Gölgedeniz Tapınağı
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

Lord Quel-Shin ,Lord Oren ve Lord Dragonfire'ın ziyaretlerinden en başından beri haberdardır.Onların bu ayine ktılmış olmaları Lord Quel-Shinin diğer tanrılarca da kabul gördüğü ve yükşelişinin onlarca da kabul edildiği anlamına gelmekteydi.Hiçbir ölümlünün işitemeyeceği bir kanalla Lord Oren ve Lord Dragonfire'a selam verdi:"Hoşgeldiniz Lord Oren ve Lord Dragonfire.Varlığınızla tapınağımı ve yükşelişimi şereflendirdiniz...."
Yüzüğün güçleriyle ilgili bir şeyi söylemediğini hatırlayan yarımelf konuşmasına duraklamasından sonra gülümsemeye karşılık verip devam eder: "Yüzüğün güçlerini ruhun ve aklın tam anlamıyla çıkaracak yoldaş.Onu zekice kullanırsan seni en kesin ölümden bile kurtaracak, saldırılara karşı şaşkınlığını azaltacak. Gölgeler, yalanlar ve yanılsamalar artık senin dostun yoldaş. Onlardan çekinme, onları tanıdıkça Gölge Lorda yaklaşacak güç kazanacaksın."
Taşlar unutana dek...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

[quote="Quel-Shin"]Lord Quel-Shin ,Lord Oren ve Lord Dragonfire'ın ziyaretlerinden en başından beri haberdardır.Onların bu ayine ktılmış olmaları Lord Quel-Shinin diğer tanrılarca da kabul gördüğü ve yükşelişinin onlarca da kabul edildiği anlamına gelmekteydi.Hiçbir ölümlünün işitemeyeceği bir kanalla Lord Oren ve Lord Dragonfire'a selam verdi:"Hoşgeldiniz Lord Oren ve Lord Dragonfire.Varlığınızla tapınağımı ve yükşelişimi şereflendirdiniz...."[/quote]
O şeref bana ait eski dostum, zor bir yoldan geldiğini biliyorum...Bu senin zaferin..tadını çıkar
O şeref bana ait eski dostum, zor bir yoldan geldiğini biliyorum...Bu senin zaferin..tadını çıkar
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
[quote="Palisdan"]Yüzüğün güçleriyle ilgili bir şeyi söylemediğini hatırlayan yarımelf konuşmasına duraklamasından sonra gülümsemeye karşılık verip devam eder: "Yüzüğün güçlerini ruhun ve aklın tam anlamıyla çıkaracak yoldaş.Onu zekice kullanırsan seni en kesin ölümden bile kurtaracak, saldırılara karşı şaşkınlığını azaltacak. Gölgeler, yalanlar ve yanılsamalar artık senin dostun yoldaş. Onlardan çekinme, onları tanıdıkça Gölge Lorda yaklaşacak güç kazanacaksın."[/quote]
Dostunun söylediklerinden sonra Blade'in aklındaki yüzük hakkındaki düşünceleri netleşmeye başlar Palisdan'ın dediklerinde sonra kendini bu dünyada biraz daha korunaklı hisseder artık Elf'i koruyan şey artık sadece kılıcı değil di kadim güçler de onu koruyordu Blade nedenini bilmediği bir şekilde kanının kaynadığını hisseder bu duyguyu aslında daha öncelerde savaş başlangıçlarında ve düşman kellesini vücuttan ayrılmış bir şekilde uçarken gördüğünde hissettiğini hatırlar... Ama şimdi ne savaş vardır ne de uçan kelleler, Elf bunun nedenini merak etmiştir ama bunun sebebinide elbet zaman gösterecektir ... Blade dostuna açıklamasından ötürü minnetini sunar ve gülümser. Her neden se bu aralar çok fazla gülümsediğinin farkına varır her halde tapınağın havasındandır diye düşünüp geçer Blade halinden memnundur
Dostunun söylediklerinden sonra Blade'in aklındaki yüzük hakkındaki düşünceleri netleşmeye başlar Palisdan'ın dediklerinde sonra kendini bu dünyada biraz daha korunaklı hisseder artık Elf'i koruyan şey artık sadece kılıcı değil di kadim güçler de onu koruyordu Blade nedenini bilmediği bir şekilde kanının kaynadığını hisseder bu duyguyu aslında daha öncelerde savaş başlangıçlarında ve düşman kellesini vücuttan ayrılmış bir şekilde uçarken gördüğünde hissettiğini hatırlar... Ama şimdi ne savaş vardır ne de uçan kelleler, Elf bunun nedenini merak etmiştir ama bunun sebebinide elbet zaman gösterecektir ... Blade dostuna açıklamasından ötürü minnetini sunar ve gülümser. Her neden se bu aralar çok fazla gülümsediğinin farkına varır her halde tapınağın havasındandır diye düşünüp geçer Blade halinden memnundur
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

Lord Quel-Shin tapınaktakilerin sorgulayan ve düşünen iç dünyalarını görebilmektedir.Ona inananların iç dünyası ise berrak bir şekilde açıktır onun için.Dikkatini birisi çekmiştir.Blade3 özel olarak hitap etti:"Duyduğun heyacan göğsünü dolduran imanın eseridir.İmanla nefes aldığın her an bu huşu sürecektir.İmanını arttırdığında huşu da artacaktır.Ve imanla gözlerini yaşama kapattığında,işte gerçek huşu o zaman başlayacaktır...."
Elf savaşçının zihninde savaş görüntüleri vardı.Lordu için savaşıyordu.Kalbine bir ok saplandı.ilginçtir ki acı yoktu,aksine nefes alış verişi yavaşladıkça iman dolu göğsündeki huşu artıyordu.Ve tam kalbi duracaktı,tam Lordunun ona bahsettiği gerçek huşuya ulaşacaktı ki görüntüler kayboldu.O an Lord Quel-Shinin imanıyla doluyken ölmek istedi,gerçek huşuya ulaşmak istedi.Ama Lordu için ölecekti,biliyordu bu görüntüleri zihnined yollayan lorduydu ve bunların bir anlamı olduğunu da biliyordu.Ve mırıldandı,yaşamım sana feda olsun lordum....
Elf savaşçının zihninde savaş görüntüleri vardı.Lordu için savaşıyordu.Kalbine bir ok saplandı.ilginçtir ki acı yoktu,aksine nefes alış verişi yavaşladıkça iman dolu göğsündeki huşu artıyordu.Ve tam kalbi duracaktı,tam Lordunun ona bahsettiği gerçek huşuya ulaşacaktı ki görüntüler kayboldu.O an Lord Quel-Shinin imanıyla doluyken ölmek istedi,gerçek huşuya ulaşmak istedi.Ama Lordu için ölecekti,biliyordu bu görüntüleri zihnined yollayan lorduydu ve bunların bir anlamı olduğunu da biliyordu.Ve mırıldandı,yaşamım sana feda olsun lordum....
Last edited by Quel-Shin on Mon May 17, 2004 4:38 pm, edited 2 times in total.
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

"Zaferin tadını çıkaracağım Lord Dragonfire,düşmanlarım ve dostlarımla birlikte..."
ve sonra tapınağı dolduran kalabalığa seslendi:"Bırakın gölge sizi sarıversin,o iyi için de kötü içinde vardır ve izin verin yalan ve yanılsama gerçeklerini korusun,saklı tutsun."sesi huşu doluydu.
"Yükselişime şahit olun!Diyar adüşen gölgeme şahit olun!".Haykırarak söylediği bu sözler Lord Quel-Shinin son sözleriydi.Haykırmasıyla birlikte tapınaktakilerin içersinde bir irkilme oldu.Ve ardından Gölge Lordu sanki hiç yokmuşcasına ordan kayboluverdi.Kimisinin aklında yakışıklı elf,kimisinin aklında mağrur insan şekli kaldı.Herkes kendi gerçeğini görmüştü,gerçek olandnın ne olduğundan habersiz...
ve sonra tapınağı dolduran kalabalığa seslendi:"Bırakın gölge sizi sarıversin,o iyi için de kötü içinde vardır ve izin verin yalan ve yanılsama gerçeklerini korusun,saklı tutsun."sesi huşu doluydu.
"Yükselişime şahit olun!Diyar adüşen gölgeme şahit olun!".Haykırarak söylediği bu sözler Lord Quel-Shinin son sözleriydi.Haykırmasıyla birlikte tapınaktakilerin içersinde bir irkilme oldu.Ve ardından Gölge Lordu sanki hiç yokmuşcasına ordan kayboluverdi.Kimisinin aklında yakışıklı elf,kimisinin aklında mağrur insan şekli kaldı.Herkes kendi gerçeğini görmüştü,gerçek olandnın ne olduğundan habersiz...
Daha ilk sözleriyle birlikte Palisdan tek dizinin üstüne çökmüş lordunun değişik görüntülerine huşuyla bakmaya başladı. Gölgeye onun getirdiklerine sonuna kadar bağlıydı, gölge olmasa neler olurdu zaten? Kim gerçek ışığı görebiliyordu ve gözleri kör olup yeniden tam gölgelere kavuşmuyordu. Işık eğer şefkat taşısaydı insanları kör etmezdi. Yaşam ve bedenimiz bizi gölgelere doğru götüren bir denge içindeydi, çünkü olması gerekeni böyleydi. İnsan her şeyin ölçüsüydü ve şu an Gölge Lordun şekillerine bakarken bile aslında orda gördüklerinin kendi zihninde yarattığı şekiller olduğunu biliyordu.
Diğer insanlar sadece gerçekleri gördüklerine inanarak zihinlerinin üstüne bir gölge çekiyorlardı, onlar da Gölge Lordun kendilerine vereceklerine ihtiyaç duyuyordu. Kim duymazdı ki? Diyarların ve tüm kainatın sırlarını bildiğini düşünen kişi de aslında zihnini korumak için kendisine tatlı bir perde çekmiyor muydu? Ã?yleyse neden yanılsamalar ve onların getirdiklerinden kaçmaya çalışılacaktı. Madem hiçbir şey aslında tam olarak gerçek değildi ve gerçek olanların insanlara malum olup olmayacağı bilinemezdi, o zaman insan her şeyin ölçüsüydü ve onun hislerinin sezdiği her şey onun doğrusuydu aslında hiç bir doğru olmadığı halde.
Gölge Lordun öğretilerini diyardakilere yaymak için bir kez daha güç kazanmıştı. Lordunun kendisine ve tüm inananlarına verdiği manevi gücü hissedebiliyordu, ilerdeki elf savaşçının bile yüzünde mutluluğun verdiği bir gülümseme yok muydu?
Palisdan kararını verdi ve inananlarının önüne tam bir kararlılıkla çıktı: "Tapınağımızdan dışarı çıkmanın ve diyara adım atmanın vakti geldi yoldaşlarım! Artık herkes diyarda Gölge Lordun adını diyarlarda yaymaya başlasın. Diyarda gölgelerimiz her yerde görülsün ve herkes Gölge Lordun gücüne saygı duysun. Lordumuzun adını taşıdığınız her mekanda kollanacaksınız ve hizmetleriniz muhakkak ödüllendirilecektir, hainliklerin amansızca cezalandırılacağı gibi. Yoldaşlarım hep beraber iş başına! Gölgeler tüm diyarı kaplayana dek."
Diğer insanlar sadece gerçekleri gördüklerine inanarak zihinlerinin üstüne bir gölge çekiyorlardı, onlar da Gölge Lordun kendilerine vereceklerine ihtiyaç duyuyordu. Kim duymazdı ki? Diyarların ve tüm kainatın sırlarını bildiğini düşünen kişi de aslında zihnini korumak için kendisine tatlı bir perde çekmiyor muydu? Ã?yleyse neden yanılsamalar ve onların getirdiklerinden kaçmaya çalışılacaktı. Madem hiçbir şey aslında tam olarak gerçek değildi ve gerçek olanların insanlara malum olup olmayacağı bilinemezdi, o zaman insan her şeyin ölçüsüydü ve onun hislerinin sezdiği her şey onun doğrusuydu aslında hiç bir doğru olmadığı halde.
Gölge Lordun öğretilerini diyardakilere yaymak için bir kez daha güç kazanmıştı. Lordunun kendisine ve tüm inananlarına verdiği manevi gücü hissedebiliyordu, ilerdeki elf savaşçının bile yüzünde mutluluğun verdiği bir gülümseme yok muydu?
Palisdan kararını verdi ve inananlarının önüne tam bir kararlılıkla çıktı: "Tapınağımızdan dışarı çıkmanın ve diyara adım atmanın vakti geldi yoldaşlarım! Artık herkes diyarda Gölge Lordun adını diyarlarda yaymaya başlasın. Diyarda gölgelerimiz her yerde görülsün ve herkes Gölge Lordun gücüne saygı duysun. Lordumuzun adını taşıdığınız her mekanda kollanacaksınız ve hizmetleriniz muhakkak ödüllendirilecektir, hainliklerin amansızca cezalandırılacağı gibi. Yoldaşlarım hep beraber iş başına! Gölgeler tüm diyarı kaplayana dek."
Taşlar unutana dek...
Blade Lordunu saygı ile selamlar ve içinden şunları söyler:" Lordum, gerekirse sizin için canımı, kılıcımı seve seve feda ederim yeter ki bu elf savaşcının sizin yükselişinize bir katkısı olsun" Elf bunları içinden söyler çünkü lordunun bunları zihnimden okuyabileceğini biliyordur hem bunları söylerken anda lordunun burada olup olmadığından da emin değildir hemde tapınağın o gizemli havasını bozmak istemiyordur...
Palisdan içeriye Ã?öl Rüzgarı'ndayken cansızmışçasına bayılan ve şu anda göz bebekleri olmayan bir elf kızını getirir. Rahiplerden birini çağırıp elf kızını ona verir. "Bu elf kızını al, durumu pek iyi gözükmüyor. Normal bir bayılmaya benzemiyor, göz bebeklerinin gitmesi dikkatimi çekti üstünde bir büyü olabilir." dedikten sonra eliyle ilerde bir yeri gösterdi, gösterdiği yerde bir şey yokmuş gibi gözüküyordu, "Kızı arkada güvenli ve kaçması olası olmayan bir yere götür, sonra onunla ilgilenip ne olduğunu çıkartmaya çalışacağım. şimdi fazla kalmam handa dikkat çeker. Sonra yeniden gelirim. O süre içinde bir yatağa yatırın ve istirahat etmesini sağlayın, başında bir kişi beklesin ve yanılsamalar tapınaktan çıkışı gizlesin. Kendine gelirse konuşun ve handa başına gelenlerle ilgili sorular sorun. Kendini tamamen iyi hissetse bile ben gelene kadar bir süre onu misafir edin. Nazik davranın."
Karşısındaki rahip sözler bittikten sonra başıyla onayladı, "Anladım yoldaş."
Sonra rahip kucağında kızla birlikte ileriye doğru gitti bir süre sonra olmayan bir merdivenden çıkıyormuş gibi uçarcasına bir görünüm sergiledi. Tavanın içine sanki maddesi yokmuş gibi girdi ve kayboldu.
Palisdan bunu izledikten sonra yeniden Ã?öl Rüzgarı'na gitmek için tapınaktan ayrıldı, sonra ziyaret edecekti elfi.
Karşısındaki rahip sözler bittikten sonra başıyla onayladı, "Anladım yoldaş."
Sonra rahip kucağında kızla birlikte ileriye doğru gitti bir süre sonra olmayan bir merdivenden çıkıyormuş gibi uçarcasına bir görünüm sergiledi. Tavanın içine sanki maddesi yokmuş gibi girdi ve kayboldu.
Palisdan bunu izledikten sonra yeniden Ã?öl Rüzgarı'na gitmek için tapınaktan ayrıldı, sonra ziyaret edecekti elfi.
Taşlar unutana dek...
Elf savaşcı palisdan tapınaktan ayrılmadan önce seslenir "dost palisdan bu yüce kişinin yükselişine tanık olduğum için herkese teşekkür ederim eğer bu tapınakl için bu yüce rahip için yapabileceğim birşey varsa iki elim kanda olsa bile yapmaya hazırım ama şimdilik size veda ediyorum kaderimin beni sürüklediği yere gidiyorum ama unutmayın ki kalbim hep sizinle beraber artık sizin elf bir savaşcı DOST unuz var umarım benimde bu tapınakta dostlarım vardır şimdilik hoşcakalın" der ve herkesi o keskin ve şevle parlayan gözleriyle süzer. Daha sonra herkesi şaşkınlık içinde bırakacak bir şekilde dumanlar içinde bir anda kaybolur
Yeniden geldiğin zamanı bekleyeceğiz savaşçı, sen yeniden görev talep edene kadar sana ben herhangi bir görev vermeyeceğim. Fakat geldiğin zaman yeni açmayı düşündüğüm Fedailik Okulu'na beklerim eğer ilgilenirsen. şu ana kadar tüm diğer branşlardan daha sıradışı bir eğitim programı sergileyeceğiz ve pek çok yeni yetenek kazanacağın konusunda sana garanti veriyorum. İçin rahat olarak git şimdi, sonra yeniden görüşeceğiz nasıl olsa.
Rp dışı not: Galiba yaklaşan sınav yüzünden. Hadi sınavında başarılar!
Gölge Lordun onurunu yücelt. 
Rp dışı not: Galiba yaklaşan sınav yüzünden. Hadi sınavında başarılar!
Taşlar unutana dek...
Palisdan tapınak içinde odaklanarak gizli göreve gönderilmiş Talen Quicksilver'ın zihnine ulaşmaya çalışır. Ulaşınca da telepatik bir mesaj yollar:
"Talen Quicksilver, iyi iş. şimdi Gölgedeniz Tapınağı'na dön, yüzüğünün üstündeki sembolü çevirdiğin zaman buraya ışınlanacaksın. Seni bekliyorum ve buraya gelirken takip edilme. Işınlanırken seni kimse görmesin."
"Talen Quicksilver, iyi iş. şimdi Gölgedeniz Tapınağı'na dön, yüzüğünün üstündeki sembolü çevirdiğin zaman buraya ışınlanacaksın. Seni bekliyorum ve buraya gelirken takip edilme. Işınlanırken seni kimse görmesin."
Taşlar unutana dek...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Sarışın adam olağan sırıtışını takınarak istifrini hiç bozmadan yolunda ilerlemeye devam eder. Gölgedeniz tapınağına yaklaştığında büyük gölgeler arasında bir anlığına daha görünür ve kaybolur.
Gölgedeniz tapnağının ışıksız, ama karanlık olamyan koridorlarında gölgelerin içinde sakin adımlarla ilerleyen sarışın adam, kendisini başrahibin önünde bulur.
*Talen Quicksilver
Gölgedeniz tapnağının ışıksız, ama karanlık olamyan koridorlarında gölgelerin içinde sakin adımlarla ilerleyen sarışın adam, kendisini başrahibin önünde bulur.
*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Takdir ediyorum seni Talen Quicksilver ve bu şekilde devam edersen tapınakta çok çabuk yükselebileceğine emin olabilirsin. Dikkat çekmeden ve temiz iş. şimdi senin bıraktığın yerden ben devam edeceğim.
Ancak önce bu performansın nedeniyle seni ödüllendirmek gerek değil mi? *dedikten sonra sırıtır Palisdan. Talen'in yanına gelir yavaşça eline dokunur ve Gölge Lord rahiplerinin bildiği bir kaç güç sözcüğünü mırıldanır ve Talen'in sağ yüzük parmağında yüzüğü belirir. Talen'in şaşırması da çabuk geçer, değil cebine bir sandığa veya astral düzleme de koysa yüzüğün o sözcüklerle parmağına geleceğini anlaması uzun sürmemiştir. Yüzüğün üstünde önceki tek beyaz taşın yanında bir ikincisi belirmiştir.*
Bu beliren ikinci beyaz taş senin suikast kolumuzda ünvanının bir yükseldiğinin işareti senin de bildiğin gibi. Suikastçiler için beyaz, rahipler için siyah, fedailer için *Talen'in soran bakışını önemsemeden devam eder* kırmızı ve teknisyenler için mavi. İstihbaratın rengi değişebilir, görev gerekliliği olduğu üzere. Aslen sarı olsa da, büyüyle zorlandığında yani.
Aynı zamanda bu önemli görevin sana ekstradan gelen bu ünvan artışı dışında bekleyebileceğin gibi sikke de getirdi.
*Cebinden üstünde Gölge Lordun sembolü olan bir altın sikke verdi. Bu sikkenin altın olarak değerinin önemsiz olduğunu ama itibar ve güç açısından çok anlam ifade ettiğini bilmek için özel birisi olmak gerekmiyordu. Nitekim Talen de sikkeyi memnuniyetle karşıladı. Tam cebine atıp çıkacakken Palisdan seslendi.*
Ve son bir şey daha. *dedi Palisdan ve cebinden siyah kadifeden bir kese çıkardı, içini açıp gösterdi içinde kuma benzer bir toz vardı.* Bu da sana şahsi hediyem. Bir cesedin üstüne bundan serptiğinde çok hızlı çürüyüp geriye sadece toz bırakacağını göreceksin. Her öldürülen kişinin cesedini saklamanın zor olduğunu bilirim. Bir dahaki sefere kurbanın kendi kendine toza dönüşmeyebilir ve öyle olmasını dileyebilirsin.
Ancak önce bu performansın nedeniyle seni ödüllendirmek gerek değil mi? *dedikten sonra sırıtır Palisdan. Talen'in yanına gelir yavaşça eline dokunur ve Gölge Lord rahiplerinin bildiği bir kaç güç sözcüğünü mırıldanır ve Talen'in sağ yüzük parmağında yüzüğü belirir. Talen'in şaşırması da çabuk geçer, değil cebine bir sandığa veya astral düzleme de koysa yüzüğün o sözcüklerle parmağına geleceğini anlaması uzun sürmemiştir. Yüzüğün üstünde önceki tek beyaz taşın yanında bir ikincisi belirmiştir.*
Bu beliren ikinci beyaz taş senin suikast kolumuzda ünvanının bir yükseldiğinin işareti senin de bildiğin gibi. Suikastçiler için beyaz, rahipler için siyah, fedailer için *Talen'in soran bakışını önemsemeden devam eder* kırmızı ve teknisyenler için mavi. İstihbaratın rengi değişebilir, görev gerekliliği olduğu üzere. Aslen sarı olsa da, büyüyle zorlandığında yani.
Aynı zamanda bu önemli görevin sana ekstradan gelen bu ünvan artışı dışında bekleyebileceğin gibi sikke de getirdi.
*Cebinden üstünde Gölge Lordun sembolü olan bir altın sikke verdi. Bu sikkenin altın olarak değerinin önemsiz olduğunu ama itibar ve güç açısından çok anlam ifade ettiğini bilmek için özel birisi olmak gerekmiyordu. Nitekim Talen de sikkeyi memnuniyetle karşıladı. Tam cebine atıp çıkacakken Palisdan seslendi.*
Ve son bir şey daha. *dedi Palisdan ve cebinden siyah kadifeden bir kese çıkardı, içini açıp gösterdi içinde kuma benzer bir toz vardı.* Bu da sana şahsi hediyem. Bir cesedin üstüne bundan serptiğinde çok hızlı çürüyüp geriye sadece toz bırakacağını göreceksin. Her öldürülen kişinin cesedini saklamanın zor olduğunu bilirim. Bir dahaki sefere kurbanın kendi kendine toza dönüşmeyebilir ve öyle olmasını dileyebilirsin.
Taşlar unutana dek...