şimdiye kadar okuduğunuz en iyi kitap hangisi?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

BLACK HAND wrote:Ya abi içime oturuyo söyleme :D karakuleyi okuyamadım daha yazın alıp okuyacağım en merak ettiğim kitaplardan.Birde zaman çarkı var hiç okuyamadığım gerçi

söylediğin 2 seride çok güzel. Kara Kule özellikle başka fantastik kitaplarda bulamayacağın tatlar bırakıyor okuyanda.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
zeynikey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zeynikey »

harry potter serisi
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

ya buarada ihsan oktay amar'ın amat romanını okuyan warmı aranzda.? hakkndaki elestriler fln iyi hosta aranzdan okuyan warsa yorumunu isticektm okumadan once (=
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Belgariad Serisi hayatımda okuduğum en güzel Fantastik serisi.Ondan sonra LOTR var.HP nin de hakkını yememek lazım tabi.Bunlar fantastik edebiyattan en sevdiğim üç seriydi.Pek diğer türlerden okumam ama Jack London'ın Beyaz Diş'i mükemmel ötesi bir kitaptı okuduktan sonraki 2 hafta etkisinden kurtulamamıştım.Hala da çok zevkle hatırlarım..
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
ohdaesu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ohdaesu »

Yüzüklerin Efendisi ve Silmarillion.. Tolkien'in elinin değidiği tüm işler. En çok saygı duyduğum yazar.
İhsan Oktay Anar'ın Amat ve Puslu Kıtalar Atlası. (Amat'ı iki kere okudum, adamın anlatımına ve hayal gücüne hayran kaldım)
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

tesekkur ederim (=
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Mustiman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mustiman »

Zaman Ã?arkı.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ya hiç şöyle Belgariad hayranı yok mu ya ??? :(
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Arunt_Khan wrote:Ya hiç şöyle Belgariad hayranı yok mu ya ??? :(
Merak etme ben varım belgariad mükemmel ötesi bişey ya harbiden ama senin gibi lotr un önüne geçirmem o kadarda değil :D Benimde en hayranlık duyduğum yazar tolkiendir her zaman ve kimsenin onu geçebileceğini sanmıyorum
Forest Metal Is Immortal..
zero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zero »

arkadaşlar sefilleri 2 gün önce okudum gerçekten çok güzel bir kitap ama size jean gristophe granje nin kitaplarnı öneririm özelliklede siyah kan kitabı müthiş bir şey :tabi harry potter ın yeri ayrı son kitap hariç tüm seriyi 6 kere okudum son kitap 3 te kaldı
:) :angel:
hunfeshan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hunfeshan »

tabiki de dragonlance serisi bence mukemmel bi seri
estela
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by estela »

ZAMAN Ã?ARKI SERİSİ MÃ?KEMMMEL, ondan sonra margaret weisin ejderha mızrağı başta olmak üzere tüm kitaplarına bayılıyorum.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ya walla lotr'un önüne gecirmesen bile bi tane Belgariad hayranı bulduuma sevindim :)
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Arunt_Khan wrote:Ya walla lotr'un önüne gecirmesen bile bi tane Belgariad hayranı bulduuma sevindim :)
Bende :D
Forest Metal Is Immortal..
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Silmarillion ya da yalanlar prensi
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Post Reply