Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir, asasından güçlü bir ışık dalgası oluşturdu. Yakındaki trollerin bu geçici de olsa kör olmasına sebep olmuştu. Arkasından gelen trolünde ayaklarını dondurdu, trolde dengesini kaybetti yere yıkıldı.
"Daha da artıyor sayıları. Ne yapacağız Huor?" diye inledi Safir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Elessar'ın kıza karşı olan ilgisi dikkatinden kaçmadı ve gülümsedi. Düşününce elf ile hiç konuşmadığını fark etti. Muhtemelen bu soğuk tavırları yüzünden içi ısınamamıştı, gitsede kalsada onun için fark etmiyordu.

"Lydronk," diye seslendi. "Neden böylesin son zamanlarda?"
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Algénia. Ã?nce ismimi söylemeliydim. Ama tabii ki önceliğim çocuğu korumaktı. Heralde bir çarpışma sırasında izlemedin Thereon'u? Büyü bilgisi oldukça iyi ve Par-tesa adlı deniz elfi kralı bizi bilgilendirdi. Bana sabretmemi söyledi. Ã?ocuğu koruma görevinide Lydronk'a verdi."
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

"Anladim Algénia, oldukca guzel bir isminiz var bu arada" ardindan tekrar ayaga kalkti sanki bu ismi daha once duymustu ama nerde ve nasil iste bunu bilmiyordu belkide sadece ona ole gelmisti. Ardindan yakinindaki dryadlardan birine yaklasti "Cok misafirperversiniz acikcasi" dedi alaylica "biraz yiyecek ve icecek birseyler alsak nasil olurdu " Aslinda ac oldugundan degil birazda olsun vakit gecirmek dikkatleri baska birseye cekmek istemisti. Ayrica Elf adam be Buyucu gideli epey bir sure olmustu buda onu endiselendirmisti. Tekrar Algénia nin yanina donerek " Peki alacaginiz sey de bu cocuklarlami ilgi ve tam olarak neresi diyariniz?"
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Thereon'un sözlerini duymuştu, neden moralinin bozuk olduğunu soruyordu. "Neden düzgün olsun Thereon? Dün geceyi hatırlıyor musun? Aptallığımın eseri illüzyonu. Safiel'in kardeşi ve bir yaşayan ölü ordusu. Ã?oğu benim hünerli sandığım ellerimin işiydi. Fakat Thereon, öğrendim ki her hünerli iş tatmin edici olmuyormuş. Safiel neden delirdi sandın! Neredeyse seni öldürecekti Thereon, boğuyordu seni!" uzunca bir süre durakladı ve devam etti: "şimdi de neşeli olmamı bekliyorsunuz... Haksız mıyım, Thereon?"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümsedi, *Savaşacağız!*

Etrafları tam manasıyla sarılmıştı.Sürekli yaklaşmaya çalışsan ancak sürekli ok yiyen trollerle doluydu, bir ok yiyen troll iflah olmadan zincirleme kazaya yol açıyordu.Azalanın yerine yenisi geliyordu.Huor ok atarken bir şiir söylemeye başlamıştı.

şiir bittiğinde troll'lerin merkezinde bir patlama oldu.Birisi dışarıdan bir ateş topu atmıştı onların merkezine.Huor baktığında şok olmuştu.

*Minnä!*

diye mırıldandığında, Huor'dan daha çok şaşırmıştı Safir.Huor inanılmaz şekilde hızlanmıştı.Çok hızlı bir şekilde ok atıyordu.Attığını da vuruyordu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Ã?abuk, git." demişti Safir. Minna şaşırmıştı: "Neden bana yardım ediyorsun?"
"Soru sorma. Hemen memleketine geri dön."
"Peki ya Huor, benim eşim? Onu Polantes'e götürdüler onu pis goblinler?" diye inlemişti Minna.
"Onu da bir şekilde hallediceğim. Sen merak etme."
Ama Gerrfer çadıra girmişti. Polantes'e tarikata ihanet ettiği için girmesine sebep olmuştu Safir'in..
Minna'nın ordan nasıl kurturduğunu öğrenememişti.
şimdiyse Minna burdaydı. Onlara yardıma gelmişti. Huor şaşkındı. Ama Safir daha da şaşırmıştı. Sonund akendine geldi. ve üçü birlikte kalan trolleri de hallettiler.
Huor uzun bir süre Minna'ya sarılmılştı. safir şellalenin yanına gitti. Suları dolduruyordu. Bir süre ikisini yalnız bıraksa iyi olur diye düşünmüştü.Uzun süredir birbirlerini görmemişlerdi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor Minnä'ya sarılmışken, Minnä Huor'un kulağına Safir'in onu nasıl kurtardığını anlattı, Huor kıpırdayamıyordu.şaşkındı.Minnä'yı bıraktı ve Safir'e doğru koştu.Safir şaşırmıştı ama az da olsa anlamıştı.

Safir gülümsüyordu Huor'un sağında Minnä, solunda Safir dönüyorlardı geriye iki şişe suyla.Huor'un gözünden yaşlar geliyordu habire.Safir ise mutluydu.En azından Huor'un güvenini geri kazanmıştı.Minnä ise sevdiğine kavuşmuştu.Herkes üçlüye bakıyordu, sinirle gittiği halde neşeli dönen Huor'a bakıyordu.şaşkınlardı, herkes şaşkındı, Dryad'lar bile.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir geri döndüklerinde hemen gülümseyerek Lydronk'un yanına gitti: "Lydron, böyle durgun durmana dayanmaıyorum. Eskisi gibi neşeli olmanı istiyorum. Hadi artık keyiflensene!"
Lydronk gülümsemeye çalıştı. Safir: "Senin sayende en büyük korkumla yüzleşti. ve gerçekten çok sağolasın. Senin gibi bir dostum olduğu için çok mutluyum." dedi mutlulukla yüüz parlıyordu.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

"Gördün mü Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrcik' Lour-San? Benim sıkıcı hikayemi anlatmama gerek kalmadı. Senin başlattığın hikaye tamamlandı ve çember kapandı. Unutma evren her zaman bir yolunu bulur ve sonu iyi biten her şey iyidir."
Fujivara memnun memnun gülümsedi bağdaş kurduğu yerden.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor Minnä'nın elini tutarak Elessar'ın yanına gitti.

*Ben Huor Tinehtelë, sanırım bu grubun lideriyim, aslında fazla bir işe de yaramam ya, lider yaptılar beni.Sen nasılsın kardeş?*

dedi, sürekli gülüyor, şakalar yapıyordu, keyfine diyecek yoktu.

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

"Cok tessekkur ederim Huor Bende Elessar Tanistigimiza cok memnun oldum sanirim bu zorlu yolculuk sana sonrada safire bakarak aslinda size cok yaradi anlasilan" diyerek selamina karsilik verdi ve gulumseyerek gruba bakti artik tam bir grup olmanin tam esigindeydiler.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Alacağım şey eğitimimimn kısa kalan devamı ve bir çocuk. Yaşadığımız bölgede Veryer ormanı yakınlarında." dedi ve yeni gelen Huor Safir ve bir bayana baktı. Bir orman elfi olduğu belliydi. Hemen aklına geldi. Huor'un kayıp olan eşiydi bu dişi orman elfi. Eveti evet kesinlikle oydu. Huor'un sarmaş dolaş gelebileceği tek kişi odur. Artık gruba iyice ısınmıştı. "Peşinizden beni getirticektiniz az kalsın. Bu bayanda Minna olmalı. Memnun oldum prensesim. Bende Yüksek Elflerin prensesi Algénia Diome. Kurtulmuş olmanıza çok sevindim prensesim." Önemli kişilerl nasıl konuşacağını unutmamıştı. Tanışacağı bir dişi orman elfi vardı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor gülümseyerek, *Aslına bakılırsa, küçük gnom dostumuz bile bizi kaç defa ölümden kurtardı.Onun yaptığı bir şaka sayesinde yaşıyoruz şu an.*

Gülümsemeye devam etti Huor.Minnä'ya baktı.Sonra bütün grubun önüne geçti.

*Tanıştırayım, eşim Minnä Ikkala, Orman Elf'lerinin PRENSESİ.*

Gülümsemeye devam ederken, Minnä'nın önünde eğilmişti.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Thereon gülümsedi. "Bak Lydronk," dedi o da "üzülmeye değer bir şey yokmuş. Seni böyle görmek beni de çok üzüyor. Noooolur eski haline döön!" dedi sevinçle.
Image
Locked