Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

iyi akşamlar leydim deyip lysana dan ayrılan yüce ruhban zaman kuyusunun sularına bakarak iç geçirdi
çok zaman geçti çok şey değişti...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Ölümün şovalyesi gülümsüyordu. Rahiplerin vurdum duymazlığı karşısında gülümsemesini saklayamamıştı. Elinde Firble'in küllerini taşıdığı kavanoz vardı. Kavanozu elinde sıkıca kavramış ve oldukça donuk bir ifade ile duruyordu.

- Buraya resmi görüşme talebi ile geldim. Bu şekilde davranacaksanız geri döneceğim. Başrahibinizin külleri ile...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Savaşçının arkasından bird ses yükseldi; "Boşver o tapınaktakileri bir işe yaramazlar. bir şey yapmazlar senide duyamazlar büyük ihtimalle. Arka kapıya gitmeni tavsiye ederim bir kaç gündür garipleşti burası. Gel sana göstereyim."

Konuşan ince sarışın ve gülümseyen bir adamdı elindede bir deste kağıt tutuyordu.

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Dikkatle karşısındaki adamı süzdü ölümün şovalyesi... 'Arka kapı' diye iç geçirdi. Etkilenmiş bir eda ile yavaşça adamın ardından ilerledi. Oldukça donuk havası ve sakin tavrı ile kafasında adam hakkında bir kaç olgu yükseldi. Kılıcını kavramış şekilde ilerlerdi. Elindeki metal kavanozu kapının önüne bırakmıştı.

- Yol göster bakalım...
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

bu durumla majentanın ilgilenmesini umuyordum herkesten özür dilerim zira ben yeni rahiplerin eğitimini yapıyordum
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Sarışın adam geniş bir yay çizerek adamı sık arazinin arkasına doğru götürdü. Birşeye bastı ve önlerinde yerden açılan bir kapı yükseldi. İçeriden ayin sesleri geliyordu. Adam bir adım geri çekildi;"Buyrun işte burası şimdi izninizle."

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Adam dikkatle içeri baktı ve bir adım attı. Anlamadığı biçimde buraya girmek istedi tüm kalbi. Yavaşça içeri ilerlemeye başladı. Doğru olmadığını biliyordu ama istiyordu. Huzur mu yoksa acı mı bekliyordu onu tek bildiği bunu yapmak zorunda olduğuydu...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

İlerleryen savaşçının arkasından bir fısıltı yükseldi;" Gölgelerin, yalanların ve sislerin selamı ile..."

Göz ile fark edilemeyecek kadar hızla çekilen kadim hançer bir an parladı ve ilerleyen adamın sırtından kalbine kadar uzandı.
Yere yığılan Unholy suratında bir tebessüm taşıyordu. Yere düşer düşmez sisleri yükseldi ve yerde sadece eşyaları ve kılıcı vardı.
Sarışın adam gülümsedi ve eşyaların arasından bir kolye aldı. Sırtını dönüp ilerliyordu ki son bir kez daha eşyalara baktı. Destesinden bir kağıt çekti ve;" şanslı günündesin savaşçı Joker çektin." Kağıtı eşyaların üstüne attı ve kayboldu.

*Talen Quicksilver
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Unholy'nin eşyalarının yanına gitti.Eşyaların onun olduğundan emin olması biraz uzun sürmüştü ama artık emindi.Daha önce de bu kıyafetleri unholy'nin üstünde görmüştü.Elbiseleri almak için eğilirken kartı gördü.Eline aldı ve bir süre inceledikten sonra cübbesinin cebine koydu.E kaldırdı ve tapınağın önündeki boşluğa yığdı.Kısa bir dua ettikten sonra elbiselerin kutsal ateşte yanmasını izledi.Tekrar içeri girdi.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cayır cayır yanan eşyaları görünce bunların ne olduğunu sordu yüce rahip we öğrendi olanları sonra yanına gitti lysananın öğrenmek için hazır olup olmadığına 2. sınawa
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath çadıra girdi ve Majentaya doğru yöneldi. Gözlerinde parlayan kızıl ateşlerle başrahibin önüne gelerek durdu ve "Dostumun kılıcı için geldim!" dedi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Rahip görünce 2. sınavada hazır olduğunu belirtir kalbi yine ilk sınavda olduğu gibi heyecanlada daha hızlı atmaya başlar
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

o zaman hazırlan lysana çünkü bu sınaw seni rahipliğe taşıyacak sınaw
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Cüceye baktı.Sonra az önce yanan ateşe...Küllerde bir kılıç parlamaktaydı.Kafasını tekrardan cüceye çevirdi."şu an için kılıcı veremem."Sonra kılıcı alıp tapınağın arkasındaki bir yere götürdü.Döndüğünde konuşmayı bitirdiğini gösteren bir sesle konuştu."Zamanı geldiğinde, eğer gerekiyorsa kılıcı size getireceğiz."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Umarım diyerek tüm içtenliğiyle geçirdi kalbinden ,şimdi rahipin napcağını bekliyordu kalbinin seside kulaklarında zonklamaya başlamıştı git gide
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Locked