Kim ne derse desin ben Lord Sothderim
-
soth
- Kullanıcı

Unutmamamız lazım ki Strahd dark power tareafından gözetiliyor...buda onun en büyük avantajı..ama aStrahd ın zekası gercektende takdire şahayen....zaten bu sebeplede her defasında bi şekilde yırtıyor.....ama unutmamak lazım ki vistanilerinde dediiği gibi ;Strahd akıllıca davran bu diyarlara senin kadar hatta senden daha güçlü varlıklar geliyor.....ee..yani böle bi adamıda yok etmek biraz zor...hem önceden her şeyden haberi olacak.......hem zekasıyla herşeyden yırtacak....hem dark powerlar gözetecek..bide bide her ravelofta ilk gelen onun yanına bi uramadan geçmicek..valla ne deyim bunlar bende olcak...deil Strahd allhı gelse döverim.... 
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Zaten çok büyük bir komutan olmasının da nedeni zekasıydı sanırım Strahd'ın. Yeterince açıklanmamış olsada kafası entrika ve kandırmacalara olağanüstü iyi çalışan bir adamdı bir de fareleri hatta Vistanileri bile kendine ajan yapınca uçan kuştan haberi olmaya başladı.
Özellikle kör sağır ve dilsiz medyuma yaptırdığı kehanetlerde bulundurma işini mükemmel buldum
bir de fare adama yaptığı işkenceyi tek kelimeyle "mükemmel" anlatmışlar. Bunun ötesi yok...
Strahd derim başka bişi demem çünkü Lord Soth'un kibiri ve kendine olan aşırı fazla özgüveni onu güçsüz yapıyor...
Özellikle kör sağır ve dilsiz medyuma yaptırdığı kehanetlerde bulundurma işini mükemmel buldum
bir de fare adama yaptığı işkenceyi tek kelimeyle "mükemmel" anlatmışlar. Bunun ötesi yok...
Strahd derim başka bişi demem çünkü Lord Soth'un kibiri ve kendine olan aşırı fazla özgüveni onu güçsüz yapıyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Tarasque
- Kullanıcı

-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
soth
- Kullanıcı

-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Haklısın ama bazı sözler vardır asla yerine getirilemez... Lord Soth yeniden Ravenloft'a bir yolculuk yapmayı mı umuyor ya da planlıyordu acaba? Yoksa kendisini Krynn'den alan sislerin Strahd'ı da Krynn'e getirmesini mi? Kim bilebilirki...
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Bu biraz lanet oldu sanki 
ama canın saolsun Soth'dan da aşağısını beklemezdim atasözü olarak değil mi
Strahd teleport contengency ile Dargaard Kalesine ışınlanırsa ne gülerim haaaa. şööle Soth tahtta otururken çıkıverse ortaya hahahaha!
Yo daha ileriki kitaplarda Raistlin hic bir seyi kontrol edemiyor yalnizca delirmis defil bir evsiz dilenci oalrak sokaklarda surunup oluyor...
Bir efsane icin bu kadar guclu bir buyucu icin belki de en kotu son...
ama canın saolsun Soth'dan da aşağısını beklemezdim atasözü olarak değil mi
Strahd teleport contengency ile Dargaard Kalesine ışınlanırsa ne gülerim haaaa. şööle Soth tahtta otururken çıkıverse ortaya hahahaha!
Yo daha ileriki kitaplarda Raistlin hic bir seyi kontrol edemiyor yalnizca delirmis defil bir evsiz dilenci oalrak sokaklarda surunup oluyor...
Bir efsane icin bu kadar guclu bir buyucu icin belki de en kotu son...
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Bu Raistlin için tek kurtuluş yoluydu Takhisis'in gazabından...
Zaten demek istediğim de buydu Strahd yaralı ve güçsüz bir konumdayken teleportta hata olursa ve Dargaard'a düşerse (hani olmaz ya) artık Lord Soth neler yapar ona düşünmek bile istemiyorum.
Ama Lord Soth yine nefretine yenilip acısız basit bir son da hazırlayabilir Strahd'a. Sonuçta gaddar bir adam ama Strahd'la kıyaslayamıyorum...
Zaten demek istediğim de buydu Strahd yaralı ve güçsüz bir konumdayken teleportta hata olursa ve Dargaard'a düşerse (hani olmaz ya) artık Lord Soth neler yapar ona düşünmek bile istemiyorum.
Ama Lord Soth yine nefretine yenilip acısız basit bir son da hazırlayabilir Strahd'a. Sonuçta gaddar bir adam ama Strahd'la kıyaslayamıyorum...
-
soth
- Kullanıcı

-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Strahd'ın undead olduğu için Soth'un aurasına immunity'si var değil mi?
Yani Vampirler hiç bir mind affecting büyüden etkilenmezler ve sanırım soğuğa da immunittyleri vardı... Bir bakmam lazım...
Soth sinirlerine hakim olamayan bir adam, bence öfkesine yenilip Strafhd'ı hemen öldürmesi daha muhtemel ama böyle bir "damnation" yapabilcekse yazarlarımız kesinlikle bunu daha trajedik bir vahşete dönüştürüler bence
Yani Vampirler hiç bir mind affecting büyüden etkilenmezler ve sanırım soğuğa da immunittyleri vardı... Bir bakmam lazım...
Soth sinirlerine hakim olamayan bir adam, bence öfkesine yenilip Strafhd'ı hemen öldürmesi daha muhtemel ama böyle bir "damnation" yapabilcekse yazarlarımız kesinlikle bunu daha trajedik bir vahşete dönüştürüler bence
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı