkunun amansız elleri dört bir yandan üzerine kapandı.
"O alacak seni ve boyun eğdirecek..."
Seahriel olan benlik beyninin içinde çılgınca çırpınırken, deli tarafı bile boyun eğdi. Sözleri neredeyse bilinçsizceydi.
"Ruhum, kanım, ve bedenimle Azalin'e bağlılığımı sunuyorum..."
" Bütün nefretler ihtiyaçlarımı giderecek... "
Her kelimesinde ağlayan ruhların sesini daha yüksek duyuyordu...
İntikam yeminlerinin tekrarlanışlarını...
" Bütün acılar akıllara gelecek, "
Geçmişindeki en acı olaylar aklına doldu, onu kemirmeye başladılar, yine de kendini zorlayıp devam etti.
"Bütün korkular hayata geçecek, "
Korkunun amansız elleri dört bir yandan üzerine kapandı.
"O alacak seni ve boyun eğdirecek..."
Seahriel olan benlik beyninin içinde çılgınca çırpınırken, deli tarafı bile boyun eğdi. Sözleri neredeyse bilinçsizceydi.
"Ruhum, kanım, ve bedenimle Azalin'e bağlılığımı sunuyorum..."
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Seçilmiş Savaşçı,olanlardan hoşnut,adamın düşüncelerinden haberdardı..dövmesiyle,adamın düşünceleri ve duyguları aynı anda kalbi e beyninde çağıldıyordu..
"Ruhun ve bedeninle..şimdi sıra kanda!..dedi"ve sunağı işaret etti..
"Kan ve gözyaşınla bedenini ve kanını teslim et!..ve içindeki şeye dikkat et!.."kadının içindeki şeyler neyi kasteddiğini anlaması adama kalımıştı..intikam hislerini de,diğer benliğinide kastedmiş olabilirdi..
"Ruhun ve bedeninle..şimdi sıra kanda!..dedi"ve sunağı işaret etti..
"Kan ve gözyaşınla bedenini ve kanını teslim et!..ve içindeki şeye dikkat et!.."kadının içindeki şeyler neyi kasteddiğini anlaması adama kalımıştı..intikam hislerini de,diğer benliğinide kastedmiş olabilirdi..
Yavaşça sunağa doğru ilerledi. Bir saniye sonra hançeri elindeydi. Kılıç Bilginlerine özel olan kızıl giysisinin kol kısmını sıvadı -kaleye girdiği andan ihtibaren üzerindeki rünlerin hepsi kararıp solmuştu. Elini öne doğru uzattı ve yumruk yaptı. Ardından hançeri bilek kemiğinin hemen altına koyup usulca omzuna doğru çekti.
Kan yavaşça bilekten süzüldü ve sunağın içine akmaya başladı... Kılıç Bilgini hançeri sunağın kenarı koydu...
Kanlı hançeri.
Kan yavaşça bilekten süzüldü ve sunağın içine akmaya başladı... Kılıç Bilgini hançeri sunağın kenarı koydu...
Kanlı hançeri.