Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Narq wrote:Bu böyle olmuyor ''Kutsal Emanet'' oyuncuları.
Bizim neyimiz eksik..fazlamız var.Bu pazar ki oyunda bende çekeyim bizim grup üyelerinide bu forumu sallayalım.
Narq'cım... Sevgili arkadaşım. İyi niyetine hayranım. Ancak bizim resimler biraz altın günü havası verebilir. Zira Serbülent'in evinde çekilen resimler daha çok konken partisi, kına gecesi ve çay partisi kıvamında olacaktır.
(Bu arada birisi benim telefonumla sehpanın altından Yener'in deniz kızı Eftalya gibi yatmış sırıtırken ki fotosunu çekmiş. Ã?ekildği açıdan bakılınca ya Narq, ya da Atakan...)
Ha birde önce şu Avatar sorununu çözeyim, resim de akabinde olur inşallah.
(Acaba şu çarpı benim Avatar'ım mı olsa?... )
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq wrote:Bu böyle olmuyor ''Kutsal Emanet'' oyuncuları.
Bizim neyimiz eksik..fazlamız var.Bu pazar ki oyunda bende çekeyim bizim grup üyelerinide bu forumu sallayalım.
Narq'cım... Sevgili arkadaşım. İyi niyetine hayranım. Ancak bizim resimler biraz altın günü havası verebilir. Zira Serbülent'in evinde çekilen resimler daha çok konken partisi, kına gecesi ve çay partisi kıvamında olacaktır.
)
Valla ona izleyiciler karar verecek.Her ne kadar konken partisi gibi gözüksekte orda accayip entrikalar dönmektedir.
Bu arada resmi ben çektim.
''Çok önemli bir not:Daha yenimi farkettin.Yuh ''
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to bewww.bizkackisiyiz.com
Narq wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site
Bu site ne badireler atlattı. Bir resimle yıkılmaz. Korkma. Son resminle site yıkılır derken sitedekilerin hayallerimi yıkılır diyorsun. Son zamanlarda çok kilo aldında 150 kilo felanmı oldu. Yüzün gözün şişti kurbağayamı döndün. Neden yıkılalım. Direniriz canım, biz seni öyle de kabul ederiz. Bak böyle bile kabul ettik.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Narq wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site
Bu site ne badireler atlattı. Bir resimle yıkılmaz. Korkma. Son resminle site yıkılır derken sitedekilerin hayallerimi yıkılır diyorsun. Son zamanlarda çok kilo aldında 150 kilo felanmı oldu. Yüzün gözün şişti kurbağayamı döndün. Neden yıkılalım. Direniriz canım, biz seni öyle de kabul ederiz. Bak böyle bile kabul ettik.
dfunk: O zaman gönderde göreyim. Pis sakallı, jöle saçlı, imirzalı oğlu bakışlı, pembe gömleğe lacivert ceket yada kedi kesici değilseniz sizi kabul edebilirim. İşlemlerin başlaması için önce Darknome'nin sempatisini kazanma belgelerini doldurmalısınız.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bu pazar oyunumuz var orada çektiğimiz resimleri atarız artık ne kadar temiz yüzlü insanlar olduğumuzu görürsün Darkgnome yalnız belgeler nerede bulamadım ben sitede link versene :schemes: