ZAMANIN KARARGAHI
squan zorin gittikten sonra belli bir süre düşündü.Ardından Karargahın bahçesine indi.İki adamada belli bir mesafede uzak kaldı.Daha sonra ikisinide yanına çağırdı.
"İkinizede önemli bir görev vereceğim.Bunu kesinlikle yapmanızı istiyorum.Ne olursa olsun bunu yapacaksınız.Yoksa bu karargahtan içeri bir daha adım atamazsınız."
Squan durdu.İkiside suratına endişeli bir şekilde bakıyorlardı.Squan donuk bir şekilde bakıyordu onlara.Herşeyi kafasında tekrar taradı.
"Göreviniz uzaklarda.İkinizinde beraber gitmesini ve beraber çalışmanızı, beraber savaşmanızı istiyorum."....
"İkinizede önemli bir görev vereceğim.Bunu kesinlikle yapmanızı istiyorum.Ne olursa olsun bunu yapacaksınız.Yoksa bu karargahtan içeri bir daha adım atamazsınız."
Squan durdu.İkiside suratına endişeli bir şekilde bakıyorlardı.Squan donuk bir şekilde bakıyordu onlara.Herşeyi kafasında tekrar taradı.
"Göreviniz uzaklarda.İkinizinde beraber gitmesini ve beraber çalışmanızı, beraber savaşmanızı istiyorum."....
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Andero komutanın geldiğini görünce dikleşti. Kılıcını kınına soktu. Bir an için yanına kısa bir süre önce gelen savaşçıya baktı. İlk sınavında yanında o da vardı ama onu tanımıyordu. Bu sırada komutan yanlarına gelmişti. Andero komutana selam vererek onu dinlemeye başladı.
Komutan onlara beraber bir göreve gideceklerini anlatıyordu. Bu andero'nun hoşuna gitmişti. Tanrısı için bir görev gerçekleştirmek onun en büyük arzusuydu zaten. İki paladin bu işi yapmak da ona zevk verecekti. Komutanı daha dikkatli dinlemeye başladı.
Komutan onlara beraber bir göreve gideceklerini anlatıyordu. Bu andero'nun hoşuna gitmişti. Tanrısı için bir görev gerçekleştirmek onun en büyük arzusuydu zaten. İki paladin bu işi yapmak da ona zevk verecekti. Komutanı daha dikkatli dinlemeye başladı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
iki paladinin birlikte çalışması çok güzel olacak squan ortak amaç we düşüncelerin başarılı olması muhtemeldir ancak yine de tek başınıza tapınakta durmanız tehlikeli olmaz mı sizce komutan isterseniz izinli kolcuları görewe çağırın böylece karargah sawunmasız kalmaz (bunları söylerken hiçbir zaman sawunmasız kalmayacağını düşünmekteydi başrahip) ardından ses aynı biçimde yok oldu
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Logan
- Kullanıcı

paldinlimi güçlendirmek için geldim ban eytim vermenizi talep ediyorum komutan squan arıyorum ...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
squan iki öğrencisine görevini bildirirken just ın sesini duydu.Etrafına baktı sadece kendisi duymuştu.Squan burun kıvırdı.Zaten askerler buradaydı.
Ardından squan yeni birinin geldiğini gördü.Paladin eğitimi almak isteyen yeni biri.
"Komutan squan benim.Demek paladin eğitimi almak istiyorsun.Peki kendin paladin olabileceğine inanıyormusun??"
squan adama delici bir bakış atmıştı.Sanki adamın teniniş delip ruhunu inceliyordu...
Ardından squan yeni birinin geldiğini gördü.Paladin eğitimi almak isteyen yeni biri.
"Komutan squan benim.Demek paladin eğitimi almak istiyorsun.Peki kendin paladin olabileceğine inanıyormusun??"
squan adama delici bir bakış atmıştı.Sanki adamın teniniş delip ruhunu inceliyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Logan
- Kullanıcı

tabiki paladin olabileceme inanıyorum...
tabi sizin bana örettiklerinizle...
(delici vbakışları karşısında irkilir içinde bir ürperti gelir)
tabi sizin bana örettiklerinizle...
(delici vbakışları karşısında irkilir içinde bir ürperti gelir)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
squan tekrar zorin ve andero ya döndü."Göreviniz diyarın uzak ucundaki bir mabede gitmek.Orada bir tane kılıç var onu almanızı ve buraya karargaha getirmenizi istiyorum.Yanlız ne olursa olsun onu getirin buraya.Onu burada saklamamız lazım.Onu başka biri eline geçirirse bu dünyada ki yenilemez güçlerden biri olabilir.Ve şunu da söyleyeyim sakın almadan gelmeyin.Yoksa hayatınızda hiç görmediğiniz ve yaşamadığınız şeyleri yaşarsınız!!"Squan ın gözleri ikisinide dağlıyordu.
"Size yolda bir cüce eşlik edecek.Yola çıktığınızda görürsünüz onu"
squan onların önünden ayrılırken"şimdi serbestsizniz istediğiniz zaman çıkın yola.^gün içinde olması kaydı ile"...
squan logan a doğru ilerledi...
"Size yolda bir cüce eşlik edecek.Yola çıktığınızda görürsünüz onu"
squan onların önünden ayrılırken"şimdi serbestsizniz istediğiniz zaman çıkın yola.^gün içinde olması kaydı ile"...
squan logan a doğru ilerledi...
Andero başını eğerek komutanı selamladı. Sonra yanındaki savaşçıya baktı. Onun da komutana selam verdiğini gördü. Görevi kabul ettiğini bildirdi komutana. Madem onu başka biri eline geçirirse bu dünyada ki yenilemez güçlerden biri olabilirdi. Bu silaın kötü birinin eline geçmesi önlenmeliydi. Diğer savaşçının cevabını bekledi.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
- ZorinFerador
- Kullanıcı

Zorin, bir süre düşündü... Bu tapınak neredeydi?...Kılıç neye benziyordu?...Ardından kararını verdi, "Komutanım! Bize daha çok bilgi lazım...eğer bizim böyle biş iş için uygun olduğumuzu düşünüyorsanız...emriniz için seve seve hayatımı veririm!"
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
squan just ın sesini duydu.Ardından bir muhafız hızla koşarak squan ın yanına geldi.squan a gizli bir şeyler söyledi.Squan ın suratında ciddi bir ifade yer aldı.Ardından sesli bir şekilde muhafıza "Herkese söyle karargahtaki hiçbir savaşçı vampirler savaşına katılamaz.Bunlar sizin içinde geçerli".Squan andero,zorin ve logan a dönerek söylemişti."Hiçkimse katılmayacak.şimdi siz ikiniz serbestsiniz sizi akşam üstü görecem. O zamana kadar her şeyinizi hazırlayın.Sen de logan karargahtan ayrılma."
Squan hızlı adımlarla karargahtan çıktı.Tapınağa doğru yol alıyordu...
Squan hızlı adımlarla karargahtan çıktı.Tapınağa doğru yol alıyordu...
-
Logan
- Kullanıcı

logan sadece güldü ve karargahtan cıkarak hana gittii...
ve son sözü vampirler kötüdür ve kötü olan her şey yok edilmelidir...
ve son sözü vampirler kötüdür ve kötü olan her şey yok edilmelidir...
Andero komutanın emrinden sonra ona selam vererek alandan ayrıldı. Odasına gitti. Sonunda bir şeyler yapabileceği için mutluydu. Odaya girip kapıyı kapattı. Odaya göz gezdirdi. Kalkanı yatağa yaslanmış duruyordu. Yatağın üstünde beyaz pelerini vardı. Gitti ve pelerini alıp omuzlarından sırtına taktı. Pencereden dışarı baktı. Bahçe görünüyordu. Orda kimse kalmamıştı. Beraber gideceği savaşçıyı düşündü bir an. Yatağa geri gidip kalkanını aldı. Kapıya geldi. Arkasını dönüp bir şey unutup unutmadığına baktı. Ã?Stünü kontrol etti. Zincir zırhı, uzun kılıcı ve geniş kalkanı üstündeydi. Oda ilk aldığı gibiydi. Hiç bir şey unutmamıştı. Odadan çıkıp kapıyı kapattı. Beraber göreve gideceği savaşçıyı aramaya başladı.
- ZorinFerador
- Kullanıcı

Zorin, daha önceden bir duvara yasladığı kalkanı aldı ve üzerindeki tozu şöyle bir silkeledi...Bu akşam bir şeyler olacaktı...İşte birlikte göreve gideceği yeni silah arkadaşıda geliyordu...Ona bir selam verdi ardeından, o da Andero'ya doğru yürümeye başladı. Kınında duran kılıcını kavradı...Eli kılıcındayken kendini daha güvende hissettiğini farketti...Ardından aklına Dragonfire geldi. " Bu gün bana güç bahşet ey ulu Dragonfire..." diye mırıldandı içinden minik bir dua olarak...
kılıcının kınını sıkıca tutuyordu,hızlı bir hareketle kılıcını çekti.Ardından dostvari bir selam verdi...
Andero silah arkadaşının kendine selam verdiğini ardından kendisine doğru ilerlemeye başladığını gördü. Yürüyüşünü yavaşlatmadan ilerlerdi. Yüzüne gülümsemesi yerleşti. Savaşçıyla yan yana geldiler.
-Merhaba, dostum. Hissettiğim kadarıyla bir paladinsin. Yanılmıyorumdur sanırım. Neyse, beraber göreve çıkacağız büyük ihtimalle, seni tanımak isterim aaaa. Andero bir kahkaha attı sonra devam etti. Özgünüm dostum ama adını bilmiyorum.
-Merhaba, dostum. Hissettiğim kadarıyla bir paladinsin. Yanılmıyorumdur sanırım. Neyse, beraber göreve çıkacağız büyük ihtimalle, seni tanımak isterim aaaa. Andero bir kahkaha attı sonra devam etti. Özgünüm dostum ama adını bilmiyorum.