Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet yanlış anladın :) Post kasıyorsun demedim, kısa mesajlar atıldığında post kasılıyormuş gibi görünüyor, insanlarda böyle bir endişe duyuyor demek istediğim.
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yahu arkadaşlar yaşlanınca oluyor işte böyle... Ben de beş senelik üyeyim. Efla yeni üye olduğunda ( dörtsene önce ) derdim eskiden ne güzeldi diye... İki sene dedim sonra bıraktım.

Demek ki yaşlılığın ilacı daha da yaşlanmak :) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Herşeyin ilacı yaşlanmak sanırım :) Bakalım biz de yaşlanınca böyle diyebilecek miyiz ? Yaşayıp, göreceğiz :roll:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ilk basta dersiniz belki.. Yasliligin da farkli asamalari var. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Yaşlanınca STR ve DEX düşüyor ama WIS artıyor :D

şimdi diyeceksin ki "Listen" ve "Spot" da wis tabanlı değil mi; yani yaşlandıkça görme ve duyma yetenekleri de mi artıyor?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Soyle diyelim o zaman, daha az goruyorsun, ama gordugunu daha iyi yorumlayabildigin icin gozlem yetenegin artiyor... Zaten yaslilik bu degil mi? Bedensel ozelliklerin eskisi kadar iyi degil ama elindekileri daha iyi kullanabiliyorsun. Aslinda bak bununla ilgili de guzel yazi olurdu. : ) ) ))
HARBE GİDEN
Post Reply