Savaşçıların Mabedi(DÖşMÖş TANRI:BUROCK)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ertesi günün ilk ışıkları ortalığı aydınlattığında Changes uyanmış ve gün içinde yapılması gerekenleri planlıyordu.Yeni evinde geçirdiği ilk gece onun için huzur dolu bir gece olmuştu.
İlk olarak mabedin dışına çıktı ve gri kurdun etrafta olup olmadığına baktı.
Evet kurt yakında bir yerde yatıyordu ve Changes ı görünce ilk önce kulaklarını dikti ve sonra da ayağa kalkıp bir silkindi.
-Git ve bana dostunu getir,diye seslendi Changes.
Kurt ilk önce tepkisiz bir şekilde Changes a bakmayı sürdürdü daha sonra yavaşça arkasını döndü ormanın içine doğru ilerlerken Changes da onu izledi ta ki ağaçlar ve otların arasında gözden yitene dek.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes içeri girdikten sonra sunak odasına gitti ve inceledi,yapılması gerekenleri düşündü bu işten anlıyordu.İlk önce dedi ortadaki sunağın üzerine sembolleri kazımalıyız,daha sonra ayin sırasında kullanılmak üzere etrafa mum ve meşalelerin koyulacağı yerler yapmalıyız.İçeriyi yüce tanrı burockun tasvirleri ile dolu bir yer haline getirmeli.
Sonra yere dizlerinin üstüne çöktü ve bir kutsama duası okudu.Kızıl çayırlar savaşında ölmüş tüm savaşçılar için ve yeryüzündeki tüm onurlu savaşçılar için.Duasını bitirdi ve doğruldu yanında getirdiği katıktan biraz almak için odasına doğru yöneldi.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel o geceyi yıllardır evi saydığı ormanlarda geçirdi gene, sabahın ilk ışıkları daha yüzüne vurmadan uyanmıştı...çok susamıştı, dikkatle çevreyi dinledi... evet su sesini duyuyordu, zaten burayı bu yüzden seçmişti uyumak için, hemen eşyalarını topladı sonra kayaların arasından sızan taze kaynak suyunu buldu, elini akan suyun altına dayadı ve avucuna dolan suyu kana kana içti...
Kurt bütün geceyi bu açıklıkta bekledi, efendisi sadece avlanmasına izin vermişti yanlızca avlanmak için tapınağın civarından ayrılabilirdi... sonra gün battı.. bütün geceyi huzursuzca bu yabancı topraklarda geçirdi.. sonra yeniden güneş doğdu, zaman kurt için pek bir anlam ifade etmiyordu, ama güneşin doğuşunun ardından çok olmamıştı ki, burnuna farklı bir koku geldi hemen ardından tapınağın önünde dün kısa bir süreliğine gördüğü o adam ilişti, ona anlamsız bir şeyler haykırıyordu...
"Git ve Dostunu bana getir..."
Kurt adamın ne demek istediğini anladı, hemen ayaklandı, zaten burdan ayrılmak istiyordu, hızla ormana yuvasına doğru koşmaya başladı, efendisinin nerede olduğunu biliyordu, onunla beş duyudan ziyade zihinsel bir teması vardı, kurt ormanın sınırlarından geçti ve koşmaya devam etti...
Elf suyu içmeyi anca bitirmiştiki içinde birşeyler hissetti, ne olduğunu biliyordu bunu daha öncede hissetmişti.. sonra hızla döndü ve mağbede doğru yürümeye başladı, bir süre sonra eski dostunu ilerde kendisine doğru koşarken gördü, diz çöktü iri kurtu, sevgiyle kucakladı ardından kurt'un kulaklarına birşeyler fısıldayıp onu ormana, özgürlüğüne bıraktı yeniden.
Yarım saat sonra elf mağbede gelmişti, içerde Changes'i buldu başını hafifçe öne eğip selamladı ve ardından..
"Beni çağırmışsınız başrahip Changes" diye söze girdi...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes katığını henüz bitirmişti ki arkasını döndüğünde yaklaşmakta olan elfi gördü.Elfin yüzünden mutluluk okunuyordu bu iyi bir günün başlangıcını işaret ediyordu.
-Tanrımızın evine hoşgeldin saygıdeğer Thlyrotel,görüyorum ki güzel bir gece geçirmişsin.Seni hem bazı konularda uyarmak hem de yapılacaklar konusunda yardımını istemek için çağırdım.
Daha sonra yüzündeki gülümseme bir an için ciddiyete büründü Changes ın.Dün gece mabedde istenmeyen bir ziyaretçi vardı Thlyrotel ve bu ziyaretçi soğukkanlı bir katilden başkası değildi.Onu uygun olan bir dille buralardan kovdum ama uzaklaştığından emin değilim.Kendisini belki sende tanıyorsundur.İsmi Sensei.Bu konuda dikkatli olmanı istiyoum özellikle de onun etrafta olduğu şu sıralar.
şimdi bu zavallıyı bir kenara bırakırsak yapmamız gerekenlerin başında inşaat işleri ve işbölümü gibi şeyler var yakında diyarın savaşçıları buraya akacak ve bizim onları karşılamaya hazır olmamız gerek.Senden isteğim ormanı en iyi bilen birisi olarak ormandan gerekli ihtiyacın karşılanması konusunda yardımcı olman.Özellikle ölü ağaçları seçip getirmen böylece inşaat işini de hızlandırabiliriz.Ishtarin de dün şehre gitti ve bazı ihtiyaçlarımızı karşılayacak aynı zamanda da tanrımızın adını duyuracak.
Gördüğün gibi savaşçı her şey çok hızlı gelişiyor tanrımıza yakışır şekilde ve çok yakında buraların savaşçılarla dolduğunu görebiliyorum ve herkesin yüreğindeki tek sesin sahibinin yüce Burock olduğunu.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel Changes'in söylediklerini sessizce dinledi, sonra onayladığını belirtir bir şekilde başını salladı...
"Sensei'nin adını duydum evet, ama ben onun öldüğünüde duymuştum.."
şaşkınlıkla elf olaylara anlam vermeye çalışıyordu..sonra devam etti..
"Bu konuda bir şüphen olmasın, eğer Sensei yanlış birşey yapmaya kalkarsa engellenecektir... ve ormandan bahsetmişken, bana yardımcılar ve yükleri taşımak için bir araç temin etmen gerek, ama şunu bilmelisin yalnızca ölü ağaçların kesilmesine izin verebilirim ve kesilen her ağacın yerine dikilecek yeni bir fidan bulmam gerekecek"
sözlerini bitirdikten sonra Changes'in yüzüne baktı elf, dev insanın yüzünde samimiyet okuyordu, bu elf'in hep hoşuna giderdi..
"Sanırım onunla iyi anlaşacağım" diye geçirdi içinden...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

"Sensei'nin adını duydum evet, ama ben onun öldüğünüde duymuştum.."
Bu sözler Changes ın kafasını karıştırmıştı.Bu adam dün tüm sağlamlığı ile karşısında ve o iğrenç yeşil gözlerini Changes ınkilere sabitlemiş biçimde duruyordu.
-Bu adam dostum,dün gece buradaydı ve o iğrenç gözlerindeki yeşilin herbir tonunu ayırdedebiliyordum.Sanırım ölümü o kadar da kolay olmamış.
"Ya da öldükten sonra geri dönmüş "diye düşündü Changes bir an.Hep böyle hikayeler anlatılırdı kuzeyde.Özellikle karanlık ormanın içinde gece bulunmanın çok tehlikeli olduğunu çünkü oralarda kızıl cübbeli ölü bir adamın dolaştığı söylenirdi.Ama Changes şimdiye kadar bunların hep saçmalık olduğunu düşünmüştü.
Sonra kendisini toparladı.
-Evet dostum gördüğün gibi şu an araba ya da adamım yok ama araba yapabilirim bu konuda bilgim var en azından başlangıç için bir kaç küçük ölü ağaç getirirsen işe koyulabilirim.Bu arada o ormanın içine senin iznin olmadan herhangi bir baltanın girmesini yasaklayacağımdan emin olabilirsin.Gerekli fidanlar konusunda da yapabileceğim bir şey olursa lütfen çekinme dostum.
Sözlerini tamamlayan Changes bu elfe bir kutsama büyüsü yaptı.
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

İshtarin Tapınağa geldiğinde Changesle Thlyrotelin konuşmakta olduğunu gördü. Sessizce yanlarına geldi. Konuşmanın son bölümlerini duymuştu.

"Eğer bana yaptıracak başka işin varsa yapabilirim rahip. Yoksa bende Thlyrotele yardımcı olayım."
BanKai
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

"Hoşgeldin Ishtarin,geldiğine sevindim savaşçı.Thlyrotele yardımcı olman gerçekten çok iyi olur böylece işleri daha da hızlandırabiliriz.Bende bir an önce diğer işlere başlarım" dedi Changes
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bu sözler üzerine elf İshtarin'e döndü..
"Haydi İshtarin yola çıkalım..."
Böylece İshtarin ve Thlyrotel mağbedden ayrıldı, ikili ormanın derinliklerine doğru ilerliyordu öyleki Thlyrotel bu tarafta bir değişiklik sezmişti.. işte ilerde.. tam aradığı şeydi.. koca bir ağaç bir şekilde yıkılmış diğer ağaçlarıda ezerek yere devrilmişti.. şimdi elf düşünceli düşünceli yanındaki elf'e bakıyordu..
"İshtarin bunu böyle götürmek zor olacak, parçalara ayırmamız gerekli.."
İshtarinden'de aldığı onayla ikili ağacın gövdesini altı bölüme ayırdı, şimdi işin zor kısmı başlıyordu, Thlyrotel yanındaki sağlam elf yapımı ipi çıkardı ve kestikleri kütüğe sıkıca bağladı, şimdi iki elf bu ipe asılarak kütüğü mağbede doğru sürüklemeye başlamışlardı... bu iş beş kez daha tekrarlandı, akşama doğru gün batarken, iki elf işlerini bitirmişlerdi ama yorgunluk çok acıydı; elleri kesilmişti, kasları ağrıyordu.. ve Thlyrotel'in yapması gereken bir iş daha vardı, tekrar ormana ilerledi, devrilmiş ağacın yerini bulmak çokda zor değildi, oraya ulaştığında yakındaki bir ağacın dallarından birini kırdı.. hemen bu dalı, eski görkemli ağacın köklerinin oluşturduğu yarığa dikti.. büyük bir ihtimalle bu küçük ağacın yaşama ihtimali olamayacaktı.. ama en azından elf'in vidanı rahat olacaktı.
Sonra Thlyrotel mağbede döndü, içeri girerken ön tarafta dizili olan ağacın parçalarına baktı.. gerçekten iyi iş yapmışlardı.. İshtarin kapıda durmuş onu bekliyordu, yüzünde hafif bir gülümseme vardı..
"Gel dostum sıkı bir akşam yemeği bizi bekliyor.." diye seslendi İshtarin..
Thlyrotel içeri girdiğinde yandaki odalardan birine bir sofra kurulduğunu fark etti, Changes'de oradaydı oda Thlyrotel'i gülümseme ile karşıladı.. sonra üçlü birlikte sofraya oturdu.. Thlyrotel önündeki etin kokusunu derince içine çekti.. ahh bu koku, bu elf için yalnızca haşlanmış et kokusu değildi.. bu evin kokusuydu.. elf yuvasını bulmuştu sonunda bundan şüphesi yoktu...
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Çok yorulmuşlardı ama buna değmişti. Hem çok güzel bir iş çıkarmışlardı hemde çok iyi iki dost kazanmıştı. Beraber geçirdikleri zamanlar arkadaşlıklarını ilerletmişti. Çok güzel sohbetli bir yemek yediler. İshatrin devamlı gülüyordu. Bu kadar çalıştığı ve bu kadar eğlendiği mutlu olduğu bir gün hatırlamıyordu uzun yaşamında...
BanKai
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Yenilen akşam yemeği ve yapılan sohbetler Changes ı bu elflere daha da yakınlaştırmıştı.Gerçekten bugün bu elfler yeterli sayıda ağaç kütüğünü getirmişlerdi ve bunu yaparken adeta gözlerindeki mutluluk yaptıkları işe yansıyordu.Elfler bu işleri yaparken Changes Ishtarin in getirdiği aletler ile tanrısının sembolünü sunağa kazımaya başladı.İlk gün için gerçekten iyi bir iş çıkarmıştı.Böyle devam ederse üç güne kalmaz bu işi bitirebilirdi.
Ama yarın yapılacak bir başka iş tapınağa bir kapı ve malzemeleri taşımak için araba yapılması olacaktı.Ama Changes bunların hepsini tek başına yapamazdı ve gerekli yardımı yine yeni dostlarından talep edecekti.
O gece yemekten sonra Changes her ne kadar elflere tapınakta kalmaları için teklifte bulunduysa da bu teklifi nazikçe geri çevirdiler.Ama Changes ısrar etmedi çünkü biliyordu ki bu dostları kendilerini ormanda çok rahat hissediyorlardı çünkü orası onların eviydi.
Ertesi gün Changes için gün erken başladı.Kalktıktan sonra ilk iş dışarıya çıkıp gri kurdu aradı gözleriyle ilk bakışta onu göremese de kurt bir anda Changes ın yanından koşarak geçti ve az ilerde durdu.Changes bunun yeni bir dostluk belirtisi olduğunu anlamıştı yanındaki etten bir parçayı kurda attı ve onu yemesini bekledi.Daha sonra da elf dostlarını getirmesi için kurda seslendi ve kurt ne yapacağını çok iyi biliyordu.
Kurt gözden kaybolduktan sonra Changes dostlarının getirdikleri kütüklerden bir araba yapmak için işe koyuldu.
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Sabah tekrar mabede geldi İshtarin. Hala dünün yorgunluğunu taşıyordu. Kurdun ormana doğru koştuğunu gördü Thylroteli çağırmak için.

"Günaydın rahip. Bugün ne yapıyoruz?"

Changes anlattı İshtarin dinledi. Lafları bittiğinde sadece başını salladı elf.
BanKai
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Changes Ishtarin e yapılması gerekli olanları anlattı.Güneş tepeye yaklaşırken birlikte bir el arabası yapmışlardı artık malzemeleri taşımak daha da kolay olacaktı.Bir yandan kapı yapımıyla uğraşırlarken Changes bir yandan yapılacaklardan bahsediyordu.
-Dostum ilk olarak diyarlardaki savaşçıları buraya çekmeliyiz.Burada oluşacak bir komünde savaşçılara eğitimler vereceğiz ve bu konuda size ihtiyaç duyacağım.Onların burada birlik içinde yaşamasını sağlayacağız çünkü tanrımız Burock inananlarının bir birlik halinde hareket etmesini öngörür.Zamanı geldiğinde gerekli görevleri yerine getirmek için eğitmenler ile birlikte yola çıkacak savaşçılar olacak.Burock adına savaşacağız omuz omuza gerektiğinde.Gerektiğinde yarışacağız birlikte,hünerlerimizi sergileyeceğiz.
Rahip kendini o kadar kaptırmıştı ki bir yandan işini büyük bır hırsla yapıyor bir yandan da konuşuyordu.Bu iri adamın üstü tamamen çıplaktı ve tüm kasları geriliyordu ve adeta bunları anlatırken gözlerinden mutluluk okunuyordu.
-Tabii ki usta savaşçıları da davet edeceğiz onlarda gelecek bizimle dost olmak için kimbilir belki de Burock yolunda savaşmak için.Ama asla katilleri almayacağız içeri asla.
Bir katille savaşçı arasındaki farkı iyi bilirdi Changes.
-şimdi dostum hazırlıklarımızı bitirelim ki tanrımıza yakışır bir mabedimiz olsun.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Güneş tepeye çıktığında Changes için ibadet zamanının geldiğini müjdeliyordu.Gökyüzüne doğru kafasını kaldırdı Changes ve gülümsedi bu sabahtan beri yaptığı işlerden gelen yorgunluğu bir anda silip atmıştı.
Ishtarin e döndü ve şimdi dostum Burock için dua etmenin zamanıdır.Burock kendisine güneş tepedeyken dua edilmesini ister.Eğer ona dua edeceksen bil ki en uygun vakit budur.şimdi izninle dostum diyerek dostunun yanından ayrıldı ve içeri girdi.Dostu Ishtarin in getirdiği rahip kıyafetlerini çıkardı bütün gece üzerlerine Burock un sembollerini işlemekle geçirmişti ve bunu tanrısının huzurunda ilk kez giyecekti.İşlemeler gümüşi ve siyah olan giysinin omuz ve göğüs hizasına ince ve özenli bir şekilde yapılmıştı.Tabii ki kalkan ve baltalar siyah zemin üzerinde gümüşi bir şekilde parlıyordu.Kıyafetini giydikten sonra yavaşça dua edeceği ikonların önüne çöktü.(Changes bu ikonları kendisi ağaçlardan yontarak yapmıştı.)şükür duasını yaptı ve tanrısının büyüklüğü üzerine küçük bir ilahi okudu.Her zamanki gibi sözlerini büyük ve onurlu savaşçıların korunması dileğiyle bitirdi.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel ormanda güzel bir gece daha geçirmişti, önceki günün yorgunluğu, onu derin bir uykuya zorunlu bırakmıştı, ertesi sabah uyandığında, zamanın oldukça ilerlemiş olduğunu hissetti elf gülümseyerek, bu pek başına gelen bir iş değildi ama kendini toplamalıydı eski dostu ona doğru geliyordu, yayını kenardan aldı tapınağa gitmeden yapacağı bir iş vardı, işte tam bu sırada kurt ona yetişmişti, onun keskin duyularına ihtiyacı vardı..
Dikkatle Kurt'un gözlerine baktı, o an aklında yalnızca tek bir düşünce vardı.. avlanmak..
Mesajı alır almaz kurt'un kulakları dikildi, çevrenin kokusunu dikkatle içine çekmeye başlamıştı bile, harekete geçti, Thlyrotel'de kurt'un hemen arkasından ilerliyordu...
Bir kaç saat'in ardından kurt otlayan yalnız bir ceylan bulmuştu bile, artık olay elf'in kontrol'üne kalmıştı adımlarını sessizleştirdi, ki elf sessizlik konusunda bir uzmandı, yavaş yavaş ceylana yaklaştı yeterli mesafeye ulaştığında sadağından bir ok aldı, yayı gererken bile sessiz olmalıydı..işte hedef okun ucundaydı...elf kirişi bıraktı..
Boşalan kiriş'in çıkardığı sesle ceylan şiddetle irkildi, ama bu hareket bir sonuç getirmeyecekti kafasına saplanan okla yere devrilmişti bile..
Avını sırtlayan elf, kurt dostunuda ormana bıraktıktan sonra mağbede yöneldi, güneş tepeye ulaşmıştı bile ve mağbed yakındaydı.. içeri girdiğinde Changes'in dua ettiğini fark etti.. ve elf sessizce rahibin duasını bitirmesini bekledi... [/quote]
Locked