Fırtına... Sel... Deprem... (RP ile ilgili yorumlar vs
ne demiş cem yılmaz uzaylı da olsa insan insandır.
Bu rp den sağ salim kurtulmanın tek yolu bozulmaktır ama kendi değerini efendiye hissettirmelisin yoksa sadece köprüye eklenen yeni bir beden olursun.
Bu rp den sağ salim kurtulmanın tek yolu bozulmaktır ama kendi değerini efendiye hissettirmelisin yoksa sadece köprüye eklenen yeni bir beden olursun.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
oyun iyi gidiyor bakayım neler olucak görücez
bu arada herkes nerde ise yeni rank felan almış
Prophet of Chaos
comander felan gibi helal olsun
bu arada herkes nerde ise yeni rank felan almış
Prophet of Chaos
comander felan gibi helal olsun
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Karakterim Tudor, asite düşerek ölmüştür. Kaos karmasıyla aynı rp de olmak güzeldi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Efla, Andero, Oren, Changes ve Fingolfin çok başarılıydınız.. Raist'e ayrıca teşekkürler. güzel bir yönetim örneği gösterdi. Yeni oyunlarda birarada olmak dileğiyle 
Only God can Judge me!
Yorumun için teşekkürler Kentaky.Sanırım rp nin sonuna çok az kaldı,yani bu başlığın sonuna.Sonrası ise raistlinin bildiği bir şey bakalım ne olacak.
Umarım karakterimi yeterince iyi yansıtmışımdır.
Umarım karakterimi yeterince iyi yansıtmışımdır.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Benim için kolay bir deneyim değildi. Yansıtmaktan öte karakterimi değiştirmeliydim. Başından çok olay geçti. Artık eski Efla olmadığını yansıtmalıydım. O zamanki kafa karışıklığını falan vermeye uğraştım. Aslında kandırılmaya uygun bir ruh hali vardı.
Raistlin de bunu kullanmış oldu.
Raistlin de bunu kullanmış oldu.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Evet arkadaşlar RP çok trajik bir şekilde bitmiştir... 5. kişiyi bulamadığım için derin üzüntü içerisindeyim. RP epik olarak hazırlanmıştı fakat 30 kişi aldığım için sonlara kadar çoğunun dayanmasını bekliyordum.
Katılan herkesin hikayesi muhteşemdi, çok teşekkürler bu RP'ye katıldığınız için. Hayatlarını kaybedenlere de özürlerimi sunuyorum.
Katılan herkesin hikayesi muhteşemdi, çok teşekkürler bu RP'ye katıldığınız için. Hayatlarını kaybedenlere de özürlerimi sunuyorum.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Eldarin
Rp yi en ince ayrıntılarına kadar incelemesemde,genel anlamda baktığımda oldukça güzel bir rp vardı ortada.
hikayenin başında oldukça iddalı gördüğüm Turkleader, Thlyrotel,Kentaky(sonuna kadar dayandı) gibi adamların öldürüldüğü benimde _ne yazıkki_girmeyi bir türlü başaramadığım fırtına sel deprem tam bir frpworld efsanesiydi diyebilirim(en azından kullanıcıların gösterdiği ilgilere dayanarak)
tabi benim tabirimle bozulmuşluğun rp siydi o ayrı
.
4 arkadaşı tebrik ediyorum.
karakterlerini saygıyla selamlıyorum...
hikayenin başında oldukça iddalı gördüğüm Turkleader, Thlyrotel,Kentaky(sonuna kadar dayandı) gibi adamların öldürüldüğü benimde _ne yazıkki_girmeyi bir türlü başaramadığım fırtına sel deprem tam bir frpworld efsanesiydi diyebilirim(en azından kullanıcıların gösterdiği ilgilere dayanarak)
tabi benim tabirimle bozulmuşluğun rp siydi o ayrı
4 arkadaşı tebrik ediyorum.
karakterlerini saygıyla selamlıyorum...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Valla bende boş zamanlarımda açtım fırtına sel depremı okudum ehehe 42 43 sayfa.. Rp güzel ama dikkatimi çekti..rpnin sağ kalan kahramanları raist in seçilmişleri oluyor sonunda..
Fırtına sel deprem şey olabilirmi... ıı şey
.. Raist in seçilmişlerini ciddi anlamda seçmesine yardımcı olacak bir rp..Yani bir çeşit sınav.
eheh.. bunlar benim yorumlarım hastayım birazda her neyse yazımdan kimse üstüne alınmasın frpworld... forever
Fırtına sel deprem şey olabilirmi... ıı şey
eheh.. bunlar benim yorumlarım hastayım birazda her neyse yazımdan kimse üstüne alınmasın frpworld... forever
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''