Neden bu nick ? Neden bu avatar ?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Neden bu nick ? Neden bu avatar ?

Post by Ao »

Darkgnome açılmasını istedi ama üşeniyormuş yaşlılık bende genç bünye olunca açıyım dedim :evil: evet neden bu Nicki seçtiniz? ve Niye bu avatar? Size neyi anlatıyor?
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

Evet Ao nun actıgı baslık daha iyi olmus bu sebeple bende buraya tasınıorum.Adminler hallerder artık ikinciyi :) benim secme sebebim yuzuklerin efendisi sitesinde oynarken bole bi karakter yaratmıs olmam.Adısıda Parlak ısıltılı anlamına gelen Ferilien koyduum.yani ben nereye ferilien oraya :)Avatara gelince zaten fantastik resim manyagı birisiyim melekleri cinsiyeti olmadıgı için cok severim.Ayrıca bence kesinlikle cok estetik bi gorunumu var işte bunun için sectiim.Tabi degistirebilirim yakındaa :king:
<strong><br></strong>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Forgotten ın tanrıları ile kafayı bozduğum için nickide almışken en üstteki tanrıdan alıyım dedim (Ã?aktırmayın Helm hastasıyım ama benden önce biri kapmış :schemes: ) Avatara gelincede Alpha-Omegadan daha güzel Ao nickini beslicek şeymi var :)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ferilien wrote:Benim secme sebebim yuzuklerin efendisi sitesinde oynarken bole bi karakter yaratmıs olmam.Adıda Parlak ısıltılı anlamına gelen Ferilien koyduum.
Kesin karakter elf tir :)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Alice Harikalr Diyarın da ki kedinin hayranıyımdır. Bu resmi buluncada kaçırmadım avatar yaptım. Erkekler seviyor kızlar gıcık oluyor anlamadım ama değiştirmeyecem uzun bir zaman. :schemes:

Aransayes nicki ise benim ilk karekterimdir. üstüme yapıştı kaldı isim. Değiştirmedim hiç. Hangi siteye üye olsam bunu kullanıyorum. Bizim okulun eğitim sitesine de bu nickle üye oldum diye dersimize giren araştırma görevlisiyle 1 saat nerden buldum bu ismi muhabbeti yapmıştık. Adam huylanmış herhalde. Siteye çoğu arkadaş kendi ismiyle üye olupta ben böle olunca :D
Birde aransayes arayan ses in anagramı.
şimdi phantom gelir dandik adamın dandik nicki olur der :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Kral adamın Kral nicki olur :P (Phantom yerden yere vurur ben toparlarım merak etme kanka :angel: )
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Erdem birader şu senin avatara çok fena ifrit oluyom,nickinede ifrit oluyom,sıfatınada ifrit oluyom,alkole dayanıksız bünyenede ifrit oluyom,herşeyine ifrit oluyom birader.Ne dandik adamsın sen yahu. :evil:
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Aransayes:Kankam benim avatarın bomba-Nickdesen karizma-Sıfatın desem yakışıklı adamsın-Alkol olayında biraz haklı Phantom ama alkolü alma niyetimiz zaten sarhoş olmak :) Phantom ada saygılar :schemes:
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Anchorite = Sis Yürüyücüsü (Ravenloft) İlk oynadığım karakterin class'ı

İlk kullandığım nick.. Aslında şimdi olsa her yerde kullandığım Gaare'yi seçerdim.

Hani insanların dark-elflere, elflere, bilumum fantasy ırklara karşı düşkünlüğü vardır ya.. Benim de goblinlere. Cidden seviyorum zibidileri... Maymunları da çok severim ama -FRP- world olduğundan goblin kullanıyorum.

Bir de;

Forum'da takılma amacımı iyi temsil ettiğini hissediyorum. Ne oyunlar hakkında çok bildiğimi göstermek, nede koolluk katsayımı oraya çıkarmak (Tabi acayip kuulumdur, Ağzımdan bir ses çıkarmadan süper oyun oynatırım ama orası başka)... Sade zibidilik, eğlenmek ve benzer zevkim olan kişilerle üç-beş bir şeyler paylaşmak.

Anchorite- Sevgi insanı... Yaşasın çiçekler, böcekler ve onları ezen goblinler!
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Eyvallah AOcan korumuşun arkadaşını sanada bi tirad çekerdim burda ama daha muhabbettimiz yok inşallah ilerde. :evil:
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Neden bu nick?
Bir nick seçmem gerekiyordu. Orjininden uzak olacak kadar sade, istediğim miktarda göze çarpacak kadar afilli olması için.

Neden bu avatar?
Bir avatar seçmem gerekiyordu ancak rastgele buldum. Yine de rastgele bulduğum için kullanmış değilim, yukarıda söylediklerimi desteklemesi gerekiyordu.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Siteye Viol D'Amore olarak üye olmuştum. Bir süre uzak kalıp sonra geri döndüğümde bu kullanıcı ismiyle siteye giremediğimi farkettim. Sistemin artık ' işaretini kabul etmediğini söylediler. Ben de WizardOfQuarks olarak değiştirdim. Ama çok sancılı bir değişim olmuştu. Zavallı Efla neler çekmişti benden. :-P

Kullanıcı isimlerimin ifade ettiği şeylere gelirsek:

Viol D'Amore: Günümüzde artık kullanılmayan fakat özellikle Rönesans zamanında oldukça yaygın kullanılan bir müzik aletinin adı. Keman ailesinden bir enstrüman. Yıllardır bu ismi kullandığım için artık kendimle özdeşleştirdim sayılır.

WizardOfQuarks: Kullanıcı ismimi değiştirmek zorunda kaldığımda aklıma gelen ilk şey bu oldu. Hem Parçacık Fiziği ile ilgilenmem hem de büyücü takıntım olması ayrıca bir de Robert Gilmore'un beni oldukça etkileyen "The Wizard of Quarks: A Fantasy of Particle Physics" isimli kitabını yeni okumuş olmam bu ismi seçmemde büyük rol oynadı.

Avatar konusunda ise biraz abartıp kronolojik sırayla kullandığım bütün avatarların nedenlerini sıralamak istiyorum. :D

ImageImageImageImageImage

1 - Kelebekleri çok sevdiğim için kullanmıştım.

2 - WizardOfQuarks olunca bu avatarı kullanmaya başladım. Beğendiğim bir resim olduğu için kullanmıştım.

3 - Bu avatarı ise resimdeki kadın bana benzedeği için kullanmıştım.

4 - Drow karakterime uygun resim koymak istemiştim.

5 - Diğerinden daha güzel bir drow olduğu için kullanıyorum.

Bu kadar. :plotting: :schemes:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
EldariL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EldariL »

İlk görüşte renklerine vurulduğum için bu avatarı seçtim... Bir de biri bana benzediğini söylemişti. Gizemli olmasının da etkisi oldu :D

nickime gelince.... Benim için çok değerli olan biri, ki aynı zamanda bu sitenin üyelerinden, bu ismin Elf Yıldızı anlamına geldiğini söylemiş ve bir nevi bana armağan etmişti... O zamandan beri Eldarilim... :w00t:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Nickim önce Ã?ilek'ti, sonra Queen of the Damned olarak değiştirdim, sonra bu nick de çok uzun geldi şmdiki nickim olan Daeya'yı seçtim. Elfçe anne demekmiş. Bilen birileri varsa bana da anlamını söylerlerse sevinirim.

Avatarımı toplam bu sonuncusu da dahil olmak üzere 5 defa değiştirdim. Sırasıyla aşağıda.

ImageImage ImageImageImage

1- O an, o resmi bulduğum içindi
2- Çok hoşuma gittiği için Wow'dan esinlenerek kullanmıştım
3- Nereden bulduğumu hatırlamıyorum ama sanırım Shi'el'Elesia karakterini yarattığımda kullanmaya başlamıştım.
4- Uzun süre kullandım bu avatarı karakterimle özdeşleşti.
5- Değişiklik olsun dedim, eh drow bir karakterim var, seviyorum da onları.

şimdi şöyle bir baktım da hepsi de güzelmiş :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Nick?
Benim ismim Sacithan, kısaca Saco derler, Khan da Han'ın kısaltması oluyor. Yani Sacit(Saco)han(Khan)= SacoKhan oluyor...

Bilmem, önceki avatarım Raistlin'in avatarıydı, başka bir şeyler koymam gerektiğine karar verdim, bunu koydum. Beğeniyormuyum bilmiyorum ama üşeniyorum değiştirmeye...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply