KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

cüce yeni gelmesine rağmen bu grupta çok fazla olay yaşamıştı.Geleli daha kısa bir zaman olmuştu ama neredeyse başına gelmeyen kalmamıştı.Sonunda sıcak bir şekilde karşılanmıştı.Karşılayanın bir elf olması içnde bir burukluk hissetmesine neden oldu heralde bu iç güdü atalarından yadigar olsa gerekti."Merhaba"dedi cüce elf in gözlerinin içine bakarak.Bu selamlaşmanın arasına biri daha karışmıştı.Onunlada tokalaşıp selamlaştıktan sonra"Ben bir tüccarım uzaklardan geliyorum On kasabasınada gelirim sıksık ama bu gelişimde garip olaylar oldu ve şimdi yanınızdayım ismim Troiderhanja dır.Hepinize selam olsun."dedi.Yeni tanıştıkları kişilerin gözlerinin içine bakıyordu biraz daha tanımak istercesine.Daha sonra usulca kendi köşesine çekildi ve tekrar konuşulanları dinlemeye başladı.
Vİlthas eldarinin kendisine seslendiğini duydu.. Ağır bir şekilde ona döndü, ceplerini karıştırdı, üstünü aradı ama orenin mührünü bulamadı, 'AH salak kafam, ona ihtiyacımız olacağını nereden bilebilirdim..' diye söylendi içinden.. Eldarin'e bakarak "Maalesef yanımda değil, tapınaktaki odamda bırakmıştım mührü..." dedi yavaşça, kısa bir sessizlikten sonra aklına bir fikir geldi.. "Sanırım bir büyü işime yarayabilir.." dedi zihnini kontrol ederken...
Yavaşça cebinden bir şişe mürekkep çıkardı ve sağ işaret parmağını yavaşça içine soktu.. Daha sonra parşömenin altına işaret parmağıyla lord orenin mührünü çizmeye başladı.. Mürekkepin ısındığını hissediyordu.. "On kasaba içinde yaşayan herkesin Lordum ORen'in mührünü görebilmesini istiyorum.." dedi sert bir sesle ve yavaşça sol eliyle on kasabayı gösterdi.. Ardından parmak ucunda toplanan enerjinin parşömen üzerindeki mürekkep lekesini kalıcı yapacak sözlerine başladı..
Sorasis ath mareloth....
RP dışı: (illusory script)
Yavaşça cebinden bir şişe mürekkep çıkardı ve sağ işaret parmağını yavaşça içine soktu.. Daha sonra parşömenin altına işaret parmağıyla lord orenin mührünü çizmeye başladı.. Mürekkepin ısındığını hissediyordu.. "On kasaba içinde yaşayan herkesin Lordum ORen'in mührünü görebilmesini istiyorum.." dedi sert bir sesle ve yavaşça sol eliyle on kasabayı gösterdi.. Ardından parmak ucunda toplanan enerjinin parşömen üzerindeki mürekkep lekesini kalıcı yapacak sözlerine başladı..
Sorasis ath mareloth....
RP dışı: (illusory script)
-
Eldarin
Eldarin öncelikle huzursuzlandı ardından memnuniyetle Vilthas ın büyüsünü tamamlamasını bekledi.
''ah tamam bu da işimi görebilir sözcü'' dedi.parşömenin üzerine italik bir yazıyla şöyle yazdı...
Vilthas Eralinder
Lord Oren in sözcüsü
ardından iblisle konuşan firble yi gördü.göğsünü öne alarak doğruldu.bir çağrıdan bahsetmişti gnom,Eldarin harekete geçmek için sabırsızlanıyordu fakat Firble nin çağrısını beklemek için bir süreliğine durakladı...
bir taraftanda yapacağı büyüyü şekillendiriyordu kafasında...
''ah tamam bu da işimi görebilir sözcü'' dedi.parşömenin üzerine italik bir yazıyla şöyle yazdı...
Vilthas Eralinder
Lord Oren in sözcüsü
ardından iblisle konuşan firble yi gördü.göğsünü öne alarak doğruldu.bir çağrıdan bahsetmişti gnom,Eldarin harekete geçmek için sabırsızlanıyordu fakat Firble nin çağrısını beklemek için bir süreliğine durakladı...
bir taraftanda yapacağı büyüyü şekillendiriyordu kafasında...
Vilthas sözlerini bitirdikten sonra eldarine baktı tepkisini görmek için.. Onun "ah tamam bu da işimi görebilir sözcü" dediğini duydu ve yüzünde hafif bir gülümseme belirdi..
SOnra firble'a dönerek onun on kasabaya yapacağı çağrıyı beklemeye başladı sabırsızlıkla.. On kasabanın görüntüsü muhteşemdi tepeden, 'Yazık, insanların buraları kurarken harcadıkları çabaya... Ama en azından karanlığın onları yutmasını engelledik bu da bir ilerleme...'
SOnra firble'a dönerek onun on kasabaya yapacağı çağrıyı beklemeye başladı sabırsızlıkla.. On kasabanın görüntüsü muhteşemdi tepeden, 'Yazık, insanların buraları kurarken harcadıkları çabaya... Ama en azından karanlığın onları yutmasını engelledik bu da bir ilerleme...'
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Troiderhanja..demek diye düşündü paladin..Aslına bakılırsa uzun zamandır bir cüce görmemişti.Onun için ilginç bir yoldaş olacagı belliydi..Cücenin sözlerini tekrar gözden geçirdi bu sırada..''Tüccarım..Onkasabaya sık sık gelirim..Ve garip olaylar kısmı dikkatini çekenler arasındaydı..''Kasaba cehenneme çekilirken cücede kasabayla beraber çekilmişti besbelli..''Zavallı adam'' diye düşündü Horcoel adama bakarak..Bir tüccar olarak iş yapmak için kasabaya gelmişti..Ancak kendisini cehennem boyutunda bulmuştu..Onun için gerçekten zor olmalıydı..
Sonra etrafına baktı cücenin sessizligi dogrultusunda..Ne diyorlardı..''Kasabalıları uyarmak için bir büyü'' mü..Anca bu kısmını duyabilmişti..Sanırım kasabalıları geçide çagırmalarını saglayacak bir şey üstünde çalısıyorlardı..Eldarinin atı ile ilgili çagrısımlarını duydu bu sırada..Atı ile kasabaları dolasıp insanları yönlendirecekti..
Kendi atı geldi bu sırada aklına...İyiligi ve adaleti yayması amacılıgı ile ona bahşedilen atı..Normal bir savaş atı degildi bu..Kutsal şovalyelere bağşeilen atlardandı..Bu atlar bir paladinin en yakın dostu olurdu beraber gezdikleri süre boyunca...Atın durumunu merak etti paladin bu sırada..Atıyla zihinsel baglantı kurmayı denedi ancak boşunaydı..Bu boyuttan ona ulaşmak mümkün degildi..
Cehennemden çıkınca ilk işi doga tapınagına gidip sadık dostunu aramak olucaktı..
Binegini düşünmeyı bıraktı paladin isteksizce..şu an için önündeki duruma bakmalıydı..
''Kasabalılar bu boyuttan çıkarılmalı ama nasıl dedi'' düşünceli bir şekilde..
Kafasındaki sorunları bir kenara bırakarak grubun ortasına dogru yürümeye başladı yaptıkları planları duymak için...
Sonra etrafına baktı cücenin sessizligi dogrultusunda..Ne diyorlardı..''Kasabalıları uyarmak için bir büyü'' mü..Anca bu kısmını duyabilmişti..Sanırım kasabalıları geçide çagırmalarını saglayacak bir şey üstünde çalısıyorlardı..Eldarinin atı ile ilgili çagrısımlarını duydu bu sırada..Atı ile kasabaları dolasıp insanları yönlendirecekti..
Kendi atı geldi bu sırada aklına...İyiligi ve adaleti yayması amacılıgı ile ona bahşedilen atı..Normal bir savaş atı degildi bu..Kutsal şovalyelere bağşeilen atlardandı..Bu atlar bir paladinin en yakın dostu olurdu beraber gezdikleri süre boyunca...Atın durumunu merak etti paladin bu sırada..Atıyla zihinsel baglantı kurmayı denedi ancak boşunaydı..Bu boyuttan ona ulaşmak mümkün degildi..
Cehennemden çıkınca ilk işi doga tapınagına gidip sadık dostunu aramak olucaktı..
Binegini düşünmeyı bıraktı paladin isteksizce..şu an için önündeki duruma bakmalıydı..
''Kasabalılar bu boyuttan çıkarılmalı ama nasıl dedi'' düşünceli bir şekilde..
Kafasındaki sorunları bir kenara bırakarak grubun ortasına dogru yürümeye başladı yaptıkları planları duymak için...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freyada ozanı beklemeye başladı flüdünü çalması için.Yada Eldarinin atıyla gidip uyarması için.şu an onun için önemli olan,kasabalıların kurtarılmasıydı.O nedenle bir taşa oturmuş bekliyordu.Etrafı süzerken Horcoelle konuşan cüce ilgisini çekmişti.Hafızasını zorladı ama tanıyamadı,bizimle gelmedi bu dedi içinden.Nereden çıktı şimdi.Kalktı,:Chug_Luck wrote:cüce yeni gelmesine rağmen bu grupta çok fazla olay yaşamıştı.Geleli daha kısa bir zaman olmuştu ama neredeyse başına gelmeyen kalmamıştı.Sonunda sıcak bir şekilde karşılanmıştı.Karşılayanın bir elf olması içnde bir burukluk hissetmesine neden oldu heralde bu iç güdü atalarından yadigar olsa gerekti."Merhaba"dedi cüce elf in gözlerinin içine bakarak.Bu selamlaşmanın arasına biri daha karışmıştı.Onunlada tokalaşıp selamlaştıktan sonra"Ben bir tüccarım uzaklardan geliyorum On kasabasınada gelirim sıksık ama bu gelişimde garip olaylar oldu ve şimdi yanınızdayım ismim Troiderhanja dır.Hepinize selam olsun."dedi.Yeni tanıştıkları kişilerin gözlerinin içine bakıyordu biraz daha tanımak istercesine.Daha sonra usulca kendi köşesine çekildi ve tekrar konuşulanları dinlemeye başladı.
-Selamlar,cüce.Sizi aramızda gördüğüme sevindim.Gürültüden duyduğum kadarıyla isminiz Hroiderjanja,a özür dilerim,Troiderhanjaydı.Ama neden burda olduğunuzu duyamadım.Neden demiştiniz?
Jacta alea est.
Chug selam veren yabancıya doğru dikkatini topladı.İsmini yanlış haykırışı pis bir gülüş atmasına engel olamamıştı."Troiderhanja derler bana bir tüccarım sıksık uğrarım buralara ama bu gelişimde hiçte hoş olmayan şeyler yaşadım.Sonra bir anda siz beni kurtardınız ve minnetimi ödemek için yanınızdayım.Memnun oldum."diyerek Freya'ya karşılık verdi.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Mızrağını tekrar arkasındaki sadağına yerleştirdi Freya cüceyle konuşurken.Bir gülümseme yayıldı suratına.:
-Evet Trodier,sana Trodier diyebilirmiyim?Her neyse.şanssızsın küçük cüce,çok şanssız.Sana burda olanları açıklardım ama şu an zamanı değil,acelemiz var.Görevimize yardımcı olursan seviniriz,bizi terkeden zaten bir çok arkadaşımız oldu.*Aklından Zerath ve Keşiş geçer,derin bir nefes alır*Aramıza hoş geldin şimdilik,buradan çıktıktan sonra senle konuşmak isterim,çok sık cüce görmüyorum bu diyarda,dedi.Taşın üstüne oturdu yeniden,eliyle yanındaki taşı işaret etti cüceye.
-Evet Trodier,sana Trodier diyebilirmiyim?Her neyse.şanssızsın küçük cüce,çok şanssız.Sana burda olanları açıklardım ama şu an zamanı değil,acelemiz var.Görevimize yardımcı olursan seviniriz,bizi terkeden zaten bir çok arkadaşımız oldu.*Aklından Zerath ve Keşiş geçer,derin bir nefes alır*Aramıza hoş geldin şimdilik,buradan çıktıktan sonra senle konuşmak isterim,çok sık cüce görmüyorum bu diyarda,dedi.Taşın üstüne oturdu yeniden,eliyle yanındaki taşı işaret etti cüceye.
Jacta alea est.
Gnomun gözlerinin kendi üzerinde olduğunu farketmişti Erethan...büyücüleri anlamayan o bakışların kendisine gnome tarafından yöneltilmesi şaşırtıcıydı...bu zamana kadar hep bilge birisi olduğunu düşünmüştü...'Hımm önyargılar en bilge kşilikte bile olabiliyor demekki' dedi kendi kendine...Gnome kendisinden ne yapmasını bekliyordu acaba...daha sonra şeytanla konuşmaya başladı...diplomasiden anlamasada bu pek iyi bir davranış değildi...sürekli birşeyler istemek özellikle bu durumda....
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Gnom elindeki flüdü dudaklarına götürdü ve çalmaya başladı. Toprağın şarkısını...
Ses çok güçsüz bir fısılt gibi geliyordu yine de çok net bir şekilde ezgi duyulabiliyordu. Dinleyenler sesin sanki flütten değil de zihinlerinden onlara seslendiğini düşündüler.
Gnomun şarkısı o anda başladı.
Soğuyup ısıyan havayı hissettiniz hepiniz
Bakın şimdi de yukarıdaya kan ağlayan gökyüzüne
Anımsayın efsanelerde anlatılan o korkunç ülkeyi
Efsane zannedilen ama varolan cehennemi
İyi bakın etrafınıza ve anlayın nerede olduğunuzu
Kapılmayın umutsuzluğa var bu kabustan çıkış yolu
Göreceksiniz ilerde yukarı uzanan merdivenleri
Ã?ıkış bekliyor sizi bu merdivenlerin ardında
Güneş kadar parlak altın renkli kapıda
Hizmetkarları zamanın ve adaletin orada bekleyecek
Her biriniz çıkana kadar cehennemi terk etmeyecek
Kasabalılar hazırlanıp yola çıkın bir an önce
Daha fazla kalmayın ölümün diyarı olan bu yerde
Yaşamın diyarına uzanan yola koyulun bir an önce
RP dışı: Malhavoc un bu çağrıyı bir gücün yardımı ile tüm onkasabalıların tek tek duymasını sağladığını umuyorum.
Ses çok güçsüz bir fısılt gibi geliyordu yine de çok net bir şekilde ezgi duyulabiliyordu. Dinleyenler sesin sanki flütten değil de zihinlerinden onlara seslendiğini düşündüler.
Gnomun şarkısı o anda başladı.
Soğuyup ısıyan havayı hissettiniz hepiniz
Bakın şimdi de yukarıdaya kan ağlayan gökyüzüne
Anımsayın efsanelerde anlatılan o korkunç ülkeyi
Efsane zannedilen ama varolan cehennemi
İyi bakın etrafınıza ve anlayın nerede olduğunuzu
Kapılmayın umutsuzluğa var bu kabustan çıkış yolu
Göreceksiniz ilerde yukarı uzanan merdivenleri
Ã?ıkış bekliyor sizi bu merdivenlerin ardında
Güneş kadar parlak altın renkli kapıda
Hizmetkarları zamanın ve adaletin orada bekleyecek
Her biriniz çıkana kadar cehennemi terk etmeyecek
Kasabalılar hazırlanıp yola çıkın bir an önce
Daha fazla kalmayın ölümün diyarı olan bu yerde
Yaşamın diyarına uzanan yola koyulun bir an önce
RP dışı: Malhavoc un bu çağrıyı bir gücün yardımı ile tüm onkasabalıların tek tek duymasını sağladığını umuyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Melodi tüm kasaba üzerinde duyuldukça , binalardan meraklı kafalar bir bir uzanmaya etrafı incelemeye başladılar.
yavaş yavaş bütün kasabalılar binalardan çıkmaya ve melodinin geldiği gökyüzüne bakmaya başladılar..
Melodi onları cehennemden çıkışa çağırıyordu. Etraflarına baktılar. evet cehennem böyşe bir yerdi.. melodi onlara merdivenlerden bahsetti ve onlar da çıkmaya başladılar....
Bri bir çıkmaya..bir süre sonra hepsi yukarı gelmiş olacaktı...
yavaş yavaş bütün kasabalılar binalardan çıkmaya ve melodinin geldiği gökyüzüne bakmaya başladılar..
Melodi onları cehennemden çıkışa çağırıyordu. Etraflarına baktılar. evet cehennem böyşe bir yerdi.. melodi onlara merdivenlerden bahsetti ve onlar da çıkmaya başladılar....
Bri bir çıkmaya..bir süre sonra hepsi yukarı gelmiş olacaktı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Logan
- Kullanıcı

logan ezgiyi duydu çok hoşuna gittmişti özler basıt ama carıcı gelmişti logana logan etrafına baktı ileri dogru baktı sürekli ileri dğru bakıyordu birilerini görmek için...
tepenin en uç noktasına cıkmış 10 kasabanın oldugu yere dogre bakıyordu
içinde artık bir seviç vardı bu kadar kişi kurtulacaktı ozana sölediklerini düşündü biraz sert çıkıştını ve siniri yüzünde birilerini kırdınını anlanladı ''özür dilerim ozan '' dedi içinden logan etrafına dikatlice yine baktı artık mutluydu logan yaşamını geri almıştı.artık buna sevine bilirdi...
''lord oren bana hayatımı verdiğin için size minetarım size layık bir şovalye olacama emin olabilirsiniz efendim''
tepenin en uç noktasına cıkmış 10 kasabanın oldugu yere dogre bakıyordu
içinde artık bir seviç vardı bu kadar kişi kurtulacaktı ozana sölediklerini düşündü biraz sert çıkıştını ve siniri yüzünde birilerini kırdınını anlanladı ''özür dilerim ozan '' dedi içinden logan etrafına dikatlice yine baktı artık mutluydu logan yaşamını geri almıştı.artık buna sevine bilirdi...
''lord oren bana hayatımı verdiğin için size minetarım size layık bir şovalye olacama emin olabilirsiniz efendim''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Eldarin
Eldarin harikulade ezgiyi duydu .bir süre kendinden geçti.insanlar yapılan çağrıyı duymuş gibi görünüyordu.uzaklardan evlerini işlerini bırakıp kızıl merdivenlere yöneldiklerini gördü Eldarin.
''ahhh.yurtlarını,doğdukları toprakları bırakmak onlar için çok zor olurdu eğer büyünün eşsiz fısıltısına kapılmasalardı.
evet Vilthas ,Oren in sözcüsü gitmemie gerek kalmadı lakin kapılardan geçen ilk bizler olmalıyız.seni bilemiyorum fakat iblisler de en az ifritler kadar kurnazdırlar ve bizi yeni bir oyuna getirmeleri an meselesi derim ben.bu yüzden önce bizler geçmeliyiz ki karşılaşılabilecek herhangi bir durumda onlara bir zarar gelmesin.''
Vilthas Eldarin e dönmüştü bu sırada Eldarin yerden birkaç avuç toprak aldı belindeki keselere yerleştirdi.gidcekleri yerin neresi olduğunu bilmiyorlardı ve gücünü aldığı bu topraklara ihanet etmek ona zorlama birşeymiş gibi geliyordu.
kesesinin ipini sıkıca bağladı beline astı.ardından merdivenlere doğru ağır adımlarla yol aldı.
''başka bir dünya olacaktır elbet'' dedi,sesi soluk çıkıyordu...
''düşleri gerçeğe dönüştürmenin mümkün olduğu...''
''ahhh.yurtlarını,doğdukları toprakları bırakmak onlar için çok zor olurdu eğer büyünün eşsiz fısıltısına kapılmasalardı.
evet Vilthas ,Oren in sözcüsü gitmemie gerek kalmadı lakin kapılardan geçen ilk bizler olmalıyız.seni bilemiyorum fakat iblisler de en az ifritler kadar kurnazdırlar ve bizi yeni bir oyuna getirmeleri an meselesi derim ben.bu yüzden önce bizler geçmeliyiz ki karşılaşılabilecek herhangi bir durumda onlara bir zarar gelmesin.''
Vilthas Eldarin e dönmüştü bu sırada Eldarin yerden birkaç avuç toprak aldı belindeki keselere yerleştirdi.gidcekleri yerin neresi olduğunu bilmiyorlardı ve gücünü aldığı bu topraklara ihanet etmek ona zorlama birşeymiş gibi geliyordu.
kesesinin ipini sıkıca bağladı beline astı.ardından merdivenlere doğru ağır adımlarla yol aldı.
''başka bir dünya olacaktır elbet'' dedi,sesi soluk çıkıyordu...
''düşleri gerçeğe dönüştürmenin mümkün olduğu...''
Gnom basamaklara yaklasanlari gorunce gulumsedi. Ise yaramisti. Ona imkansiz gibi gelmisti ama ise yaramisti iste... Lord Orenin ilk rahibi sozunu tutmustu. Cevresindekilerin sozlerini duymuyordu bile. Sadece o an onkasabalilari kurtarmis olmanin mutlulugunu yasiyordu... Insanlari bekleyecekti. Sarkida soz verdigi gibi onkasabadaki her insan gnom elf cuce bucukluk hatta ork un burayi terk ettigini gorene kadar bekleyecekti. Ondan sonra ise yeni zorluklar yasanacakti. Gnom bu kadar insanin evleri olmadan barinacak yer ve yiyecek sorununu nasil asacagini dusundu. Birilerinin bu insanlara yardim etmesi gerekiyordu. Dragonfire tapinagi haberi alirsa yardimi esirgemezdi. Oren tapinaginin da destek verecegi umulabilirdi. Buyucu konseyinin de bu insanlarin caresizligine goz yummayacagini umdu gnom .. En azindan buyunun mucizesine bu kadar yakin yasayanlarin arasindan isiga ve onun dogasina yaklasanlarin oldugunu umdu.
Gnom onunla birlikte bekleyenlere dondu boylece.... Sanirim bu insanlar toplanana kadar gecen zamani degerlendirmeliyiz. Bir kismimiz burada beklemeli. Bu insanlara bu konuda soz verdik. Ama digerlerimiz Zamanin lordunun ve Adaletin Efendisinin tapinaklarina gitmeli ve bu insanlarin yiyecek ve barinma sorunlari konusunda buralarin yardimini istemeli.
Buyuculere donup ekledi. Aslinda buyucu konseyinin de bu konuda bize yardimci olacagini ummustum diye ekledi. Eger siz de yardim ederseniz o zaman sanirim uc kisi gerekecek. Digerlerini bilmiyorum ama Zamanin Lordunun tapinagina gidecek kisi konusunda cagriyi yapan ben oldugum icin sanirim benim kalmam gerekir. Freya da gidemez bilmeceyi o bildi. Onun cikmasi kapinin kapanmasina neden olabilir. Sanirim baska birisinin gitmesi gerekiyor. Arkalarda duran cuceyi fark etti. Belki bayim siz gitmek isteyebilirsiniz. Eger kabul ederseniz size Dragonfire madalyonumu veririm. Ve bu madalyonun benim size verdigimin anlasilmasini saglarim. Son bir sey eger gitmeye karar verirseniz siz ve eger kabul ederlerse diger muttefiklerimize gidecek olan kisiler icin zamani sizlerin icin yavaslatan bir buyu yapabilirim. Boylece daha kisa surede tapinaklara ve konseye ulasabilirsiniz. Buyuyu yapabilecegimden emin degilim ama denerim. Eger basarirsam sanirim size epey yardimi dokunur. Basaramazsam o zaman belki buyucu dostlarimiz bir seyler dusunurler yolculugu hizlandirmak icin.
Gnom onunla birlikte bekleyenlere dondu boylece.... Sanirim bu insanlar toplanana kadar gecen zamani degerlendirmeliyiz. Bir kismimiz burada beklemeli. Bu insanlara bu konuda soz verdik. Ama digerlerimiz Zamanin lordunun ve Adaletin Efendisinin tapinaklarina gitmeli ve bu insanlarin yiyecek ve barinma sorunlari konusunda buralarin yardimini istemeli.
Buyuculere donup ekledi. Aslinda buyucu konseyinin de bu konuda bize yardimci olacagini ummustum diye ekledi. Eger siz de yardim ederseniz o zaman sanirim uc kisi gerekecek. Digerlerini bilmiyorum ama Zamanin Lordunun tapinagina gidecek kisi konusunda cagriyi yapan ben oldugum icin sanirim benim kalmam gerekir. Freya da gidemez bilmeceyi o bildi. Onun cikmasi kapinin kapanmasina neden olabilir. Sanirim baska birisinin gitmesi gerekiyor. Arkalarda duran cuceyi fark etti. Belki bayim siz gitmek isteyebilirsiniz. Eger kabul ederseniz size Dragonfire madalyonumu veririm. Ve bu madalyonun benim size verdigimin anlasilmasini saglarim. Son bir sey eger gitmeye karar verirseniz siz ve eger kabul ederlerse diger muttefiklerimize gidecek olan kisiler icin zamani sizlerin icin yavaslatan bir buyu yapabilirim. Boylece daha kisa surede tapinaklara ve konseye ulasabilirsiniz. Buyuyu yapabilecegimden emin degilim ama denerim. Eger basarirsam sanirim size epey yardimi dokunur. Basaramazsam o zaman belki buyucu dostlarimiz bir seyler dusunurler yolculugu hizlandirmak icin.
HARBE GİDEN