KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
cüce friblenin ona doğru dönüpte sunduğu teklifi çok iyi duymuştu.Sanki duymamışcasına düşünüyordu donup kalmıştı.O sadece bir tüccardı kasabaya gelimşti ve çok şeyle karşılaşmıştı üstüne üstlük şimdide böyle bir teklif gelmişti.Ne yapması gerekiyordu.Zaten çok şey gördüğü için gitmektende çekiniyordu.Burada kalmanın daha iyi olacağını düşünüyordu.Ã?nünde duran fribleye baktı oda şaşkındı cücenin böyle tepkisiz kalışına cüce sonunda birşeyler söylemeye karar verdi."Ben bu görevi kaldırabileceğimi sanmıyorum.Sanırım bu konuda tarafsız olacağım.Beni sakın yanlış anlamayın kendimde oraya gidecek gücü bulamıyorum."Cüce konuştu ve tekrar arkalardaki köşesine çekildi.Grup önündeydi herkez ona sırtını dönmüştü sanki onlardan kopmuş gibiydi.
Neye karsi tarafsiz kalacaksiniz bayim ? ? ? Onkasaba insanlarinin acliktan veya soguktan dolayi olmelerine mi ? ? ? Sizden Zamanin lorda inanin veya onun tarafina gecin demiyorum. Sadece tapinaga gidin ve oradan kasaba icin yardim talebimizi iletin diyorum. Yine de bayim karar sizin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cüce çökmüş bir haldeydi.Karşısında frible ın konuşması başının içinde uğulduyordu adeta.Etraf blurlaşmıştı kendini hiç bu kadar kötü hissetmemişti.Kendini toparlamalıydı bir gayretle silkindi şimdi daha iyi hissediyordu."Benim kararlarımı sorgulayamazsın.Ben burda kalıp kurtarabileceğimi kurtarıp tekrar yoluma devam edeceğim.Zaten çok zaman kaybettim.Yaşadıklarım bana fazlasıyla yeter."dedi ve tekrar sukünet içinde beklemeye başladı.
Karalarını sorgulamıyorum. Ã?yle ise burada kal kurtarabildiğini kurtar ve yoluna git. Gnom diğerlerine bakar .. Herkesin kararı bu yönde mi? Oraya diyara giden kapıyı geçtiğimizde bu insanları kaderleri ile başbaşa mı bırakacaksınız ? ? ?
HARBE GİDEN
-
Logan
- Kullanıcı

logan tepden aşaa bakınca gelenleri gördü sevindi logan ardından '' ozan başardın ozan tebrikler '' dedi ardında cüce ile ozanın konuşmasını duydu '' burda en son ben cıkarım her kezin cıktıggında emin olduktan sonra cıkarım ben siz gidin'' logan viltasla , paladine döndü ''dostlarım saolun sizde cıkın artık tapıank yeterince boş kaldı zaten yeni gelen inanlarımızı karşılayın ''bir elini viltasın bir elin paladini omzına koydu ''hadi cıkın bu cehenlemden artık '' loganın sese tonunda biraz emir olsada onlara dost olarak sölemişti onalrı kırmıyacanı biliyorudu onlarda zaten loganını kırmazlardı yani logan öle düşünüyordu sonra ozana döndü ''saol ozan ''elini uzatı ozana '' yardımalrın için saol her şey için sonra döndü ve özür dilerim biraz önce sert cıkışmıştım sana kusura bakma ama insanlar için cok endişelenmiştim teşekür ederim '' giden baş büyücüye döndü ''saol un başbüyücüm yardımlarınız için ''diyerine döndü '' sizde efendim saol o tepede toplan her keze tek tek teşekür edip elini sıktı artık cıkma zamanlarının geldini söledi tepden tekrar baktıgında bir kadının geldini gördü merdivenleri işarey etti kadına kadın agır agır merdivenleri cıkmaya başlamıştı bile ve arkasında daj binlerce insan gelcekti evlerinde ayrılmaları zor olacaktı belki ama daha güçlü bir 10 kasaba kuracaklardı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Taşın üstünde otururken etrafına bir bakındı Freya..Buraya nasıl geldiğini hatırladı,Erethan,Eldarin,Firble,Logan,Horcoel,Zerath,Keşiş ve en son gelen Troider'i düşündü.Hepsi Lord Oren tarafından çağırılmıştı.On kasabaya gidişleri,Firblenin büyüsü,ordaki maceraları kendisinin hastalanması aklından geçti.Paladinler onu iyileştirdikten sonra daha önce hiç gelmediği ve daha sonrada gelmek istemediği Orenin cehennemini görüşü.Soğuk,kasabalıları kurtarma gerekliliği,gruptaki atışmalar.Sonra iblise gitmeleri ve bilmeceyi bilmesi cehennemin yaşanabilir hale gelmesi.Ve şimdi teker teker cehennemden kasabalıları çıkartıyorlardı.Görevleri karanlık lord,Yeminerden on kasabayı korumaktı ve birazda olsa yere getirmiştiler görevlerini.Artık on kasaba yoktu yeniden kurulması gerekiyordu,sonuçta insanları kurtarmışlardı.Kasaba yeniden kurulurdu ama insanlar kurtulamayabilirdi.Gözlerini kapadı...Derin bir nefes aldı,"Sanırım artık sona yaklaşıyoruz" dedi..Ayağa kalkıp silkindi.Loganla el sıkıştıktan sonra konuşmaya başladı:
-Arkadaşlar.Sonunda sona yaklaştık.Sanırım en zor bölümünü hallettik görevimizin.şimdi insanları buradan tahliye ettikten sonra ne yapacağımızı düşünmeliyiz.Kimler gidiyor?Kimler kalıyor?Buna karar vermeliyiz.Ben hepimizin kasabayı yeniden kurmaya yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizler?
-Arkadaşlar.Sonunda sona yaklaştık.Sanırım en zor bölümünü hallettik görevimizin.şimdi insanları buradan tahliye ettikten sonra ne yapacağımızı düşünmeliyiz.Kimler gidiyor?Kimler kalıyor?Buna karar vermeliyiz.Ben hepimizin kasabayı yeniden kurmaya yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.Sizler?
Jacta alea est.
Vilthas gruptaki herkese son kez baktı, daha görevleri bitmemişti, on kasabayı yeniden kuracaklardı... KAfasını eldarine döndürdü ve yavaşça konuşmaya başladı..
"Peki eldarin, ikimiz yanyana çıkalım birlikte... Ne olacağını bilemeyiz haklısın... İblis ne kadar Lordumun bir inananı olsa da ne yapacakları hiç belli olmaz..." dedi iblise göz atarak...
Sonra ağır adımlarla kapıya doğru yürümeye başladı, geriye baktı, cehenneme son bir bakış attı, bir daha asla gelmek istemeyeceği yere son bir göz gezdirdi.. On kasabadan insanlar merdivenin tepesine şimdiden yaklaşmıştı..
Kapının önünde durdu ve eldarinin yanına gelmesini beklemeye başladı..
"Peki eldarin, ikimiz yanyana çıkalım birlikte... Ne olacağını bilemeyiz haklısın... İblis ne kadar Lordumun bir inananı olsa da ne yapacakları hiç belli olmaz..." dedi iblise göz atarak...
Sonra ağır adımlarla kapıya doğru yürümeye başladı, geriye baktı, cehenneme son bir bakış attı, bir daha asla gelmek istemeyeceği yere son bir göz gezdirdi.. On kasabadan insanlar merdivenin tepesine şimdiden yaklaşmıştı..
Kapının önünde durdu ve eldarinin yanına gelmesini beklemeye başladı..
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel hayranlıkla ozanın büyülü melodisini dinledi..Ne kadar harika diye düşündü..Büyülü ezgi onkasabalıları çıkısa çagırıyordu..Birden yaşam enerjisi hisseti etrafında..Etrafında undead görmekten artık negatif enerji düzlemine alışmış olan vücudu bu ani canlılık karsısında irkildi..Yüzünde önce garip bir mutluluk tebessümü olusmaya başladı..Gittikçe agzı daha fazla açılarak gülümsemeye başladı..Ozan başarmıştı..Gelen kasabalılardı.. Kosarak merdivenin agzına dogru ilerledi ve aşagıdan gelen kalabalıgı gördü..Mutluluk kahkahası atmaya başladı ve kızıl gökyüzüne baktı Lord Oren i orada görürcesine..''Başardık Lordum dedi gülerek..Başardııııık..''Bize yol gösterdiginiz için çok teşekkür ederim dedi paladin''..Hiçbirşey onu bu kadar mutlu edemezdi..Kasabalılar kurtulmustu..''Kurtuldular'' dedi..Artık gülmüyordu.Kasabalılar kurtulmustu ancak kasaba kurtulmayacaktı..Önemli olan gerçi kasabalılardı diye kendisine hatırlattı.Aklına kasabalıların olası hatıraları geldi kasabada geçen..Onkasaba..Evsanelere konu olan kasaba..Artık var olmayan kasaba..şovalye artık kesinlikle gülmüyordu..Hatıra ve anılarıda bir kenara bırakmıstı sovalye..Ya açlık..Susuzluk..Bu kadar insan nerede kalacaktı..''Lord Oren bize yol gösterecektir dedi şovalye kendi kendine..Kasabalıların yardıma ihtiyacı olacaktı..Yaşayacak yeni bir yere..''Yeniden inşa edecegiz'' dedi paladin tekrardan gülümseyerek..Bu düşünce içini bir umutla doldurmustu..''Daha büyük ve güzel olacak..''
Firblenin konusmasını duydu bu sırada..İnsanlar artık merdivenlerden çıkmaya başlamıslardı bile..Merdivenin başından çekildi ve grubun ortasına dogru ilerledi..Bilge ozan Kasabalılara yardım bulmak için birkaç kişinin cehennem boyutundan çıkıp tapınaklara gidilmesi gerektigini söylüyordu..Sonra da dönüp cüceye zamanın tapınagına gitmesini söylediginde cücenin tepkisi sert olmustu..Horcoel bu tepkiye şaşırmamıstı gerçi..Kendisini cehennemin ortasında kafası karısık bir halde bulan bir tüccardan istenebilecek bir şey degildi sanırım..Adaletin tapınagına gitmeye gelince..
Horcoel acıkca buraya gidebilecek sadece üç kişi oldugunu biliyordu..''Ben Vilthas ve tapınak sovalyesi Logan''diye düşündü..Aralarından birisi belki ikisi belkide üçü birden seçilecekti..Horcoel ilk basta yardıma gönüllü olsada aklına kasabalılar arasında hastalanmıs(Rp dışı:veba degil Normal hasta yada sakatlık fln yada cehennemde soguk yüzünden hastalananlar fln...) insanlarla birilerinin ilgilenmesi gerektigini hatırladı..Kararsızdı..Gitsemi daha çok yardım edebilirdi..Yoksa kalsamı..Ã?nce sözcü Vilthas a dogru döndü..Beli Lordundan bir mesaj iletebilirdi ona..Vilthasın başbüyücüye bir şeyler söyledigini işitti..''Kalmam gerekiyor..''diye düşündü Horcoel.. ''Kasabalıların güvenliginden emin olmadan gidemem...''Vilthas a yöneltecegi sorudan vazgeçti ve etrafındakileri süzerek olacakları beklemeye başladı..
Firblenin konusmasını duydu bu sırada..İnsanlar artık merdivenlerden çıkmaya başlamıslardı bile..Merdivenin başından çekildi ve grubun ortasına dogru ilerledi..Bilge ozan Kasabalılara yardım bulmak için birkaç kişinin cehennem boyutundan çıkıp tapınaklara gidilmesi gerektigini söylüyordu..Sonra da dönüp cüceye zamanın tapınagına gitmesini söylediginde cücenin tepkisi sert olmustu..Horcoel bu tepkiye şaşırmamıstı gerçi..Kendisini cehennemin ortasında kafası karısık bir halde bulan bir tüccardan istenebilecek bir şey degildi sanırım..Adaletin tapınagına gitmeye gelince..
Horcoel acıkca buraya gidebilecek sadece üç kişi oldugunu biliyordu..''Ben Vilthas ve tapınak sovalyesi Logan''diye düşündü..Aralarından birisi belki ikisi belkide üçü birden seçilecekti..Horcoel ilk basta yardıma gönüllü olsada aklına kasabalılar arasında hastalanmıs(Rp dışı:veba degil Normal hasta yada sakatlık fln yada cehennemde soguk yüzünden hastalananlar fln...) insanlarla birilerinin ilgilenmesi gerektigini hatırladı..Kararsızdı..Gitsemi daha çok yardım edebilirdi..Yoksa kalsamı..Ã?nce sözcü Vilthas a dogru döndü..Beli Lordundan bir mesaj iletebilirdi ona..Vilthasın başbüyücüye bir şeyler söyledigini işitti..''Kalmam gerekiyor..''diye düşündü Horcoel.. ''Kasabalıların güvenliginden emin olmadan gidemem...''Vilthas a yöneltecegi sorudan vazgeçti ve etrafındakileri süzerek olacakları beklemeye başladı..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Logan Orenin tapınak şovalyesi sanırım her şeyden önce benim de kalmam gerekiyor. Ã?ağrıyı yapan ozanın burada olması insanlara güven verecektir diye düşünüyorum. Freya nın gitmesi de ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer Orenin ilk rahibini tanıyorsan belki bilmeceyi bilenin çıkması ile kapıların kapanıp kapanmadığı konusunda bir fikrin vardır. Her durumda sanırım Zamanın lordunun tapınağına da haber vermek gerekecek. Kasabalıların alabildikleri kadar yardıma ihtiyaçları olacak. Kasabaları yeniden kurmadan gecelerini geçirmelerini ve doymalarını sağlamak gerek.
Logan ve ben sanırım kalmalıyız. Eğer Oren Dragonfire tapınakları ile büyücü konseyine gitmek için gönüllü olanlar varsa söylesinler. Bu arada Freya eğer cevabı senin vermiş olman bizi sınırlamıyorsa sanırım senin tapınağa gitmen daha doğru olacak dostum ...
Logan ve ben sanırım kalmalıyız. Eğer Oren Dragonfire tapınakları ile büyücü konseyine gitmek için gönüllü olanlar varsa söylesinler. Bu arada Freya eğer cevabı senin vermiş olman bizi sınırlamıyorsa sanırım senin tapınağa gitmen daha doğru olacak dostum ...
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya durdu.Tekrar düşündü.Firblenin sorusuna cevap verdi öncelikle:
-Ozan,en son gördüğümde tapınağımızda fazla birileri yoktu.Gitmem gerektiğini sanmıyorum.
Sonra geçen insanlara baktı."Bitti" dedi içinden.Sonra sesli konuşmaya başladı;
-Sanırsam bitti görevimiz arkadaşlarım.şimdi kasabalıları yerleştirmek kaldı.Görevimizi yaptık sanırım,Yeminerin tehlikesinden kurtardık On Kasabayı.Artık huzur içinde uyuyabileceklerini düşünüyorum.Lordlarımızın kanatları altında.Yerleştirme görevini yapmalımıyız bilmiyorum,ama eğer Lord Orenden bir komut gelirse yada,grup içinden bir karar çıkarsa seve seve yardım ederim.
Freya tekrar mızrağını çıkarttı sadağından.Tekrar düşündü.Kullanmaya hiç gerek kalmamıştı bu görevde sadık dostunu.Elinde tuttu mızrağı,sonra sıkıca kavradı.Sadağına geri yerleştirdi..
-Ozan,en son gördüğümde tapınağımızda fazla birileri yoktu.Gitmem gerektiğini sanmıyorum.
Sonra geçen insanlara baktı."Bitti" dedi içinden.Sonra sesli konuşmaya başladı;
-Sanırsam bitti görevimiz arkadaşlarım.şimdi kasabalıları yerleştirmek kaldı.Görevimizi yaptık sanırım,Yeminerin tehlikesinden kurtardık On Kasabayı.Artık huzur içinde uyuyabileceklerini düşünüyorum.Lordlarımızın kanatları altında.Yerleştirme görevini yapmalımıyız bilmiyorum,ama eğer Lord Orenden bir komut gelirse yada,grup içinden bir karar çıkarsa seve seve yardım ederim.
Freya tekrar mızrağını çıkarttı sadağından.Tekrar düşündü.Kullanmaya hiç gerek kalmamıştı bu görevde sadık dostunu.Elinde tuttu mızrağı,sonra sıkıca kavradı.Sadağına geri yerleştirdi..
Jacta alea est.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

logan ertafına bakıyordu insalar elerini sıkıp teşekür ediyorudu etraf kalbalıktı....
paladine baktı göz göze geldi '' tapınağa gitmelisin son 3 kişi kalcak burda freay ben ve ozan dedi'' elfe baktı ''hadi dostlarım siz gidn ben geliyorum yukarda düzeni sağlayın '' logan yüzünda mutluk vardı bu cehenlemde cıkmak cok istesede son cıkanlardan olcaktı logan büyük bir sesle '' zafer oren senin sayende zafer teşekürler tanrım ''
yavaş yavaş gelenler azalmaya başlıyordu...
logan gurulu ve sevinçliydi bu lordunu ona verdigi ilk görevdi kısmende olsa başarmıştı hastalık yenilmiş hayatına kavuşmanın haklı grurunu yaşıyordu...
paladine baktı göz göze geldi '' tapınağa gitmelisin son 3 kişi kalcak burda freay ben ve ozan dedi'' elfe baktı ''hadi dostlarım siz gidn ben geliyorum yukarda düzeni sağlayın '' logan yüzünda mutluk vardı bu cehenlemde cıkmak cok istesede son cıkanlardan olcaktı logan büyük bir sesle '' zafer oren senin sayende zafer teşekürler tanrım ''
yavaş yavaş gelenler azalmaya başlıyordu...
logan gurulu ve sevinçliydi bu lordunu ona verdigi ilk görevdi kısmende olsa başarmıştı hastalık yenilmiş hayatına kavuşmanın haklı grurunu yaşıyordu...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
En son oraya beraber gitmiştik Freya... Ve orada birileri vardı. Sonuçta oraya sadece bir mesaj ulaştıracaksın. Bu kadarını yapabileceğini sanıyorum. Mesaj ulaştıktan sonra orada kalmak zorunda da değilsin. Kasabaların yeniden kurulmasına gelince bu konuda benim Orenin onayına ihtiyacım yok. Bu kadar insanı açıkta mı bırakacağız eğer böyle yaparsak o zaman onları hastalıktan kurtarmamızın ne anlamı kalacak. Hayır sanırım ben kasabalar yeniden kurulana kadar görevimi bitmiş saymayacağım.
Horcel Oren paladini sanırım birimizin dışarı çıkıp oradaki insanlara göz kulak olması gerekiyor. Cehennem kadar olmasa da orası da çok güvenli bir yer değil. Biz gelecek bir kaç kişi daha olması ihtimaline karşın bir süre daha bekleyeceğiz. O arada sen de insanlara göz kulak olmaya çalışırsan çok iyi olur. Viltas Eldarin ve Erethan eğer kasabanın yeniden kurulabilmesi için yardım istemeye gidebilirseniz çok iyi olur. Eğer oraya gitmeye karar veren olursa Dragonfire madalyonumu tapınaktaki dostlarıma mesajın iletilebilmesi için verebilirim.
RP DIşI: Oren sanırım çatlak kazandaki dostlarımızda kasabadan çıkacaklar onların çıkışını bekleyip cehennemi öyle terk etmek daha doğru gibi...
Horcel Oren paladini sanırım birimizin dışarı çıkıp oradaki insanlara göz kulak olması gerekiyor. Cehennem kadar olmasa da orası da çok güvenli bir yer değil. Biz gelecek bir kaç kişi daha olması ihtimaline karşın bir süre daha bekleyeceğiz. O arada sen de insanlara göz kulak olmaya çalışırsan çok iyi olur. Viltas Eldarin ve Erethan eğer kasabanın yeniden kurulabilmesi için yardım istemeye gidebilirseniz çok iyi olur. Eğer oraya gitmeye karar veren olursa Dragonfire madalyonumu tapınaktaki dostlarıma mesajın iletilebilmesi için verebilirim.
RP DIşI: Oren sanırım çatlak kazandaki dostlarımızda kasabadan çıkacaklar onların çıkışını bekleyip cehennemi öyle terk etmek daha doğru gibi...
HARBE GİDEN
"Hımm elimden birşey gelirse yapmaya çalışırım elbette...ama kasabalıların bina yapımı konusunda benden daha usta olacakları kesin...neyse burdan çıkalımda bir yolunu buluruz elbette..."...dedi ve son çıkan kasabalının ardından kapıya doğru ilerlemeye başladı...
"hem buradaki dwarf dostumuzda bence bu konuda birşeyler yapabilir...yapılar konusunda hepimizden çok şey bilme ihtimallşi var...ayrıca müşterileri memnun etmek isteyeceğinden eminim..." dedi ardından...konuşurken ilerlemesini kesmemişti...sonra arkasını döndü,yüzünde hafif bir tebessüm vardı..."iyi işti ozan dostum elindeki flütte büyünün özü var onu iliklerime kadar hissedebiliyorum...dışarıda görüşürüz..."ve ardından işlemeli kapılardan geçmek üzere son metreleride aştı...kapının yanında bekleyen Vilthas'a şöyle bir baktı...ve geçitten içeri yöneldi
"hem buradaki dwarf dostumuzda bence bu konuda birşeyler yapabilir...yapılar konusunda hepimizden çok şey bilme ihtimallşi var...ayrıca müşterileri memnun etmek isteyeceğinden eminim..." dedi ardından...konuşurken ilerlemesini kesmemişti...sonra arkasını döndü,yüzünde hafif bir tebessüm vardı..."iyi işti ozan dostum elindeki flütte büyünün özü var onu iliklerime kadar hissedebiliyorum...dışarıda görüşürüz..."ve ardından işlemeli kapılardan geçmek üzere son metreleride aştı...kapının yanında bekleyen Vilthas'a şöyle bir baktı...ve geçitten içeri yöneldi
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker