Neden bu nick ? Neden bu avatar ?
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Evet ben adı oyunu oynarken görmüştüm ve oradan aldım. Kitaplarını ise daha sonra okudum. Tolkien'in elf isimlerine yaklaşan nadir isinlerden biridir bence.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
şimdi; isim Barzini neden? Birileri bir ara Barzani'ye benzetmişti ismimi alakası yok, The Godfather filminden seçilmiş bi karakterin adı. ben önceleri siteye Geovanni (VtM mafia clanı) olarak girerim dedim isim olarakta aha bunu seçtim; Barzini. sonrada bi resim bulayım dedim kim olsun şööle yakışıklı bi vampir abimiz olsun diye düşündüm...
dracula cık, christof romuald cık, alucard evet işte bu alucard resmi aramalıyım.
dedim ve koydum. bu kadar.
dracula cık, christof romuald cık, alucard evet işte bu alucard resmi aramalıyım.
dedim ve koydum. bu kadar.
-Fac fortia et patere-
neden bu nick? sevdiğim bir karakter , bilmeyenler için anlamı, elf oku. aslının lancelot veya launcelot olduğunu düşünenler için cevabım ise şu iki farklı kullanımı var lancelet ve lancelot ama launcelot diil ben bunu tercih ettim .avatar ise savaşcı kimliği için ama ben o kimliğin altında yufka bir kalp olduğunu düşünüyorum :ayyyy!: yani sadist diil
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
Yav sen bunun elf oku anlamına geldiğini baştan sölesene bende burda kendimi yırtmıyım Launcelot diye, Lancelot bildiğimiz Yuvarlak Masa şövalyesi Launcelot ise diyardan bir arkadaşın dediğince Fransızca yazılışıymış, efendim bende bu yuvarlak olan masanın resmi var onda da Launcelot olarak yazıyor arkadaşın ismi. umarım sorun çözülmüştür ben bi daha tartışmam bu hususta. 
-Fac fortia et patere-
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

valla benim ki tamamen orjinal, ilk yaptıımız oyunda sadece alevli büyüler ve silahlar kullanan bir chaotic evil insan savaşçı-büyücü'düm, sonra o star wars ja oyunlarında darth flarer'lara döndü ama hep darkflarer kaldı sonra fighter chaotic good bir char'ım oldu, adı eren'di o ayrı konu gayet mülayim tipti (tabii canım çok mülayimdi, kafasına esince vampir öldürme gibi ufak bir hastalığı vardı sadece
) ama flarer hep öyle kaldı sonra oyunun ilerleyişi yüzünden lightflarer'a döndü o ama güzel oyundu
-
lightflarer
- Kullanıcı