KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Uzaktan bir yük arabası belirdi. Arkasından ufak bir toz bulutu kaldırarak geliyordu. Ã?evresinde birkaç Kişi vardı. Giderek belirginleşti. Hancı Lemmak'ın yük arabasıydı. Yaında da ozan gidiyordu. Ã?atlak Kazan artık yoktu. Ã?atlak kazandan kalanlar ise bu arabadaydı. şimdi bir sorun vardı araba merdivenlerden çıkmazdı. Yukarı nasıl taşınacaktı eşyalar? Ortamda bir burukluk ve bir sevinç hakimdi..
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green sakin bir şekilde insanların izlemeye başaldı cehennemden cıkmaya başaldı.Yüzünü ciddi ve umutsuz bir hale insalra baktı ve...

""Eyy insanlar sakın fazla sevinmeyin dünyaya güvemeyin sadece kendinize güvenin yaşamak için sadece kendinize kötülük bitmedi bitmeycek kötülere göre hayatınıza devam edin bir gün kötülük gelicek bir gün.Her zaman iyiliğe güvenmeyin onların güçü azdır ama yenilceğinizi düşünmeyim bu imkasızdır.""Yüzünü normal haline cevirip hafif bir gülerek :)

""Umarım hep iyi olursunuz ve kötülüğü bulamassınız insanlar umarım elfler gibi olursunu sadece iyili olarak"" :) ""Kahramlarınız ne halde onları görmüşsünüzdür haralede sizler için baya uğraştılaar sonuçta umarım iyilerdir."" :)

Green kendi kendine konuşmaya geçmiş halde ""ahh insanlar ahh asla anlamadım :? ve aslada anlayamıyacağım canlılar"".
Aynı yerine oturup insanların sevinçli halde cehennemden çıkışını izlemeye devam etti...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya Firble'nin makul sözlerinden sonra kafasını salladı ve hızla kapıdan çıktı..Lord Dragonfire tapınağına doğru.Birilerinin olma umuduyla.

Rp Dışı:Yolu bildiğimi farz ediyorum.
Jacta alea est.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel hayranlıkla onkasabalıların birer birer kapıdan geçişini izledi mutluluk dolu bir yüzle.Bitmişti..Kasabalılar kurtulmustu..Anlayamadıgı bir mutluluk içini dolduruyordu bu anda..Arkasından derin ve kararlı bir ses işitti tüm düşüncelerinin arasından..Bu Logan dı..Loganın sözlerini işitince aniden arkasına döndü..
Tapınaga gitmesini söylüyordu paladin..Ardından ozanın sözlerini işitti..
''Dışardaki insanlara göz kulak olmalısın..''
Arkasına dönüp ozana cevap vermek üzere agzını açtı ancak agzı havada asılı kalmıstı sanki..Hiçbirşey söyleyemeden başıyla onayladı ozanı ve yüzünü tapınak sovalyesine dönerek seslendi..
''Dostum..Dışardaki insanlara göz kulak olmalı birisi ozan haklı..Tapınaga gidecek olan ben olmamalıyım..Vilthas bence bu iş için en ideal kişidir..''
Horcoel kapıya dogru yürüdü çıkısa dogru yürüdü yavaş adımlarla..Tam son adımıda atmaktaydıki birden aniden durdu..Arkasına döndü ve Ozan ile Logana baktı.Ve Hrisskara da...Gökyüzünün kızıllıgı yüzüne vuracak şekilde gülümsedi dostlarına..Aklından bir çok şey geçmesine ragmen agzından sadece bir cümle döküldü..
''Lord Oren in Kutsaması sizinle olsun''..
Horcoel önüne döndü ve kapıya baktı derin bir nefes çekti ve nefesını aynı hızla boşalttı dışarıya..''Lord Oren gücünüz ve bilgeliginiz yanımızda olsun'' dedi ve bir sıçrayışta kapıdan geçti..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas logan firble ve horcoeli konuşmalarını sessizce dinledi.. İnsanlar teker teker cehennemden çıkıyorlardı.. Horcoel ona tapınağa gitmesini söylemişti, ki bu da Vilthas'ın zaten yapmayı düşündüğü şeydi.. Evini çok özlemişti.. Belki de yenin inananlar katılmıştır safımıza diye geçirdi içinden ümitle.. Erethanın ve horcoelin de kapıdan geçtiğini görünce son kez arkasına baktı..

"Sizinle çalışmak benim için büyük bir zevkti saygıdeğer üstad firble..." dedi yüzünde büyük bir gülümsemeyle..

Ardından kapıya döndü ve tek bir adım attı.. Son gördüğü şey kapının gümüş parıltısıydı...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

At arabası merdivenlere yakın bir yerde durdu. İnsanlar yukarı çıkıp kurtuluyprdu. Peki bu yükler ne olacaktı? Eğer söylendiği gibiyse durum yiyecek, içecek ve her türlü yüke ihtiyaçları olacaktı insanların yukarıda. (ya da her neresi ise). Merdivenlerin dibinde kalakalmıştı. Atlar merdiven çıkabilir miydi?. İnsanların taşıması gerekecekti. Yardım edecekler miydi. ' kişinin yükleri taşıması çok uzun süre alırdı. Yoksa vaz mı geçmeleri gerekecekti yükün büyük kısmından. Bu çok yazık olurdu.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanırım yeteri kadar bekledik.. Logan Artık çıkmamız dha doğru dışlarıdakilerin de bize ihtiyacı olacak. Gnom sözleri söyledikten sonra gümüş kapıya doğru ilerlemeye başlamıştı. Cehennemden bir önceki çıkışını hatırlamıyordu. Ama bu defa bir ışık denizinde yüzüyormuş gibi hissetti. Tekrar kendine geldiğinde esen serin rüzgar ona bir defa daha dışarıda olduğunu hatırlattı. Gnom bir defa daha diyardaydı.
Dışarıda insan topluluğu onların çıkmasını bekliyor gibiydi en azından gidecek yeri olmayanlar. Başka bölgelerde tanıdıkları olanlar çoktan yola koyulmuşlardı. Ama böyle bir şansı olmayanlar çaresizce bekliyordu. İnsanların umutsuz görünüşleri gnomun başarı hisini yok etti sadece yardım gelecek diyebildi. Freya en kısa zamanda tapınağa ulaşacaktı büyük ihtimalle...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin hafifçe Vilthas a döndü.
''ah tamam dostum kusura bakma beklettim.ben ilk geçeyim demiştim ama son geçen olduk iyi mi?neyse...neyse...''
Eldarin arkasına baktı sonra da Vilthas a.
''hadi geçelim'' dedi Eldarin.
Birlikte kapıdan geçtiler...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom hancının geçitten geçmesişni bekliyordu ama hancı geçmedi .. Gnomun kafasında bir anda nler olabileceğine ilişki bir sürü ters fikir gelmeye başladı. Ani bir kararla tekrar geçitten cehenneme geçti. Hancı hala aşağıda idi. Yanında diyarlarda adını duyduu ünlü ozan Üstad Wicked One da vardı. Gnom aşağıya indi ve hancıya sordu sorun nedir bayım yardım edebilir miyim ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Chug_Luck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chug_Luck »

Cüce de herkezin tam gidecekken.Geri dönen frible yi gördü ve dönmekten vazgeçti.Friblenin merdivenlere doğru gittiğini gördü ve belki bir yardımı dokunur diye onun peşisıra gitti.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

her ekz tker teker cıkmıştı dışarı son olarka artık logan kalmıştı son kez şeöl bir 10 kasabay baktı ve güldü cehenlem koruyucusu olan iblise baktı '' buraya ve 10 kasaba iyi bak oren innanı '' ve güldü takı pırıl pırıl parlıyordun dışarı cıktı derin bir nefes aldı bu temiz hava idi hasreti buna logan hava mavi idi ve açıktı etrafata uçuşan kuşları gördü içi huzur doldu logan cok mutluydu etrafına son bir kez baktı grup çıkmıştı artık '' herkeze bakarak '' sağolun dostlarım yardımlarınız için belki hiç tanımadınız kişiler için kendinizi tehlikeye '' orda duran topluluga baktı '' evet arkadaşlar ''yüksek bir kayaya çıkmıştı logan '' bu arkadaşar '' grubu göstererek'' büyük bir kahramanlık örenegi gösterdiler, belki evleriniz yok ama dah iyisini daha ,güçlü bir 10 kasaba kurucanızdan eminim eskisi kadar iyi olcak eskisinden daha güçlü olcaksınız ''kutsal işaretini boynunuda cıkartarak '' elinde sım sıkı tutu '' OREN SİZİNLE OLSUN ''
....................................................................................................
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Karanlık ışık ve aydınlanış..Sanki büyük bir günah işledikten sonra huzura kavusmak gibiydi hissettikleri..En son ne yapmıstı.Hatırlamıyordu bile...Ne kadar uzaktı cehennemin karanlıgı..Ne kadar uzaktı yaşayan ölülerin görüntüleri..
Gözü kapalıydı paladinin hala..Açmamıstı.Rüzgarı hissediyordu..Gözkapakları altından bile seçebilecegi güneş ışıgı..Güzel ve rahatlatıcı güneş ışığı...Bu anın tadını çıkaracaktı.
''Bir dakka tadını çıkarmak mı''dedi kendi kendisine..Cehennemden çıkışı derinden etkilemişti paladini..Kendisini gerçkenten çok huzurlu hissetmişti ancak buraya gelişinin bir nedeni vardı..Hem de önemli bir nedeni..
Gözlerini açtı paladin düşüncelerinin ardından.Bir kalabalıgın etrafını sarmış onu inceleyen gözle baktıklarını farketti...Etrafındaki kalabalıga baktı bu sırada..Yaşlılar gençler kadınlar..Ã?ocuklar...
On kasabadan geriye kalanlardı bunlar..Horcoel bir an için kalabalık tarafından ezilecek gibi hissetsede tapınak sovalyesinin bir kayanın üstüne çıkıp onu işaret ettigini gördügünde biraz rahatladı..Logan daha sonra kalabalıktan baskalarınıda işaret etmeye başladıgında dikkatini Loganın aslında bir şeyler de söylüyor oldugu gerçegi çekti..Gerçin duyamamıstı kalabalıgın kuru gürültüsünden ancak şovalyenin agzını açılıp kapanmasından anlayabilmişti sadece..
Horcoel kalabalıkta insanları nazikçe iterek kalabalıgın ortasından sıyrılmaya çalıştı.Bir iki kişiyi geçtikten sonra işaret yapmasına gerek kalmamıstı çünkü kasabalılar yolu açıyorlardı sanki ona..Birer adım geri çekilip şovalyeyi inceliyorlardı..Horcoel sessizligini koruyarak kalabalıgın arasından geçtikten sonra da ona bakanlar oldugunu farketti.Acaba arkasından baktıkları kendisi miydi Logan mıydı..Farketmezdi...Loganın durdugu yere dogru ilerledi..şovalyeyi artık net bir biçimde duyabiliyordu...
''OREN SİZİNLE OLSUN''
Horcoel tapınak sovalyesi nin yanına gitti..Başıyla selam verdikten sonra önlerinde bulunan kasabalı gruba baktı..Gözleri kısılmıstı..Süzüyordu grubu bu gözler..
Derin bir nefes çekti içine paladin belliydi ki birşeyler söylemeye hazırlanıyordu...

''Ey Onkasaba halkı beni dinleyin...''
Horcoel sözü nasıl devam ettirecegini tam olarak bilememişti..Kasabalarını..Anılarını..Ve hayatlarının çok önemli bir kısmını kaybetmiş bir halka karşı diyecegi sözleri iyi seçmeliydi..
''Az önce tapınak sovalyesinin gösterdigi kişiler bizlerdik..Bizi Lord Oren çagırmıstı..Amacımız sizi bekleyen tehlikeye karşı korumak idi.Ancak'' dedi hüzünlü bir şekilde..''Bunu başarıp başaramadıgımız sizin taktirinize kalmış..''Evet belki vebayı yokettik..Horcoel in aklına bu sırada kasabalıların vebayı duymamıs olacagı gerçegi geldi..Farketmez diye düşündü paladin ve sözlerine devam etti..''Evet belki sizi saran karanlıgı defettik''..dedi.''şimdilik'' dedi vurgulayarak..
''Ancak karşılıgında Kasabanızı kaybettiniz..Bunun için sizden ne kadar özür dilesek azdır.'' diye belirtti paladin üzgünlügünü..
''Belki yeterince iyi olsaydık kasabanızı kaybetmiyebilirdiniz..Bunun farkındayım..Ben'' dedi Logana bakarak ''Bir kahraman degilim..''Asıl kahraman sizlersiniz..''Tüm bu acıları yaşayan sizlerdiniz..''Bizim yaşadıklarımız sizinkiler yanında bir hiç kalır..''Yüzyıllardır yaşadıgınız yerden alındınız..''Horcoel söyleyecek söz bulamamıstı daha fazla..İnsanların içini daha fazla hüzün doldurmak istemiyordu..Sözünü yarıda kesti ve elini zonklayan başının üstüne götürerek son bir cümle daha söyledi..
''Aranızda yaralı varsa yanımıza gelsin..Ben ve tapınak sovalyesi Oren Paladiniyiz elimizden geldigince yardım ederiz..Ve sonra da sizin için kalacak bir yer insa etmenizi saglayacagız..'' dedi..Logana dogru bakarak
Kalabalıgın arasında garip fısıldasmalar duymaya başladı..
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas cehennemden diyara açılan kapıdan eldarin ile yanyana geçmişti.. Derin bir nefes aldı ama bunu bir öksürük izledi.. Ciğerleri temiz havaya alışmamıştı cehennemde geçirdikleri onca saatten sonra.. Gözlerini açmaya çalıştı ama yeni doğmuş bir bebek gibi gözleri güneş ışığına alışık değildi.. Bir süre bekledikten sonra gözlerini temkinlice araladı.. Etrafta bir sürü insan vardı, hepsi de loganı dinliyordu.. YÖzlerindeki şaşkınlık rahatlıkla okunabiliyordu.. Hepsi ayrı bir ağızdan birşeyler diyordu, ki bu da Vİlthasın loganı duymasını zorlaştırıyordu..

Kalabalığın arasından insanları iterek zorlayarak sıyrıldı ve loganla horcoelin bulunduğu yere geldi.. Horcoelin yaralıları iyileştirme çağrısından sonra sanırım konuşma sırası bana geldi diye geçirdi içinden.. Damağının kuruluğunu giderdikten sonra seslenmeye başladı önünde duran insanlara:

"Sizi LORD OREN'in sözcüsü olarak temin ederim ki kasabanızı tekrar kurmanızda size her türlü yardımda bulunacağız.. *Biraz duraksadıktan sonra* Yalnız sizden tek isteğim yardım gelene kadar *Loganla horcoeli göstererek* yanımda bulunan iki tapınak şövalyesinin emirlerine uymanız.. Bu herhangi bir karmaşayı engellemek içindir..."

diye bitirdi sözünü ve horcoele dönerek ona etraftakilerin duyamayacağı ama loganın duyacağı şekilde fısıldamaya başladı:

"Dostum ben şimdi tapınağa gidiyorum, bizden sonra tapınağa gelmiş birilerini vardır umarım.. şimdilik siz burada düzeni sağlayın... Sanırım Lord Dragonfire tapınağından da yardım gelecek..." dedi ve ikisine de selam vererek ayrıldı insanların bulunduğu yerden...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel Vilthas ın araya girişini ve söyledigi sözleri işitti..Yorumsuzdu..Vilthasın kendisini ve Loganı göstererek insanlara söyledigi emirlere uyulması lafından hoşlanmamıştı..Vilthası süzercesine bakış attı paladin..Ancak tapınaklardan yardım gelecegi haberi sevindirmişti paladini..
Vilthas ın tapınaga gidecegini söyleyip yavaşça uzaklaşmasını izledi Horcoel.Bir yandan elfin gidişini de izleyerek düşünmeye başladı...Ne kadar da değişmişlerdi..Logana baktı bır anlıgına..Yaşamını ve ruhunu geri almış ve Oren tarafından tapınak şovalyesi seçilmişti..Vilthas ölümün kıyısından dönmüştü..Ya kendisi..Onu bekleyen şey ne idi..Bilmiyordu..Bildigi tek şey vardı.İyilik düzen ve adalet adına savaşacak ve Oren in ögretilerini tüm dünyaya dagıtmaya çalısacaktı yada bu ugurda ölecekti..
Horcoel için en güzel ödüldü bu..Tapınaga kabul edilişini hatırladı..Tapınakta yapılan basit sınavı.Sınavı hatırlayamıyordu ancak..Sadece bir sınavdan geçtigini biliyordu ve Oren tarafından tapınaga girişinin onaylanmasını...Onun için en güzel ödül Lord Oren tarafından kabul edilmekti ve bunu başarmıştı..Ötesi olamazdı..
Horcoel elf büyücünün gözden tamamen kaybolusunu izledi ve bunun üstüne düşüncelerini keserek toparlandı..
Logan ve çevresindeki Topluluga baktı..
''Ey onkasaba Halkı sözcüyü duydunuz''diyerek söze girişti..''Kasabanızı yeniden kuracagız..Daha güzel ve daha büyük olucak..''Etrafına umut dolu gözlerle bakmaya başladı..İnsanı etkileyen derin bir ses tonu vardı paladinin..
Gözünde bir parıltı belirdi ve sözlerine devam etti..''Ancak yardım gelene kadar beklemek zorundayız..''Merak etmeyin'' dedi eli madalyonuna gidecek bir şekilde..Adaletin Tanrısı Oren in gücü yanımızda olucak bize yardım etmesi için..''
Horcoel gökyüzüne dogru baktı önce düşüncelerini topladı ve tekrar kalabalıga doru seslendi..
''Bir saat içerisinde Kadın erkek insan çocuk herkez burada toplansın dedi..''Ve kimse bu topluluktan ayrılmasın.''Ve Bu bir emir değildir'' dedi sözlerine ekleyerek...''Karanlık dışarda kol geziyor.Eğer sözlerime uyarsanız karanlıgı sizden uzaklaştrabilirim...''Burada oldugunuz sürece Lord Oren in kutsaması sizi koruyacaktır..''
''Horcoel şimşek hızıyla uzun kılıcını çekti ve meydan okurcasına gökyüzüne dogru savurdu..''Kılıcını gökyüzünü gösterir bir şekilde tutarak asil bir duruşa geçti ve bagırmak için agzını açtı..
''ON KASABA BURADA''dedi..İşTE TAM BURADA YENİDEN KURULUYOR.''TEK İHTİYACIMIZ OLAN UMUT VE SABIR..YARDIM GELENE KADAR HERKEZİN SABRETMESİNİ İSTİYORUM..''IşIK OLDUKÃ?A UMUTTA OLACAKTIR''Parıldayan madalyonuna dogru baktı bir anlıgına..''SABIR OLDUKÃ?A GELECEK YARDIM DA OLACAKTIR..''
Horcoel nefes almak için duraksadı bir anlıgına..
''YİYECEK ERZAGI OLANLAR PAYLAşICAK..''İDARELİ VE DÖZGÃ?N KULLANILACAK..''DAHA FAZLA BENCİLLİK YOK..FAKİR..ZENGİN..ZAYIF AYRIM YOK..''YARDIM GELENE KADAR..BOZULAN DÖZEN YENİDEN KURULANA KADAR..''şU AN İÃ?İN BİRBİRİNİZE MUHTAÃ?SINIZ..SARILIN BİRBİRİNİZE..BİRBİRİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN VE İLERDE DE BU GÃ?NLERİ HATIRLAYIN''..Horcoel biliyorduki kasabada bir sürü insan vardı..İyisi kötüsü..Bencil..Hepsine seslenmeliydi..Sözleri kalbinde iyilik tasıyanlara umut..Bencillik ve karanlık taşıyanlara korku uyandırıyordu..
Horcoel kılıcını çektigi hızla kınına soktu..Yapabilecekleri tek şey beklemek ve sabretmektı..
''Beklemek ve sabretmek..''dedi kendi kendine..Yardım gelene kadar..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan her kezle tekrar el şıkıştı her kezle tekrar teşekür etti ''saoğıun dostlarım etrafınadaki insanlara baktı garip garip ne yapcaklarını bilmiyormuş gibi etrafına bakıyorlardı en son Horcoel_Baator geldi'' sen adelet savaşcısısın inşaat işçisi degilsin tapınaga gidiyoruz daha orda çok işimiz var '' etrafındakilere baktı '' tapınak her zaman yardım etmek için açık olcaktır '' Horcoel_Baator baktı ''hadi gidelim dostum dedi yüzleşmemiz gereken çok kötülük var daha '' tapınağa doğru yola cıktı logan arkasından Horcoel_Baator un geldini farz ederek yavaş ve emine adımlarla gidiyordu logan tapınağa
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked