Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Aynı hatayı bende yapmışım şimdi gördüm :(
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

bu arada sanırım hikayenin krolojisi yine karıştı. tersyuz ne zaman nehir kenarına geldi ben anlamadım yahu öbür grup birden rüyadan uyanıp nehir kenarına nasıl geliyor anlamadım bunu birisi adam gibi açıklasın bana. Ayrıca kim kiminle nerde ne yapıyor bunları okumuyormusunuz. Yoksa benmi hep yanlış okuyorum kafam karıştı benim :???:
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Silverymoon'a uğramaktan vageçtik ve nehirden ilerliyoruz batıya doğru. Donaef'te sizi bulduğuna göre geri kalanda biraz arkamızdan geliyordur diye düşündüm. Ã?ünkü biz beş kişi aynı yerde kamp kurduk.
Rüya olayı benimde kafamı karıştırdı. Acaba yanlışmı anladım?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

bende başta Donaef'un sizinle birlikte olduğunu biliyordum hatta burda yanlış anlamıştır falan gibilerinden yazdım ama rüya bitti bat diye nehir kenarına gelmek biraz saçma bana göre yahu sonuçta bir grupsunuz ve gelmeniz biraz zaman alacaktır yani yazılarınızı buna göre düzenleyin daha güzel olacak tabi bu benim düşüncem... Bu arada Mark aramıza tekrardan hoş geldin :D
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Acele işe kuzgun karışır :) Karşılaşmak için herkes sabırsızlık duyuyor sanırım esen. Halbuki zamandan bol neyimiz var? Umarım herkes bir araya geldikten sonra olaylar biraz sakinleşir. Bizde doya doya tavşanlarımızı yeriz.
Been there. Seen that. Got the scars.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ya biz nehir kenarındamıydık bilmiyorum :S benimde kafam karıştı. Ama gnome ile donaef Artemis ile dwaxer'ı bulunca bende gidiyim dedim :s
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Valla bu birazda heyecanımızdan ve aceleciliğimizden ben yazılanların hepsini okuyup ona göre yazıyorum umarım herkesde benim gibi yapıyordur. Bu arada Arunt_Khan kısmende olsa sen daha iyi bir giriş yaptım hiç yoktan yerden bitmedin yürüyerek geldin :D :schemes:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bu arada, Huufet canım, sen bi tavşan daha at mangala, burdaki kesmiyecek bizi. :D Domates filan. Ekmek arası olsaydı yeterdi ama... :-P :mrgreen:
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

anaaa zaten iş bitimi çok açım böyle şeyler söylemeyin arkadaşlar bu arada ben şimdilik çıkıyorum eve gidip girerim kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyom hadi esen kalın :D
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

:D:D acıktım cidden yaw. Neyse... Hadi bekliyoruz esen. Sende esen kal :D
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Sabahsabah tavşan kızartması yaparsanız kokuyu duyan gelir böyle.
Magnus sende bir hayvan summon et, kesip pişirelim.
Yada tavşanı büyüt büyünle.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Teşekkürler, esen.
şu yazılarınızı okumam, baya sürdü. En zor yanı, hepsini not almam gerekti. Kahin olmak zor işmiş :)
Herşeyinizi bilmem gerekiyor. :evil:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Magnus sende bir hayvan summon et, kesip pişirelim. Ya da tavşanı büyüt büyünle.
"Summon monster" yapabilirim, tadından yenmez. :mrgreen:
Onu bırak, "create food and water" bile cleric büyüsüymüş. İşte araştırmadan yazarsan(m) böyle olur. şimdi ben yanımda (çantamda bulduğum) birkaç parşömenle yaptım o yemekleri şeklinde kıvırsam olur değil mi? :mrgreen: Zaten 2-3 tane kaldı.

Wizard olayına yoğunlaşmam lazım, arkadaşlar hatalı bir şey yazarsam hemen uyarın beni düzelteyim. Thanks. :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Arkadaslar ben etin kokusunu alıp giderken bilerek isim kullanmaya dikkat ettim.Sanırım bir kac arkadasımız isimlerin daha fazla kullanılmasını istiyordu.Tanıdıgımdan değil fakat bir yanlıs anlasılma olursa düzelte bilirim.Ayrıca et cok güsel kokuyor :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

biriniz daha önceden karıştırmış benim kabusumla alakalı birşey ve bende kahin değil kabus gören bir rahibim(ya da ruhban) :D benim karakterim olmasa işin ucu nerelere gidecekti bu arada :)
Post Reply